Yine tek kalmama sorunu offf

Adam şiddet yanlısı olduğu için olayın buyumesini istemiyorum o yüzden gidiyorum ama gitmek istemediğimi soyluyirum

Canim simdi daha iyi anlıyorum seni ama bir seyleri degistirmek istiyorsan bir yerden de baslaman gerek. Siddet olursa eger kesinlikle geri donusun olmamalı. Gerci boyle oldu olacak olur diye korkmak bir seyleri zorla yapmak ne kadar doğru bilemedim.

Anlamıyo beni bu adam ya yalnız kalmaymis sıkıldım gidip kaynanamlarda kalmak istemiyorum tesetturluyum rahat edemiyorum haftada iki kere gececi bunaldım artık ya

Hayatim bu sicakta tesetturlu dolasamyacagima gore, sizi evinizde de klima olmadigina gore evde kalicam diyeceksin. Yok kabul etmiyorum diyorsan kusura bakma sortla gezicem babanin yaninda diye ekle. Sana guveni yoksa eve bir kamera kursun.

Yıllardır aynı şeyi tartışıyoz anlamıyorum ya o da beni anlamıyo insan niye tek kalmak istermis kaynim var kayinbaba var yanlarında uzanamiyon kisalamiyon
bağıra bağıra söyle ben tek kalmak istiyorum evimde kalmak istiyorum de biraz kırılır eder bağırdın diye ama atlatır

Daha önce de boşanman gerektiğini söylemiştim. Ama pek dikkate almadın.
Üzgünüm bütün bunları yaşamak zorundasın.
İnatla bu adamla evli kaldığın sürece ya dayak yemeye ya da onun emirlerine boyun eğmek zorundasın.

Tesettürle hiç ilgisi yok. Ben de kalmak istemem. Ne münasebet. Ailesi kalsın diyor herhalde.

Tesettürle hiç ilgisi yok. Ben de kalmak istemem. Ne münasebet. Ailesi kalsın diyor herhalde.
Ailesi de aynı kafada evet kp ariyo akşam kızım gel diye ben evde kalcam dedim eşimi aradım o da sinirlendi napiyosan yap diye sonra yine aradı akşam kp kaynim almaya gelcekmis bizi emrivaki yapıyo ne denir ya

Ailesi de aynı kafada evet kp ariyo akşam kızım gel diye ben evde kalcam dedim eşimi aradım o da sinirlendi napiyosan yap diye sonra yine aradı akşam kp kaynim almaya gelcekmis bizi emrivaki yapıyo ne denir ya
Zaten ailesi gelmesin dese mümkün değil göndermez. Saçma çünkü. Düşünün başka bir ilde yaşıyorsunuz. Komşuya mı gideceksiniz?

Haklısın annesi öğüt veriyo sakin gidicem deme sen çık git de diyo ben çok çektim şimdi rahatım karışmıyo bana diyo

Zaten ailesi gelmesin dese mümkün değil göndermez. Saçma çünkü. Düşünün başka bir ilde yaşıyorsunuz. Komşuya mı gideceksiniz?
Bende bunu diyorum anlatamıyorum iki gün sonra memlekete gidecekler yalnız kalcaz görümcem kaynim kalcak heralde onları bize cagirir

Çok gitmeye kalktım bi kere gittim geri döndüm şimdi de gidemiyorum

Hayatim bu sicakta tesetturlu dolasamyacagima gore, sizi evinizde de klima olmadigina gore evde kalicam diyeceksin. Yok kabul etmiyorum diyorsan kusura bakma sortla gezicem babanin yaninda diye ekle. Sana guveni yoksa eve bir kamera kursun.
Güvenle ilgisi yok başımıza bişey gelmesinden korkuyo mus bide çocuk kalabalığı Seviyo ya ondan istiyo habire maaile takılmak

Git ters davran desem şiddet yaşarsan herşey biter devamı gelir canım ondan dedim.
Kavga da ettik çok ama pes etmedi beni Yıldırmaya çalışıyo annem gelse kalsa sorun yok annem de ben sürekli gelemem diyo kotu davranmiyolar bi işte beklemiyolar benden ama yine de rahat edemiyo insan ayda bi olsa neyse haftada iki kere niye düzenim bozuluyor

onumuzdeki hafta esim gececi ben hep yalniz kaliyorum 4 yildir.yeni evlendigim aylarda annemlerde kaliyordum.korkuyordum..ee nereye kadar boyle.esimde bana kiziyordu.alis evine bisey olmaz boyle olmaz dedi durdu.mecburen alistik.ve simdi o gidince ise evin keyfini cikariyorum..

Degişmez eşin sanmıyorum canım ama şöyle yapsan kabul edermi arada arasın gece konuşun camını kapını kilitle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…