- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi zeynep20142014
-
kısasa kısastan bahsediyor arkadaş ama bu konuya paralel bir durum yok bence yanlış algılamışsınız..gözüm görmedi bukrem gene sana yazdırdım bakDinimizde aynı şekilde karşılık vermek mi var nerede geçiyor merak ettim
Siz dedinuz bundan sonra boyle diye ondan yazdim arkadasimvallahi din iman bırakmıyor bazıları.ooofffff...em pati yapsın diye ben de karşılık verdim zaten her zaman yapacak değilim.ha neden mi yaptım böyle bişeyi? zaten tayin isteyeceğiz,istese de rahatsız edemez sonra:)))
Benm de benzer sikintim var malesef. Binada tek calisan benim. Calismanin ne alakasi var diycek bazilari ama, erken kalkma zorunda olmayanlar gec yatiyorlar ve de cok gurultu yapiyorlar. Kocalari da belediyede filan gec gidiyorlar ise. Ben sabah erken satte ses olmasin die apartman kapinisina bile dikkat ediyorum. Komsular masallah 11de tamirat filan yapiyolar. Birisinin oglu lisede evde ses sistemi var ozellike yazin 11,12 muzik sesi gelir.dün gece saat 10' da 2 saat önce uyuyan çocuklarım ağlaya ağlaya yanıma geldiler,geri yattığımızda üst kattan gelen çocuk bağırışlarından uyandıklarını anladım.üst komşumu aradım ve '' canım,sabah teogs sınavında görevliyim uzak bir köyde,6da çıkacağım, çocuklar heralde yatak odasında oynuyorlar,biraz salon tarafına gecirsen...'' dedim.bana ne dese beğenirsiniz? ''valla misafir var, o yüzden yapabileceğim bişey yok'' peki deyip kapattım.2 oğlu var ve gec saate kadar gürültü yapıyorlar.küçük oğlu yatakodası camıma top top çamur yapıp atmış,büyük oğlu yatak odası duvarıma topla pas oynuyor bebek uyurken,1 katta oturuyorum.tamam birbirimizi sevmiyor olabiliriz ama nedendir rahatsızlık vermek.ben ne zaman çalışan ve beni anlayabilecek insanlarla aynı apartmanda oturabileceğim?evvelki evimizi de bu yüzden satmıştık,çok gürültü var deyince ''zengin görgüsüz bir komşu'' e sat ozamann diye cevap vermişti.sizin olduğunuz yerde zaten benim işim ne dercesine evimi satmıştım.ah adıyaman bıktım sendennnnnnn
Zabıta çağırabilirsiniz.Benm de benzer sikintim var malesef. Binada tek calisan benim. Calismanin ne alakasi var diycek bazilari ama, erken kalkma zorunda olmayanlar gec yatiyorlar ve de cok gurultu yapiyorlar. Kocalari da belediyede filan gec gidiyorlar ise. Ben sabah erken satte ses olmasin die apartman kapinisina bile dikkat ediyorum. Komsular masallah 11de tamirat filan yapiyolar. Birisinin oglu lisede evde ses sistemi var ozellike yazin 11,12 muzik sesi gelir.
Oneri olarak diyecek biseyim yok malesef, biz 2,5 yildir 1 kere uyarmaya gitmedik, bi ise yaramaz die. Laftan anlayacak insan zaten o hareketi yapmaz.
şimdi araştırdım temmuz 2013te çıkan yeni yasaya göre apartmanda 19-07 arası ve 13-15 arası saatleri dinlenme saati ve gürültü yapılması yasaklanmış.tühhh ben 8de açmıştım müziğin sesiniiii:))) rahatsız oldu mu ki?
Ben de esiniz gibiyim.Bizim apartmanimiz ses yalitimi acisindan da cok kotu durumda.Ama maalesef ust,alt,yan komsularimizdan hicbiri bizim gibi dikkatli ya da olmasi gerektigi gibi degiller.Cocuk oldugu zaman cok fazla yapacak bir sey olmuyor ama yetiskin insanlarin dusuncesizce yaptiklari gurultuye tahammul edemiyorum.Benim de eşim böyle şeylere çok takık.
Saat 20.00'de çamaşır makinesi çalıştıramam misal. Saat 21.30'dan sonra süpürge, fön makinesi çalıştıramam. Bazen lazım oluyor, kuşlar çekirdek vs döküyor 5 saniye tutup çekeceğim ama yok :) Bazen yüksek sesle konuşuyorum hemen "sus komşular duyacak", balık yapacağım "çok sık yapma komşulara kokacak ayıp olacak".
kajmerry hanım, genelleme mi? bunu yapmam mümkün değil...sadece gürültüden rahatsızlık konusunda problem yaşıyorum,bir de okuyan insan azlığından şikayet ediyorum.kastım kitap değil,gazete dergi vs,öğrenmeye açık olmak...
çok değerli komşularım da yok değil,ama en yakınlar neden böyle gıcık,işleri yok mu
Bizim yalıtım da fena. Abdest alma seslerini dahi duyabiliyorum yani:)Ben de esiniz gibiyim.Bizim apartmanimiz ses yalitimi acisindan da cok kotu durumda.Ama maalesef ust,alt,yan komsularimizdan hicbiri bizim gibi dikkatli ya da olmasi gerektigi gibi degiller.Cocuk oldugu zaman cok fazla yapacak bir sey olmuyor ama yetiskin insanlarin dusuncesizce yaptiklari gurultuye tahammul edemiyorum.
Ceza kanununda kişilerin huzur ve sükununu bozma diye bi suç var. Yaptıkları suç aslında ama haberleri yok. Polis yada savcılıgb başvur. Bide tanık buldün gece saat 10' da 2 saat önce uyuyan çocuklarım ağlaya ağlaya yanıma geldiler,geri yattığımızda üst kattan gelen çocuk bağırışlarından uyandıklarını anladım.üst komşumu aradım ve '' canım,sabah teogs sınavında görevliyim uzak bir köyde,6da çıkacağım, çocuklar heralde yatak odasında oynuyorlar,biraz salon tarafına gecirsen...'' dedim.bana ne dese beğenirsiniz? ''valla misafir var, o yüzden yapabileceğim bişey yok'' peki deyip kapattım.2 oğlu var ve gec saate kadar gürültü yapıyorlar.küçük oğlu yatakodası camıma top top çamur yapıp atmış,büyük oğlu yatak odası duvarıma topla pas oynuyor bebek uyurken,1 katta oturuyorum.tamam birbirimizi sevmiyor olabiliriz ama nedendir rahatsızlık vermek.ben ne zaman çalışan ve beni anlayabilecek insanlarla aynı apartmanda oturabileceğim?evvelki evimizi de bu yüzden satmıştık,çok gürültü var deyince ''zengin görgüsüz bir komşu'' e sat ozamann diye cevap vermişti.sizin olduğunuz yerde zaten benim işim ne dercesine evimi satmıştım.ah adıyaman bıktım sendennnnnnn
dün gece saat 10' da 2 saat önce uyuyan çocuklarım ağlaya ağlaya yanıma geldiler,geri yattığımızda üst kattan gelen çocuk bağırışlarından uyandıklarını anladım.üst komşumu aradım ve '' canım,sabah teogs sınavında görevliyim uzak bir köyde,6da çıkacağım, çocuklar heralde yatak odasında oynuyorlar,biraz salon tarafına gecirsen...'' dedim.bana ne dese beğenirsiniz? ''valla misafir var, o yüzden yapabileceğim bişey yok'' peki deyip kapattım.2 oğlu var ve gec saate kadar gürültü yapıyorlar.küçük oğlu yatakodası camıma top top çamur yapıp atmış,büyük oğlu yatak odası duvarıma topla pas oynuyor bebek uyurken,1 katta oturuyorum.tamam birbirimizi sevmiyor olabiliriz ama nedendir rahatsızlık vermek.ben ne zaman çalışan ve beni anlayabilecek insanlarla aynı apartmanda oturabileceğim?evvelki evimizi de bu yüzden satmıştık,çok gürültü var deyince ''zengin görgüsüz bir komşu'' e sat ozamann diye cevap vermişti.sizin olduğunuz yerde zaten benim işim ne dercesine evimi satmıştım.ah adıyaman bıktım sendennnnnnn
Ah canim ole diyorsun da biz ust katta oturanlarinda bazdn problemleri oluyor gecen gun saat 15:00 civari evimu supuruyorum kapi yikiliyoralt kat komsu gelmis adam birde sabah 5 te isten geliyormus uyumak istiyormus eee tamamda ben gunduzdemi ev supurmucembu cinsler ne yapsan laftan anlamaz malesef, ben de zamanında çok çektiğim için biliyorum, en iyisi en üst kat bi ev bulup kiraya çıkmak, evide bin beter birine kiraya vermek ki, mumla arasınlar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?