• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tek derdim cesaretsizliğim :(

Anlatmıştım daha önce yakın bir arkadaşıma aşığım diye.
Sürekli eve bırakmasından bahsetmiştim, "seni karşıma oturtup bi ömür bakarım, şu tatlılığa bak" gibi iltifatlar ettiğini anlatmıştım.
Benim beğendiğim sayfaları, hemen arkamdan beğeniyordu.
O konuyu açtıktan sonra, niyeyse umutsuzluğa kapılmıştım. (yorumlarınız çok moral verdi gerçi, sağolun :34: )

Amaa gelin görün ki ben yine ümitlendimm :16:
Hiç huyu olmamasına rağmen "İki gündür niye görüşmedik biz, özledim ben " gibi cümleler kurmaya başladı. ( ki bizim tanışmamıza çok yakın bir kız arkadaşım vesile olmuştu. Onla da çok yakın olmalarına rağmen, kıza hiç yazmıyor böyle şeyler.)

Bütün gün beraber geziyoruz, eve bırakırken "bir daha ne zaman görüşücez" diyor.
Geçen gece bir akradaşımıza ulaşamamış, o sırada benimle konuşuyordu bana da söyledi. Ben de merak ettim tabi. Gece iki buçuk gibi çıktı çocuğu aramaya, yarım saat sonra "buldum, uyu hadi " diye mesaj attı. Yalan söylemiş meğer 5te bulabilmiş anca. Niye kandırdın diye sorduğumda meraklandın sen de, sabaha kadar uyumıcan diye kıyamadım dedi :16: :32:

Eve bırakırken de kapının önünde konuştuk baya. İlişkilerden falan bahsettik. "Ben öyle hiç tanımadığı kişiye direk sevgili olmak için yaklaşmayı saçma buluyorum. Arkadaş olursun, vakit geçirdikçe seversin. Mesela en az bir sene geçmeli o arkadaşlığın üstünden, anca tanır insan" dedi. Biz de yaklaşık olarak o kadar zamandır tanışıyoruz :)

Ve sonuç olarak ben yine cesaret edip ağzımı açamadım tabi :43:

ne güzel duygular bunlar. sonunda açılacaktır bence sabret.

sen ümit ver yani duygularını belli et açılır elbet:34: kafiyeli oldu:1:

sevmenin sevilmenin değerini bil stres yapma her anın tadını çıkar bu zamanlar da güzeldir.:31:

Yaaa çoook tatlısınız amaa resmen gülümseyerek okudum:16:

Bence sen açılma ama açılmasına da imkan ver. Hani belli et ki yüz bulsun açılmaya:1:

Aynen devam et, az daha bekle. Bu zamanlar çok güzel zamanlar :)

ne güzel duygular bunlar. sonunda açılacaktır bence sabret.

sen ümit ver yani duygularını belli et açılır elbet:34: kafiyeli oldu:1:

sevmenin sevilmenin değerini bil stres yapma her anın tadını çıkar bu zamanlar da güzeldir.:31:

ankayacak diye temkinli davranıyordum, biraz belli edeyim artık o zaman :) Teşekkür ederiim :81:

Yaaa çoook tatlısınız amaa resmen gülümseyerek okudum:16:

Bence sen açılma ama açılmasına da imkan ver. Hani belli et ki yüz bulsun açılmaya:1:

Ben de bu güzel yorumları gülümseyerek okudum. Belli etme işini deneyeceğim :16:

Aynen devam et, az daha bekle. Bu zamanlar çok güzel zamanlar :)

Güzel zamanlar, heyecanlı zamanlar :) Çok teşekkür ederiim :109:

Biraz cilve yap, belli et, sen de guzel seyler soyle :34: Ne bileyim yanagindan op, elini tut.

Teklif yakin bence:34:

Biraz cilve yap, belli et, sen de guzel seyler soyle :34: Ne bileyim yanagindan op, elini tut.

Teklif yakin bence:34:

Öpme huyu ikimizde de yoktur. O öper bazen o da elimden. :16:
Başkalarını öper ama beni öpmez niyeyse :50: Genelde görüştüğümüzde, ayrılırken sıkı sıkı sarılır öpmeden.

Başlarda cilve yapma konusunda çok beceriksizim ben :38:

Yeni yorumlar gelince hemen giriyorum konuya, heycanla bekliyorum yani. :) Aslinda acilmasi cok guzel olur ama bi yandan da bu zamanlar en guzel zamanlar, biraz daha devam etse de olur sanki. :) Emin olmadan beklemesi de bi o kadar zordur heralde. Yine de tadini cikar. :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yazını okuyunca kendimi hatırladim şuan yüzümde salakça bi sırıtma ifadesi var :):) ayni benim durumumda öyleydi çok iyi arkadaştik sürekli birlikteydik bana evlenecek kiz lazim diyip duruyodu sonunda evlendi:) benimle ve bi oglumuz var çokta mutluyuz darısı sana canim ama bu zamanların kiymetini bil heycanli oluyo :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni yorumlar gelince hemen giriyorum konuya, heycanla bekliyorum yani. :) Aslinda acilmasi cok guzel olur ama bi yandan da bu zamanlar en guzel zamanlar, biraz daha devam etse de olur sanki. :) Emin olmadan beklemesi de bi o kadar zordur heralde. Yine de tadini cikar. :)

Heyecanıma ortak oluyorsunuz ya, süpersiniz hepiniz, teşekkür ediyoruum :29:
Beklemesi çok zor evet ama sonu güzel olacaksa razıyım :16:

Yazını okuyunca kendimi hatırladim şuan yüzümde salakça bi sırıtma ifadesi var :):) ayni benim durumumda öyleydi çok iyi arkadaştik sürekli birlikteydik bana evlenecek kiz lazim diyip duruyodu sonunda evlendi:) benimle ve bi oglumuz var çokta mutluyuz darısı sana canim ama bu zamanların kiymetini bil heycanli oluyo :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim de sonumuz böyle olur inşallah :16:
ah ahh hem de ne heyecanlı :)

çok tatlısınızzzzzzz havada aşk kokusu varrrr :69:

İnşallaaah, tahmin ettiğimiz gibidir :)
Benden yana var tabi, ama onda da vardır umarım :17:

Oyle valla maalesef bende olmayinca boyle heycanlar senin heycanina ortak oluyorum. Ask dizisi izlemek gibi bisey. :)
Yok mu yeni sözler davranışlar? :)

Oyle valla maalesef bende olmayinca boyle heycanlar senin heycanina ortak oluyorum. Ask dizisi izlemek gibi bisey. :)
Yok mu yeni sözler davranışlar? :)

Olmaz mıı :)
Geçen gün ailesiyle ilgili konuştuk. Başkalarının yanında ailelerden bahsederken hep çok iyi anlaşırmış gibi konuşurdu.
Ama yalnızken bana sorunlarını anlattı.
Hiçbir arkadaşımızın bilmediğini söyledi. Kimseye anlatmadığı bir şeyi bana anlatması, bakışından, gülüşünden çok daha önemli geldi bana :)

Ya bana kalsa en ufak ayrıntıdan bile anlam çıkarıyorum zaten. Kafayı bozdum galiba :52:
Kalabalık bir erkek grubunun yanından geçiyoruz, o ben ve yakın bi kız arkadaşımız. Benim belime kolunu atıyor koruma içgüdüsüyle. Kızı kim korucak hiç düşünmüyor. Ben kıza gel koluma gir falan diyorum, o hiç takmıyor :)

Geçen gün arkadaşlarımın arasında sarıldı bu, kendine çekti beni. topuklu giyiyordum, "düşücem dur" dedim.
Bir arkadaşımda " canını çıkardın kızın" dedi. O da " napayım, dayanamıyorum, şu tatlılığa bak " dedi :16:

geçen akşam yolda karşılaştık. Yine yanımda o yakın kız arkadaşım vardı. Kız buna "hadi beni minübüslere bırak" dedi. O da "yanımda arkadaşım var görmüyor musun, cafeye gidiyorduk biz de" falan dedi." Sonra kız tek başına gitti. ( Evlerimiz ters istikamette çünkü.)
Kız gidince, arkadaşına dönüp "Ben baloonu eve bırakıcam. Sen cafeye geç gelirim ben" dedi :)

Saçma şeylere umutlanıyorsam da vurun yüzüme :17:
İyi kötü her yoruma ihtiyacım var :)

Bu kadar sey olmusta niye sormadan anlatmiyosun :) yeni bolumu bekler gibi bekliyorum burda ben merakla. :)
Valla anlattiklarina bakılırsa umutlanilanilacak seyler, arkadassaniz digerleri de arkadas. Niye seni ayrı tutuyor ki? :) hem digerlerine de sarılıp tatli olduklarını soyluyo mu?

Bir şey merak ettim nasıl bu kadar sık vakit geçirebiliyorsunuz ortamlar ve arkadaşlar aynı galiba o kısmı anlamadım :S
Aynı okulda mısınız ?
Herkese gösterdiği tavırdan daha fazlasını sana gösterdiği kesin
Ama benim öğrendiğim bir şey varsa adı konulmadığı sürece hiç bir erkekle bu derece yakın olmamak
Yanlış anlama bunu yargıladığım için değil sonucu genelde hüsran olduğu için söylüyorum
Mesela sadece arkadaşsınız sana neden sarılıyor sana bu kadar çok iltifat edebiliyor sınır olmalı bence arada
Çünkü bütün bunları yapmaktan bir gün vazgeçerse hesap bile soramazsın bu duygu çok incitici olur

Bu kadar sey olmusta niye sormadan anlatmiyosun :) yeni bolumu bekler gibi bekliyorum burda ben merakla. :)
Valla anlattiklarina bakılırsa umutlanilanilacak seyler, arkadassaniz digerleri de arkadas. Niye seni ayrı tutuyor ki? :) hem digerlerine de sarılıp tatli olduklarını soyluyo mu?

"Her şeyden umutlanıyor bu kız da " dedirtmeyeyim kendime dedim :)
Yok benden başkasına demiyor böyle şeyler, sarılmıyor da :16:

He bir de bir gün, arkadaşı aradı bunu " az önce önümden geçtin de görmedin, yanındaki kız kim " demiş çocuk telefonda.
"Sevgilim oğlum, kim olcak başka" dedi. "Ne?" dedim ben birden, şok olmuş vaziyette :) güldü, sarıldı, "öyle deyiverdim, boşver öyle bilsin" dedi :)
Bizi zaten herkes sevgili sanıyor, ama hala değiliz :50:

Anlatmıştım daha önce yakın bir arkadaşıma aşığım diye.
Sürekli eve bırakmasından bahsetmiştim, "seni karşıma oturtup bi ömür bakarım, şu tatlılığa bak" gibi iltifatlar ettiğini anlatmıştım.
Benim beğendiğim sayfaları, hemen arkamdan beğeniyordu.
O konuyu açtıktan sonra, niyeyse umutsuzluğa kapılmıştım. (yorumlarınız çok moral verdi gerçi, sağolun :34: )

Amaa gelin görün ki ben yine ümitlendimm :16:
Hiç huyu olmamasına rağmen "İki gündür niye görüşmedik biz, özledim ben " gibi cümleler kurmaya başladı. ( ki bizim tanışmamıza çok yakın bir kız arkadaşım vesile olmuştu. Onla da çok yakın olmalarına rağmen, kıza hiç yazmıyor böyle şeyler.)

Bütün gün beraber geziyoruz, eve bırakırken "bir daha ne zaman görüşücez" diyor.
Geçen gece bir akradaşımıza ulaşamamış, o sırada benimle konuşuyordu bana da söyledi. Ben de merak ettim tabi. Gece iki buçuk gibi çıktı çocuğu aramaya, yarım saat sonra "buldum, uyu hadi " diye mesaj attı. Yalan söylemiş meğer 5te bulabilmiş anca. Niye kandırdın diye sorduğumda meraklandın sen de, sabaha kadar uyumıcan diye kıyamadım dedi :16: :32:

Eve bırakırken de kapının önünde konuştuk baya. İlişkilerden falan bahsettik. "Ben öyle hiç tanımadığı kişiye direk sevgili olmak için yaklaşmayı saçma buluyorum. Arkadaş olursun, vakit geçirdikçe seversin. Mesela en az bir sene geçmeli o arkadaşlığın üstünden, anca tanır insan" dedi. Biz de yaklaşık olarak o kadar zamandır tanışıyoruz :)

Ve sonuç olarak ben yine cesaret edip ağzımı açamadım tabi :43:

cesareledirecek bişi yapsanmi acaba??

Bir şey merak ettim nasıl bu kadar sık vakit geçirebiliyorsunuz ortamlar ve arkadaşlar aynı galiba o kısmı anlamadım :S
Aynı okulda mısınız ?
Herkese gösterdiği tavırdan daha fazlasını sana gösterdiği kesin
Ama benim öğrendiğim bir şey varsa adı konulmadığı sürece hiç bir erkekle bu derece yakın olmamak
Yanlış anlama bunu yargıladığım için değil sonucu genelde hüsran olduğu için söylüyorum
Mesela sadece arkadaşsınız sana neden sarılıyor sana bu kadar çok iltifat edebiliyor sınır olmalı bence arada
Çünkü bütün bunları yapmaktan bir gün vazgeçerse hesap bile soramazsın bu duygu çok incitici olur

Bölümlerimiz farklı, ama aynı okuldayız. Ve arkadaş grubumuz ortak evet.
yok yanlış anlamam, dedim zaten her türlü fikre ihtiyacım var :)
Bu bakış açısı da çok doğru aslında. Ben saf saf bu kadar sevmesem, o sınırı çok güzel koyacağım da işte :26:
Ben diğer arkadaşlarımla çok yakın olmamıza rağmen el sıkışırım sadece. Öyle doğum günlerinde falan öperim anca. Diğerlerine bu sınırı koyuyorum ama ona yapamıyorum.
Haklısın, belki de sonunda dediğim gibi çok üzülürüm :50:

Back
X