Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir arkadas da daha once yazmis zaten. Arkadasligin bi siniri olmali.
Bence sevgiliyken yapabilecegi herseyi sana yapabiliyoken, senle istesigi sekilde takilabiliyoken, istedigi iltifati herkesin icinde soyleyebiliyoken, baakalarina seni sevgilim diye taniyabiliyoken... Bu cocuk acikmaya gerek gormez ki.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dediğin gibi olur kendini geri çekerse aslında seni hiç istemediğini açılmak gibi bi niyetinin olmadığını anlarız.
Eğer senin kendini azıcık geri çekmen onu böyle uzaklaştıracaksa olmaması daha iyi değil mi ?
Ne güzel mis gibi aşk kokusu var havada![]()
Önceki konunada yorum yapmıştm canım yanlıs hatırlamıyosam valla hiçbir arkadaş böyle davranmaz eve bırakmalar tatlılıklar merak etmeler kıyamamalar bence bu günlerin tadını çıkarın ikinizde birbirinizden hoşlanıyosunuz bu güzel tatlı günleriniz devam etsin sevgili olunca herşey bu kadar güzel olmayabliiiirrrr :)
Ay cok hos ya heveslendim valla :)
Yeni gelisme var mi ki? ^^
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Yook![]()
Ben artık hiç yazmıyorum. Önceden ben de konuşma başlatırdım, artık hiç yapmıyorum. Dediğim gibi onu görünce çevrimdışı oluyorumtelefonu sorunlu diye pek yazamıyor zaten.
O da dün gece yazdı, konuştuk mutlu oldum çok tabi
Ama sadece konuşma işte![]()
Artık hiç umudum yok benim kzlaar. Olmıcak sanki bu iş![]()
bu kadar ümitsiz olma ya
arkadaşını değil seni eve bırakması,senin yanına oturması...vs
hiçte boş gibi durmuyo bi ilgisi var bariz
peki konuşmalar neyle ilgiliydi
Dün öyle saçma sapan konuştuk aslında pek konu yoktu :) Bir buçuk iki saat konuşşmuşuz ama ortada konu yok doğru düzgün
Annemin anneler gününü kutladığını falan söyledi. Hediye bakmıştık beraber annem için, o zaman seçememiştim, onu sordu ne aldın falan diye.
Sonrasında zaten çıktım ben.
İlgisi olduğundan emin gibiyim aslında.
Ama bu arkadaşlığı bozmaktan çekiniyor bence. Bu böyle sürüp gidecek, sonra zaten mezun olup farklı şehirlere gideceğiz bu gidişle![]()
biraz cesaret gerek o zaman
peki senin bu geri çekilmeni yanlış anlarsa
yani oda senin farkettiğini ve arkadaşlığınızın bozulmaması için geri çekildiğini düşünürse......
bunu ben de düşündüm aslında.
ama çok sıkıldım bu durumdan da. herkes bir şeyler olduğunun farkında.
Ev arkadaşı adamı bana soruyor.
Ondan bir şey isticeksek "sen söyle, seni kırmaz" diyorlar.
Ama bu kadarla kalıyor hep.
Ben kesinlikle açılan taraf olmak istemiyorum. Çok ters geliyor bana. Ama onun da bir şey yapacağı yok. nasıl cesaretlendireyim, onu da bilmiyorum.
bencede sen açılma o söylesin
ev arkadaşına söylemiş olamaz mı baksana sana soruyormuş seni kırmaz diyomuş
cesaretlenmesi için bişey yapmalı ama ne
Yazmıştım daha önce, ev arkadaşı bana " seni biri seviyor. ben tanıyorum hatta enişteyi dedi" ertesi gün görüştüğümüzde çocuğa defalarca "enişte" diyip durdu.
Ama söylediğini sanmıyorum ben. Çevremizdeki herkes aramızda bir şey var sanıyor. Ev arkadaşı da hareketlerinden çıkarım yapmış olabilir.
Valla ne yapayım bilemiyorum artık.![]()
Düşünüyorum habire, yakın zamanda bulurum umarım artık bir şeyler
Anlatmıştım daha önce yakın bir arkadaşıma aşığım diye.
Sürekli eve bırakmasından bahsetmiştim, "seni karşıma oturtup bi ömür bakarım, şu tatlılığa bak" gibi iltifatlar ettiğini anlatmıştım.
Benim beğendiğim sayfaları, hemen arkamdan beğeniyordu.
O konuyu açtıktan sonra, niyeyse umutsuzluğa kapılmıştım. (yorumlarınız çok moral verdi gerçi, sağolun)
Amaa gelin görün ki ben yine ümitlendimm![]()
Hiç huyu olmamasına rağmen "İki gündür niye görüşmedik biz, özledim ben " gibi cümleler kurmaya başladı. ( ki bizim tanışmamıza çok yakın bir kız arkadaşım vesile olmuştu. Onla da çok yakın olmalarına rağmen, kıza hiç yazmıyor böyle şeyler.)
Bütün gün beraber geziyoruz, eve bırakırken "bir daha ne zaman görüşücez" diyor.
Geçen gece bir akradaşımıza ulaşamamış, o sırada benimle konuşuyordu bana da söyledi. Ben de merak ettim tabi. Gece iki buçuk gibi çıktı çocuğu aramaya, yarım saat sonra "buldum, uyu hadi " diye mesaj attı. Yalan söylemiş meğer 5te bulabilmiş anca. Niye kandırdın diye sorduğumda meraklandın sen de, sabaha kadar uyumıcan diye kıyamadım dedi![]()
Eve bırakırken de kapının önünde konuştuk baya. İlişkilerden falan bahsettik. "Ben öyle hiç tanımadığı kişiye direk sevgili olmak için yaklaşmayı saçma buluyorum. Arkadaş olursun, vakit geçirdikçe seversin. Mesela en az bir sene geçmeli o arkadaşlığın üstünden, anca tanır insan" dedi. Biz de yaklaşık olarak o kadar zamandır tanışıyoruz :)
Ve sonuç olarak ben yine cesaret edip ağzımı açamadım tabi![]()
kaç yaşındasınız
ve ne okuyorsunuz
mezun olmadan söylese iyi olur
gerçi ev ark.belli etmiş sadece ismini söylememiş
bu arada enişte diyince ne tepki verdi o
Keşke evet ben de öyle düşünüyorum vs deseydiniz. Duygularınız belli olmayacak, arkadaşlığınız zarar görmeyecek diye; aşık olduğunuz ve muhtemelen çok mutlu olacağınız bir beraberlikten olmayın. Duygularınızı konusmak yerıne bellı etmeye calısın. O bu tur konular actıgında, bekledıgı cevapları vermezsenız, arkadaslıga devam etmek ıstedıgınızı dusunur ve asla acılamaz sıze dıkkat edın.
Takip eden merak eden varsa diye yazıyorum .
He tabi bir de ben anlatmazsam çatlarımm :)
Dün fal baktırdım vee kadın resmen bana onu tarif etti.
Yakın arkadaşın, sürekli iletişim içindesiniz ama birbirinizi seviyorsunuz, bu apaçık ortada dedi.
Doğru dürüst bir insan. Sana çok değer veriyor. Konuşmalarınız olacak bu konuyla ilgili dedi![]()
![]()
Geçen gün de, yine arkadaşlarla oturuyorduk. sonra bi kız arkadaşımla ben eve gitmek için kalktık.
Bana "seni eve bırakırdım ama şimdi ona ayıp olur. İstersen onla ayrılınca çaldır gelir bırakırım ben seni " dedi .
Bu küçük detaylarla mutlu oluyorum ben de işte![]()
eeee hadi ya artık söylesin
hala geri çekiyor musun kendini
yok o geri çekme konusundan vazgeçtim :)
açılacağı varsa da vazgeçer diye düşündüm.
Bugün arkadaşımla da konuştuk. O da bence seviyor, hareketlerinden de belli ama sen reddedersen bir daha geri adım atamaz, arkadaşlığını kaybeder diye korkuyor bence dedi.
Ama ona benim de sevdiğimi söylemedimÇünkü aramızı yapabilmek için söyler hemen ona :)