Yıllardır aynı şeyi tartışıyoz anlamıyorum ya o da beni anlamıyo insan niye tek kalmak istermis kaynim var kayinbaba var yanlarında uzanamiyon kisalamiyonTek kalacağım de çek yorganı uyu bende seni anlamıyorum hee :))
Uzak biraz arabayla gitmek lazım işine geliyo ailesiyle kalmam annem tek orda kalmam daha mantikli ama uzak yakın olsa bişey demezdiAnnen uzak mı oraya git
Gidemiyosan kapat teli evinde kal
Anlamıyo rahat edemiyorum diyorum Afedersin ishalim diyorum yok anlamıyo adam kavga Ediyoz bildiğin gibi değil keyfimden kalmıyorum kiAyy biraz baskin olun yaa uff ne bu kocamkoyluluk anlamadim yaaYuh artik evde tek kalmaniza da mi karisiyor yapmayin Allahaskina anlatin guzelce rahat edemiyorum evimde kalmak istiyorum sen her seferinde benim annemlere gitsen hoşuna gider miydi deyin
Himmm anladim canim koçan baya abartmis durumu bence şöyle deki sen bana güvenmiyor musun bu ne böyle de ayni şeyi sana yapsam hoşuna gider mi de !!! Üste CIK yaniAnlamıyo rahat edemiyorum diyorum Afedersin ishalim diyorum yok anlamıyo adam kavga Ediyoz bildiğin gibi değil keyfimden kalmıyorum ki
Kocanız tek kalmak istediği için mi siz kv nize gidiyorsunuzAnlamıyo beni bu adam ya yalnız kalmaymis sıkıldım gidip kaynanamlarda kalmak istemiyorum tesetturluyum rahat edemiyorum haftada iki kere gececi bunaldım artık ya
Eve biri girerse size bişey olursa filan diye efhamlaniyo tek kalmak iyi değil diyoHaaa size güvenmiyordu yani Yuh artik kusura bakmayın da insnain kendi içinde fesatlik olursa bu kadar kiskanc okur tecrübeyle sabit !!! Bunu da düşünün sen bana güvenmiyordu musun de tamam mi
Demedigim kalmadı birbirimizi yiyoz yilmadi beni Yıldırmaya çalışıyo aksini yapsam da daha kötü olcaz bilmiyorum artikHimmm anladim canim koçan baya abartmis durumu bence şöyle deki sen bana güvenmiyor musun bu ne böyle de ayni şeyi sana yapsam hoşuna gider mi de !!! Üste CIK yani
Yapmadığım kalmadı inan ki diyorum rahat edemiyorum evimde kalcam kendi yatagimda yatcam diyorum yok düşüncesi degismiyo ben mi pes edeyim yani artık yoruldum annem yalnız kalıyo o geliyo çoğu zaman da haftada iki kere gececi sürekli gelip kalmak istemiyoEvimde dizi izlicem de, duş alıcam uzanıcam de, kitap okuyup uyucam de.
Hani bu ev bizim ya evimde zaman geçirmek istiyorum evli'yim ya de.
Korkuyorum diye şikayet etmediyseniz böyle diretmesi saçma yani.
Laftan anlamıyorsa he tamam giderim belki de gitme.
Annem gelcek kuzenim gelebilir de sonra işleri çıktı gelemediler dersin.
Bu yüzden tartışılır mı yahu aha yapıştım koltuğa kimse kaldıramaz hadi kolay gelsin hayatım de.
Daha da anlamazsa beyin gücü burada tükeniyor.
Yok haftada iki kere gece çalışıyo nöbeti varKocanız tek kalmak istediği için mi siz kv nize gidiyorsunuz
Adam şiddet yanlısı olduğu için olayın buyumesini istemiyorum o yüzden gidiyorum ama gitmek istemediğimi soyluyirumYa cidden anlamıyorum nasil bu kadar pasif oluyorsunuz.
Hayır diceksiniz yani bu kadar basit.
Silah dayayip göndercek hali yok.
Hayır bir yere gitmiyorum konu kapandi diceksiniz doneceksiniz arkanizi.
Konussun dursun bırak işe gec kaliyorsun bence enerjini harcama boşuna deyip gecistirceksiniz.
Korkuyorsunuz sanırım.
Siz iki kavga edip yins giderseniz adam da alismistir artik nede olsa yapıyor diye.
Kalıyo onlarda ama ben kalmak istemiyorumBen de haftada bir yalnızım, korkmuyor değilim evde ama ben de gitmek istemezdim sanırım kimseye. Sizi çok düşünüyorlarsa kvalide gelsin kalsın sabaha dönsün evine
Gitmeyin işte, çocuğunuz var sanırım. Huzursuz oluyor başka yerde diyin annen gelsin diyinKalıyo onlarda ama ben kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?