yine üst komşu azizliği:(

zeynep20142014

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
46
27
13
45
dün gece saat 10' da 2 saat önce uyuyan çocuklarım ağlaya ağlaya yanıma geldiler,geri yattığımızda üst kattan gelen çocuk bağırışlarından uyandıklarını anladım.üst komşumu aradım ve '' canım,sabah teogs sınavında görevliyim uzak bir köyde,6da çıkacağım, çocuklar heralde yatak odasında oynuyorlar,biraz salon tarafına gecirsen...'' dedim.bana ne dese beğenirsiniz? ''valla misafir var, o yüzden yapabileceğim bişey yok'' peki deyip kapattım.2 oğlu var ve gec saate kadar gürültü yapıyorlar.küçük oğlu yatakodası camıma top top çamur yapıp atmış,büyük oğlu yatak odası duvarıma topla pas oynuyor bebek uyurken,1 katta oturuyorum.tamam birbirimizi sevmiyor olabiliriz ama nedendir rahatsızlık vermek.ben ne zaman çalışan ve beni anlayabilecek insanlarla aynı apartmanda oturabileceğim?evvelki evimizi de bu yüzden satmıştık,çok gürültü var deyince ''zengin görgüsüz bir komşu'' e sat ozamann diye cevap vermişti.sizin olduğunuz yerde zaten benim işim ne dercesine evimi satmıştım.ah adıyaman bıktım sendennnnnnn

Bir şehri genellemeniz yanlış. Önceden de bu kadar sorun olmuşsa, yeni apartmana taşınırken üstünüzde kim oturuyor diye bakmanız mantıklı olandı.

kajmerry hanım, genelleme mi? bunu yapmam mümkün değil...sadece gürültüden rahatsızlık konusunda problem yaşıyorum,bir de okuyan insan azlığından şikayet ediyorum.kastım kitap değil,gazete dergi vs,öğrenmeye açık olmak...
çok değerli komşularım da yok değil,ama en yakınlar neden böyle gıcık,işleri yok mu

Benim üst kat komşum böyle.Tamam çocuktur anlarım benim de kızım var.Lakin 50 kere söyledim bakın kızım kreşe erken gidiyor,ben ve eşim işe gidiyoruz erkenden çocuk uyuyamıyor dememe rağmen yine aynı yine aynı.Üsttrn halı ,sofra bezi sirkelemesi de eşantiyonu.Eşim artık onlar gürültü yapıp dayanamayınca tavana terlik fırlartıyor:)

sabah 10'dan önce akşam 10'dan sonra gürültü yapmak yasal olarak da yasak polise gidebilirsiniz,şikayetçi olursanız başları ağrır ki polise vericeğinizi söylemeniz bile caydırıcı olur bence...

hele çocuğa top oynatmak evin içinde çok yanlış zaten duvarlar kıl gibi akşam bizde kavgalarını duyduk kızı bağırdı en sonunda yeter bağırmayın diye.. duvarlar çok ince kınıyorum evleri bu kadar ince yapan mütahitleri... bide misafir gelmiş yapacak bişeyi yokmuş bak sen hafta sonu olsa dicem bi derece

sabah 10'dan önce akşam 10'dan sonra gürültü yapmak yasal olarak da yasak polise gidebilirsiniz,şikayetçi olursanız başları ağrır ki polise vericeğinizi söylemeniz bile caydırıcı olur bence...
yanlış biliyorsunuz gece 12 den sonra yapılırsa ceza uygulama var
buda yüksek seste müzik tv yada süpürge sesi olursa
çocuk sesine sadece uyarı yapılır

Bizim üst komşuda böyle ve küçük çocugu falan yok çalışmıyorda ev hanımı gece temizlik yapıyor pat pat birşey çeker sürekli ses gelir. Üstten birşeyler çırpar yasak olduğu halde. Anlamayan anlamıyor işte terbiye yoksunları.

arkadaşlar bombayı patlatıyorummmmm bunu yazmayı unutmuşum.sabah 6buçukta köy görevime gittim ancak yolun kapalı olduğunu öğrenince geri döndüm,saat sabah 8di eve döndüğümde ve çocukların biri bakıcıda biri okulda evde tıkkk yok.açtım son ses müziği, al gürültü böyle yapılır yeter beeeeee dişye bağırdım.üstten hiç ses yok.bundan sonra böyle,öğleden sonra ve haftasonu akşamları had bildirme saati olacak.ne yapayım tatlı dil,güler yüz,her memleketten gelişimde hediyeler,kahvaltılar vs...ben gitmem,hep çağırırım,buraya kadar da sorun yokkkk.inanın iyi gecinelim diye nerdeyse kafama s.çtrcam ama kadının hiç gecinesi yok.Allahından bulsun,benden de bulucak:))))))

Laftan anlamayan bencil insanlara gicik oluyorum
Sadece Adiyamanda degil bu tipler her yerde var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…