guiding88 Nirvana Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 8.051 24.516 748 4 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi guiding88 #61 zeytinagaci .!.: Eşim başka şehirde çalışıyor benim çalıştığım şehirde ailem akrabam yok Genişletmek için tıkla... Sen niye eşinin yanında degilsin
zeytinagaci .!.: Eşim başka şehirde çalışıyor benim çalıştığım şehirde ailem akrabam yok Genişletmek için tıkla... Sen niye eşinin yanında degilsin
Z zeytinagaci Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 15.807 18.335 248 4 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi guiding88 #62 nimesay35 .!.: Sen niye eşinin yanında degilsin Genişletmek için tıkla... çalışıyorum ha deyince tayin çıkmıyor ki
nimesay35 .!.: Sen niye eşinin yanında degilsin Genişletmek için tıkla... çalışıyorum ha deyince tayin çıkmıyor ki
guiding88 Nirvana Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 8.051 24.516 748 4 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi guiding88 #63 Hayatinanlamisensin .!.: esin diyor ya aklim sizde kalir yanliz kalirsan diye..kendisi daha cok zarar veriyor sana..disardaki adama gerek yok yani.. Genişletmek için tıkla... O beni çok seviyomus o yüzden üstüme çok dusuyomus bak bugün de gececi ve ben evdeyim oglumla kalıyoz pes etti heralde artik annesi sayesinde
Hayatinanlamisensin .!.: esin diyor ya aklim sizde kalir yanliz kalirsan diye..kendisi daha cok zarar veriyor sana..disardaki adama gerek yok yani.. Genişletmek için tıkla... O beni çok seviyomus o yüzden üstüme çok dusuyomus bak bugün de gececi ve ben evdeyim oglumla kalıyoz pes etti heralde artik annesi sayesinde
guiding88 Nirvana Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 8.051 24.516 748 4 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi guiding88 #64 zeytinagaci .!.: çalışıyorum ha deyince tayin çıkmıyor ki Genişletmek için tıkla... Hadi ya çok zor eşinden ayrı farklı şehirler yalnızlık Allah kavuştursun canim
zeytinagaci .!.: çalışıyorum ha deyince tayin çıkmıyor ki Genişletmek için tıkla... Hadi ya çok zor eşinden ayrı farklı şehirler yalnızlık Allah kavuştursun canim
Z zeytinagaci Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 15.807 18.335 248 4 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi guiding88 #65 nimesay35 .!.: Hadi ya çok zor eşinden ayrı farklı şehirler yalnızlık Allah kavuştursun canim Genişletmek için tıkla... sagol sen de çözüm bulursun inşallah
nimesay35 .!.: Hadi ya çok zor eşinden ayrı farklı şehirler yalnızlık Allah kavuştursun canim Genişletmek için tıkla... sagol sen de çözüm bulursun inşallah
Bibibella ♈ tek ayak cezası Pro Üye 20 Ocak 2010 47.928 181.178 1.123 44 4 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi guiding88 #66 Ya bu zamana kadar kavga ettinde ne oldu hep huzursuzluk bu seferde bunun için kavga et gitmiyorum de zorla kolundan tutupmu götürücek
Ya bu zamana kadar kavga ettinde ne oldu hep huzursuzluk bu seferde bunun için kavga et gitmiyorum de zorla kolundan tutupmu götürücek
guiding88 Nirvana Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 8.051 24.516 748 4 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi guiding88 #67 bibibella .!.: Ya bu zamana kadar kavga ettinde ne oldu hep huzursuzluk bu seferde bunun için kavga et gitmiyorum de zorla kolundan tutupmu götürücek Genişletmek için tıkla... Annesi konuştu sabah ise yaradı ısrar etmedi mahalle güvenilir mahalle biz iki gün sonra erzincana gidicez yalnız kalacaklar başka şehirde olduğunuzu düşünün filan dedi merak etme korkma sen dedi bende aynı şeyleri söylüyodum ama dinlemiyodu
bibibella .!.: Ya bu zamana kadar kavga ettinde ne oldu hep huzursuzluk bu seferde bunun için kavga et gitmiyorum de zorla kolundan tutupmu götürücek Genişletmek için tıkla... Annesi konuştu sabah ise yaradı ısrar etmedi mahalle güvenilir mahalle biz iki gün sonra erzincana gidicez yalnız kalacaklar başka şehirde olduğunuzu düşünün filan dedi merak etme korkma sen dedi bende aynı şeyleri söylüyodum ama dinlemiyodu
Hayatinanlamisensin Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2016 6.437 7.716 198 4 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi guiding88 #68 nimesay35 .!.: O beni çok seviyomus o yüzden üstüme çok dusuyomus bak bugün de gececi ve ben evdeyim oglumla kalıyoz pes etti heralde artik annesi sayesinde Genişletmek için tıkla... ayy hadi cok sevindim bikac defa daha boyle kaldinmi oda alisir artik
nimesay35 .!.: O beni çok seviyomus o yüzden üstüme çok dusuyomus bak bugün de gececi ve ben evdeyim oglumla kalıyoz pes etti heralde artik annesi sayesinde Genişletmek için tıkla... ayy hadi cok sevindim bikac defa daha boyle kaldinmi oda alisir artik