- Konu Sahibi zeynep20142014
-
mesela diken üstünde oturmalarını sağlayabilir..Polis buPolis ne yapabilir bu durumda ?
hmm ben öyle biliyordum ama yanlış olabilir tabii :)yanlış biliyorsunuz gece 12 den sonra yapılırsa ceza uygulama var
buda yüksek seste müzik tv yada süpürge sesi olursa
çocuk sesine sadece uyarı yapılır
Uyarı yapar sadece diken üstünde olmak herkese göre değil kimesela diken üstünde oturmalarını sağlayabilir..Polis bu
ağzını burnunu kırarım o takmayan komşununUyarı yapar sadece diken üstünde olmak herkese göre değil ki
hiç takmayanlarda var
ne demek ne yapar. Gürültü yapma yasağı var bilmem biliyormusunuz ?Polis ne yapabilir bu durumda ?
Az önce ne yapabileceğini yazdımne demek ne yapar. Gürültü yapma yasağı var bilmem biliyormusunuz ?
Polise başvurunca şikayeti değerlendirip uyarı veriyor tekrarlaması halinde ise yaptırımları var diye biliyorum ben..
hiç olmazsa gelip uyarır .. ve bence bu korku bile çoğu insana yeter..Az önce ne yapabileceğini yazdım
saat önemli 10 da yapılan sese polis ne desin ne yapsın ?
Uyarı saatten dolayı olmuyor gece 12 den sonra yaparsa arayıp ismini vermeden şikayet edilebilirhiç olmazsa gelip uyarır .. ve bence bu korku bile çoğu insana yeter..
Canım bu komşulukta karşılıklı gürültüleşmeler olunca sorun çözülmez, iş daha çok inada binerşimdi araştırdım temmuz 2013te çıkan yeni yasaya göre apartmanda 19-07 arası ve 13-15 arası saatleri dinlenme saati ve gürültü yapılması yasaklanmış.tühhh ben 8de açmıştım müziğin sesiniiii:))) rahatsız oldu mu ki?
saat 22:00 (Amerikan tarz at p.m)Az önce ne yapabileceğini yazdım
saat önemli 10 da yapılan sese polis ne desin ne yapsın ?
Peki sizin komsunuzdan ne farki kaldi apartmandan sizden baska kimse yokmu yada o saatte bundan rahatsiz olabilcek bir komsuarkadaşlar bombayı patlatıyorummmmm bunu yazmayı unutmuşum.sabah 6buçukta köy görevime gittim ancak yolun kapalı olduğunu öğrenince geri döndüm,saat sabah 8di eve döndüğümde ve çocukların biri bakıcıda biri okulda evde tıkkk yok.açtım son ses müziği, al gürültü böyle yapılır yeter beeeeee dişye bağırdım.üstten hiç ses yok.bundan sonra böyle,öğleden sonra ve haftasonu akşamları had bildirme saati olacak.ne yapayım tatlı dil,güler yüz,her memleketten gelişimde hediyeler,kahvaltılar vs...ben gitmem,hep çağırırım,buraya kadar da sorun yokkkk.inanın iyi gecinelim diye nerdeyse kafama s.çtrcam ama kadının hiç gecinesi yok.Allahından bulsun,benden de bulucak:))))))
Dava açıp uğraşacak o zaman çamur atmasına başka ne yapılabilir kisaat 22:00 (Amerikan tarz at p.m)
sabah 6 da işe gideceğim belki ,vardiyalı çalışıyorum belki, üstümde oturan adamı ilgilendirmez deyip çadır mı kurayım balta girmemiş ormanların derinliklerine..apartmanda yaşayanlar ,sosyal ahlakı bilmiyorlarsa apartmanlarda yaşamasınlar..90 ların başında askeri lojmanlarda bağırarak koşamazdık biz çocuk halimizle ,paşanın evi de aynı kolordu sahasının ,içinde diye böyle disiplinize yetiştik,komşumda bi zahmet camıma toprak sıvamasın mok sıvar gibi ,az edep az ahlak yahuu
Dinimizde aynı şekilde karşılık vermek mi var nerede geçiyor merak ettimPolis hic bisey yapmiyor. Bu durumda daha cok dis bileyecek polisinde bisey yapmadigini gorunce. Dinimizde ayni sekilde karsilik vermek var ama tabi en guzeli sabir. Cok kotu bisey anlayabiliyorum sizi. Caniniza tak dediginde siz de yapin rahatsiz olacagi biseyler. Ses yukari gider gurultu asagi. Onlarin sakin oldugu zamanlarda sesli biseyler acarsaniz rahatsizlik duyup empati yapar mi bilemem. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi
bilinçli gayrimenkul sahipleri bence totolarını kaldırıp dava açıp arkasını da takip etmeli..sırf bu tembelliğimizden millet yüz bulup şımarıyor ya..az azim az istikrar haydi konu sahibiDava açıp uğraşacak o zaman çamur atmasına başka ne yapılabilir ki
yada saç saça baş başa kavga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?