• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tek derdim cesaretsizliğim :(

arkadaşım güzelmiş bence de bi erkek boşuna böyle laflar etmez.ama sakın ha sen bişey deme.ilk teklif ondan gelsin.çok meraklıysa söylesin arkadaş.söylemezse de canı cehenneme.:101:

Dün gece benim de canıma tak etti ve ben de aynısı söyledim :1:
Çok da seviyorum eşeği ama çatlasam da patlasam da ben açılmıcam :19: :9:
Cesaret veririm, birazcık da belli ederim gerisi ona kalmış :)

Şu çocuk açılsın artık sitece kurban falan kesicez yani :52:
Sen belli etmezsen adım atacağa benzemiyor gibi ya.
Acaba direk bu konunun linkini mi atsan :9:

Ben burada çatlıyorum, sizi de çatlatıyorum sanırım :9: E doğru ama sabır sabır bir yere kadar :1:
Çok açık vermesem de artık belli ediyorum bence biraz biraz ya, umarım bana öyle gelmiyordur tabi :)

Açılsa, mutlu mesut olsak bile bu konunun lafını bile açmam .
Bu kadar heyecanla beklediğimi bilip de havaya girmesin :1:

Dün gece benim de canıma tak etti ve ben de aynısı söyledim :1:
Çok da seviyorum eşeği ama çatlasam da patlasam da ben açılmıcam :19: :9:
Cesaret veririm, birazcık da belli ederim gerisi ona kalmış :)

canım kaçan kovalanır hesabı.erkekler kovalamayı sever.bi kız ilk açılırsa her zaman ilişki doğsa bile alttan alan taraf olur

Ben burada çatlıyorum, sizi de çatlatıyorum sanırım :9: E doğru ama sabır sabır bir yere kadar :1:
Çok açık vermesem de artık belli ediyorum bence biraz biraz ya, umarım bana öyle gelmiyordur tabi :)

Açılsa, mutlu mesut olsak bile bu konunun lafını bile açmam .
Bu kadar heyecanla beklediğimi bilip de havaya girmesin :1:

Bence belli etmiyor da olabilirsin. Mesela adam seni sevgilim diye tanıştırdığında saçmalama diyormuşsun :44:
Bir de bir üye daha söylemişti.
O direk açılmadan böyle olağan şekilde ilişkiyi götürerek devam etmek istiyor olabilir.
Yani illa bir teklife gerek olmadığını düşünüyor olabilir.

canım kaçan kovalanır hesabı.erkekler kovalamayı sever.bi kız ilk açılırsa her zaman ilişki doğsa bile alttan alan taraf olur

Doğru söylüyorsun kesinlikle ona bu rahatlığı vermek istemiyorum.

Bence belli etmiyor da olabilirsin. Mesela adam seni sevgilim diye tanıştırdığında saçmalama diyormuşsun :44:
Bir de bir üye daha söylemişti.
O direk açılmadan böyle olağan şekilde ilişkiyi götürerek devam etmek istiyor olabilir.
Yani illa bir teklife gerek olmadığını düşünüyor olabilir.

Onun söylediklerinin beşte birini bile söylemiyorumdur, orası doğru.
Ama ona davrandığım gibi kimseye davranmıyorum onu da fark ediyor olması lazım.

Teklife gerek duymuyor da olabilir gerçi, doğru söylüyorsun.
Ben benden hoşlanan erkeklerle tanışmayı geç, "kimmiş?" diye bile sormam. Direkt redderim. O da biliyor bunu. Bunun rahatlığında da olabilir.
Nasılsa kimseyle tanıştığım görüştüğüm yok, elinin altında mı görüyor nedir

Ben benden hoşlanan erkeklerle tanışmayı geç, "kimmiş?" diye bile sormam. Direkt redderim. O da biliyor bunu. Bunun rahatlığında da olabilir.

ya bazı tipler de vardır.öyle kompliman yapar durur,bi kıyafete aaa çok şık demek gibi.biri vardı,saçların çok güzel diyip dururdu bana.takılıyo olduğunu hemen anladım.ama altında ciddiyet yok.aynısı bence senin için de geçerli:51:

Yani demek isteğim de o. Sizi adı konmasa da kendi içinde sevgili olarak görüyorsa eğer, senin taliplerini reddetmeni normal karşılıyordur. Nasılsa ben varım kimseyle olamaz zaten gibi. O bu olayı aşk boyutuna çoktan taşımış olabilir ama bizim haberimiz yok işte :9: Yoksa kim arkadaşıyla bu kadar mesajlaşır ki. İnsan yeri geliyor sevgiliyle bile bütün gün konuşmak istemiyor. Hiç seni seviyorum, falan gibi şeyler söyledi mi?Ne biliyim seviliyosun gibi. Sen adım atabilirsin ama adımdan kastım illa ki ben seni seviyorum biz neyiz şeklinde değil. Mesela senden hoşlanan biri olduğunda onla konuşurken kabul etmedim tabiki sen varsın ya dersin :1: O da ters tepki verirse ki sanmıyorum espriye vurursun. Böyle şeyler yap hiç değilse.

ya bazı tipler de vardır.öyle kompliman yapar durur,bi kıyafete aaa çok şık demek gibi.biri vardı,saçların çok güzel diyip dururdu bana.takılıyo olduğunu hemen anladım.ama altında ciddiyet yok.aynısı bence senin için de geçerli:51:

Aylarca gözlemlediğim şeylerin sonunda bu anlamı çıkardım ben.
İltifatlar tamam belki dediğin gibidir ama en yakın arkadaşlarına anlatmadığı şeyleri bana anlatması var mesela.
Önceliğinin ben olduğunu görüyorum mesela. Kouma iç güdüsü, hesap sormaları falan ne bileyim belki ben bunları da yanlış anlıyorumdur, olabilir tabi.

Yani demek isteğim de o. Sizi adı konmasa da kendi içinde sevgili olarak görüyorsa eğer, senin taliplerini reddetmeni normal karşılıyordur. Nasılsa ben varım kimseyle olamaz zaten gibi. O bu olayı aşk boyutuna çoktan taşımış olabilir ama bizim haberimiz yok işte :9: Yoksa kim arkadaşıyla bu kadar mesajlaşır ki. İnsan yeri geliyor sevgiliyle bile bütün gün konuşmak istemiyor. Hiç seni seviyorum, falan gibi şeyler söyledi mi?Ne biliyim seviliyosun gibi. Sen adım atabilirsin ama adımdan kastım illa ki ben seni seviyorum biz neyiz şeklinde değil. Mesela senden hoşlanan biri olduğunda onla konuşurken kabul etmedim tabiki sen varsın ya dersin :1: O da ters tepki verirse ki sanmıyorum espriye vurursun. Böyle şeyler yap hiç değilse.

Şu mesajlaşmalar beni bile sıktı bu kadar hevesliyken, düşün yani :1:
Evet seviliyorsunu kullanır arada sırada :)
bilmiyorum artık bir şey hissetmeden mi konuşuyor, yoksa gerçekten var mı bir şey.
Bu hoşlanan kişilerle ilgili konuları yalnızken hiç açmam ben . Çünkü tavır yapıyor. Dün yan dairedeki erkek öğrenciler taşınacakmış dedim, ev arayan arkadaşları var diye. Ona bile tavır yaptı, nereden öğrendin muhabbetin mi var onlarla diye. O yüzden hiç lafını açamıyorum.
Arkadaş ortamında konusu açılınca duyuyor anca, ben de arkadaşlarımın içinde öyle bir şey diyemem, çok utanırım :17:

Şu mesajlaşmalar beni bile sıktı bu kadar hevesliyken, düşün yani :1:
Evet seviliyorsunu kullanır arada sırada :)
bilmiyorum artık bir şey hissetmeden mi konuşuyor, yoksa gerçekten var mı bir şey.
Bu hoşlanan kişilerle ilgili konuları yalnızken hiç açmam ben . Çünkü tavır yapıyor. Dün yan dairedeki erkek öğrenciler taşınacakmış dedim, ev arayan arkadaşları var diye. Ona bile tavır yaptı, nereden öğrendin muhabbetin mi var onlarla diye. O yüzden hiç lafını açamıyorum.
Arkadaş ortamında konusu açılınca duyuyor anca, ben de arkadaşlarımın içinde öyle bir şey diyemem, çok utanırım :17:

Şimdi belirsizlik var ya ondan da sıkılıyosundur biraz da :1:
Yalnızken aç konuyu sen de canım, biraz tavır yapsın ne olucak.
Mesela X de ne yapışkanmış hayır dedim ama hala mesaj atıyor.. bla bla. Ama benim onla ne işim olur sen varken dersen trip atamaz yani :9:

Şimdi belirsizlik var ya ondan da sıkılıyosundur biraz da :1:
Yalnızken aç konuyu sen de canım, biraz tavır yapsın ne olucak.
Mesela X de ne yapışkanmış hayır dedim ama hala mesaj atıyor.. bla bla. Ama benim onla ne işim olur sen varken dersen trip atamaz yani :9:

Evet bu kadar konuşmazken belirsizliğe yine katlanıyordum da, sürekli konuşurken hep aklımda diye bunalıyorum herhalde :)
Gerçi doğru böyle söylersem trip atmaz :) inşallah cesaret edebilirim :1:

Iliskinin en guzel zamani ne arkadassiin ne sevgili iyi degerlendir derim cok tatli zamanlar :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Baloon bugün etkili bir atak bekliyorum sendeeeen 😄😄

Çok eğlenceli bir konu . Sıkılmadan okudum artık birinizden biriniz atak yapın da bişeyler olsun :)))

Baloon bugün etkili bir atak bekliyorum sendeeeen 😄😄

Günler geçti ve o beklenen atak benden gelemedi maalesef :)

Çok eğlenceli bir konu . Sıkılmadan okudum artık birinizden biriniz atak yapın da bişeyler olsun :)))

Atak yapanımız yok :50:
Günler sonra geldi, görüştük bugün 12 den 8 e kadar :9:
Çok özlemişim onu fark ettim. O da söyledi defalarca ne kadar özlediğini . Çok eğlendik, çok güzel vakit geçirdik ama bu kadar yani ..

Günler geçti ve o beklenen atak benden gelemedi maalesef :)

Atak yapanımız yok :50:
Günler sonra geldi, görüştük bugün 12 den 8 e kadar :9:
Çok özlemişim onu fark ettim. O da söyledi defalarca ne kadar özlediğini . Çok eğlendik, çok güzel vakit geçirdik ama bu kadar yani ..

Neyse nasip artık zorlamaya gerek yok mutluysan sorun yoook :)

Yanındayken mutluyum ama böyle düşündükçe çok moralim bozuluyor. Ne arkadaşız ne sevgili. Arada kalmak beni delirtiyor.

Haklısın tabi ama yani yapıcak pekte bir şey yok arkadaşlığı kesemezsin açılamazsın o yüzden sadece beklemelisin boşver her şey olucağına varır..

Back
X