Yine tek kalmama sorunu offf

Çocuk var mıydı senin üst komşunun eşi şehir dışına çıktı kadının kimsesi yok burda bizimki diyo hiç sormaz napican diye benimki fazla pimpirikli

va
Çocuk var mıydı senin üst komşunun eşi şehir dışına çıktı kadının kimsesi yok burda bizimki diyo hiç sormaz napican diye benimki fazla pimpirikli
var canim bebegim..ama siz nereye kadar boyle devam edeceksiniz gocebe gibi.kv ogluna kalsin evinde kizi zorlayip durma bisey olmaz desin.

Annesi ile konuş, gelmek istemiyorum, sıcaklardan dolayısı testtürlü gezmek istemiyorum evin içinde zorluyor ama size gelmem için de.
Ben onlara da dedim ben evimde kalmak istiyorum ama eşimin içi rahat etmiyomus diye yaa öyle de desem onlar anlamaz erzincana götürdüler doğuma rahatlığımı dusunselerdi goturmezlerdi

Haklısın annesi öğüt veriyo sakin gidicem deme sen çık git de diyo ben çok çektim şimdi rahatım karışmıyo bana diyo
Eee Yani?
İlerde rahat etmek için mi çekiyorsun bu adamı?
Hay Allah'ım cahil desem cahil değilsin.
Nasıl bir bahane bu?

Gitmeyeceğim diyin gitmeyin. Birkaç kez kavga edersiniz sonunda anlar vazgeçer. Koca kadınsınız niye kendinize çanta muamelesi yaptırıyorsunuz

Biraz baskın ol. Gerekirse kavga et ama gitme. Cok taviz vermissin belli.

Biraz baskın ol. Gerekirse kavga et ama gitme. Cok taviz vermissin belli.
Dün orda kaldım sabah konustuk mevzuyu ailesiyle eşimle annesi cam silcekmis bana diyo siz kalın silin beraber çamaşırları mi atayım geleyim öyle dedim sinirleniyo hemen annesinin yanında sen git dedim ben kavga edemem senle yeter annesi çekti konuştular gelmek istemiyorsa zorlama diyo kendi haline bırak yönlendirme kızı bu yüzden zitlasiyonuz siz diyo bizimki de anlasa birlik dirlik miş

Eee Yani?
İlerde rahat etmek için mi çekiyorsun bu adamı?
Hay Allah'ım cahil desem cahil değilsin.
Nasıl bir bahane bu?
Ben çekmek istemiyorum aslında ama bitiremiyorum da memnun değilim yani hayatımdan baskilarindan bugün yine anladım ki değişmez düşüncesi anca ailesinden uzak olursak değişir biraz hep beklenti içinde birlik dirlik birlik dirlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…