yine üst komşu azizliği:(

vallahi din iman bırakmıyor bazıları.ooofffff...em pati yapsın diye ben de karşılık verdim zaten her zaman yapacak değilim.ha neden mi yaptım böyle bişeyi? zaten tayin isteyeceğiz,istese de rahatsız edemez sonra:)))

Valla ahlaksiz insan olursa karsi taraf ne laftan ne sozden anlar bendede var bole bir tur diyorum ben o sahisa insan ozellilke bir bayan yapmaz bunu baska bayana cunku temizligin zor oldugunuda kendidi bilir hergun ev supurur ama sana gelince at gitsin.mitfak camimin onu resmen sebze/meyve bahcesiekmek kirigi,tavuk kemik parcasi,sogan kabugu,susam tanesi,borek parcasi akliniza ne gelirse aryik .doyluyorum o kadar edepsizki apartmani ayaga kaldiriyor.seslerini hic soylemiyorum surekli bisiler ceker,son ses muzik acar,gece gunduz demez ,son ses bagirarask konusur yeri geliyo ne konustugunu isdtemeden duyuyorum hep birde af edersiniz gece yatak odasi sesleride cabasi ar damari catlak resmen

Benm de benzer sikintim var malesef. Binada tek calisan benim. Calismanin ne alakasi var diycek bazilari ama, erken kalkma zorunda olmayanlar gec yatiyorlar ve de cok gurultu yapiyorlar. Kocalari da belediyede filan gec gidiyorlar ise. Ben sabah erken satte ses olmasin die apartman kapinisina bile dikkat ediyorum. Komsular masallah 11de tamirat filan yapiyolar. Birisinin oglu lisede evde ses sistemi var ozellike yazin 11,12 muzik sesi gelir.
Oneri olarak diyecek biseyim yok malesef, biz 2,5 yildir 1 kere uyarmaya gitmedik, bi ise yaramaz die. Laftan anlayacak insan zaten o hareketi yapmaz.

Benim de başımda var. Yeni bir eve geçeceğim zaman dikkat edeceğim ilk şey komşular olacak, çekilir dert değil saygısızlar.

Zabıta çağırabilirsiniz.

Iyi etmissin.
Baya yuksek sesle rahatsiz et onlar uyurken.
Dinsizin hakkindan imansiz gelir.

Benim de eşim böyle şeylere çok takık.
Saat 20.00'de çamaşır makinesi çalıştıramam misal. Saat 21.30'dan sonra süpürge, fön makinesi çalıştıramam. Bazen lazım oluyor, kuşlar çekirdek vs döküyor 5 saniye tutup çekeceğim ama yok :) Bazen yüksek sesle konuşuyorum hemen "sus komşular duyacak", balık yapacağım "çok sık yapma komşulara kokacak ayıp olacak".

Ben de esiniz gibiyim.Bizim apartmanimiz ses yalitimi acisindan da cok kotu durumda.Ama maalesef ust,alt,yan komsularimizdan hicbiri bizim gibi dikkatli ya da olmasi gerektigi gibi degiller.Cocuk oldugu zaman cok fazla yapacak bir sey olmuyor ama yetiskin insanlarin dusuncesizce yaptiklari gurultuye tahammul edemiyorum.

Derdiniz komşu gurultusu mu okuma azlığı mı? Madem cahil goruyorsunuz onları neden her defasında hediyeler çay davetleri v.s yapıyorsunuz?
Ayrıca kadın size misafirim var yapacak birşey yok demiş ne yapabilir ki en fazla uyarabilir.
Kitap okuyan biri olsaydı nasıl cevap verecekti size ? " Ay x hanım kusura bakmayın misafir var" dese olur muydu ?
Benim evde çok sessiz fakat misafir geldiğinde curcunaya dönüyor ev.

Bizim yalıtım da fena. Abdest alma seslerini dahi duyabiliyorum yani:)

Ceza kanununda kişilerin huzur ve sükununu bozma diye bi suç var. Yaptıkları suç aslında ama haberleri yok. Polis yada savcılıgb başvur. Bide tanık bul

Kotuluge 3 turlu mukabele edilir .
Ya misliyle karsilik verilir
ya sabredilir
ya da iyiliklr karsilik verilir.
Allah katinda en makbul olan elbette ayetlerle ve hadislerle yonlendirildigimiz 3.su ama ilki de haram kilinmamis. Aksi halde kul hakkina davetiye cikarilmis olurdu.

bu cinsler ne yapsan laftan anlamaz malesef, ben de zamanında çok çektiğim için biliyorum, en iyisi en üst kat bi ev bulup kiraya çıkmak, evide bin beter birine kiraya vermek ki, mumla arasınlar sizi

Apartmanda oturmak bir görgü saygı ister o da herkeste olmuyor ne yazıkki..ben saat 10 dan sonra terlikle bile yürümem tık tık ses gider uyuyanı rahatsız etmeyim diye ama gel görki hepte gürültülü insanlar beni bulur tıpkı sizin gibi.komşum gecenin 1 inde 2 sinde tak tak sesşeriyle yürüyor çamaşır yıkıyor dolaplar sürekli kapanıp açılıyor hep bir gürültü..tıkırtı..ama laf anlatamıyosun umarım onların karşısına da onlar gibiler çıksın.apartmanda yaşama adabı diye birşey var.

bu cinsler ne yapsan laftan anlamaz malesef, ben de zamanında çok çektiğim için biliyorum, en iyisi en üst kat bi ev bulup kiraya çıkmak, evide bin beter birine kiraya vermek ki, mumla arasınlar sizi
Ah canim ole diyorsun da biz ust katta oturanlarinda bazdn problemleri oluyor gecen gun saat 15:00 civari evimu supuruyorum kapi yikiliyoralt kat komsu gelmis adam birde sabah 5 te isten geliyormus uyumak istiyormus eee tamamda ben gunduzdemi ev supurmucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…