yine üst komşu azizliği:(

Valla orasi adiyaman burasi istanbul burasi da ayni.. koca koca kazik kadar cocuklar binalara sut cekerek top oynuyorlar.. binanin sivalari dokuldu artik.. laftan anlamayan esekler diyorum ben onlara

ne demek ne yapar. Gürültü yapma yasağı var bilmem biliyormusunuz ?
Polise başvurunca şikayeti değerlendirip uyarı veriyor tekrarlaması halinde ise yaptırımları var diye biliyorum ben..
Az önce ne yapabileceğini yazdım
saat önemli 10 da yapılan sese polis ne desin ne yapsın ?

AhhAhh ahh aynı problem bizde de var canım ya sözde oturdugumuz yer saygın Görgülü insanların olduğu bir muhit (sayginligin zengin olmakla alakadar olduğunu düşünen bir zihniyet) gecenin 3 kadar kosusturan iki çocuk gecenin bir yarısı kavga küfür fırtınası estiren anne baba yüksek sesle müzik dinleyen ev ahalisi ellerine her geçeni balkonuma atan insanlar laf anlamayan bir zihniyet polisi arıyorum geliyor o gün için kesiliyor sesleri ama ertesi gün inat eder gibi bin misli daha çok ses hem oğlumun hemde daha 3 aylik kurumun uyku düzeni bozuldu naparsaniz yapın bir insan nasiplenmemisse saygidan hosgoruden değişmiyor malesef

hiç olmazsa gelip uyarır .. ve bence bu korku bile çoğu insana yeter..
Uyarı saatten dolayı olmuyor gece 12 den sonra yaparsa arayıp ismini vermeden şikayet edilebilir
bu da ilk aşamada uyarı ikincide ceza olarak devam eder polis bu konuda defalarca ceza kesmeye sahip
ama çocuk zıpladı tepindi bağırdı ağladı değil
yüksek ses olması gerekir

şimdi araştırdım temmuz 2013te çıkan yeni yasaya göre apartmanda 19-07 arası ve 13-15 arası saatleri dinlenme saati ve gürültü yapılması yasaklanmış.tühhh ben 8de açmıştım müziğin sesiniiii:))) rahatsız oldu mu ki?

Ben İstanbulda oturuyorum, inan komşularım beş para etmez. Bu işlerin bölgeyle alakası yok emin ol. Anlayışsız insan her yerde anlayışsızdır.
Mesela öğrenciyken komşu teyzeler ellerinde meyveyle çıkar gelirlerdi, o zaman bile ordaki komşuluklar çok hoşuma giderdi, burda kapımı çalan bile olmadı aylarca...
Konuya gelirsek, bu konular iletişim olmadan halledilmiyor maalesef. Çocukları şımarık olabilir veya misafir gelmiş olabilir, kafanda kurmaktansa git konuş, ben o kadar kötü şeyler olacağını zannetmiyorum konuştuktan sonra. Benim eşim vardiyalı çalışıyor, komşuma bunu söyledim, artık daha dikkat eder mesela. Evlerine gittiğimde eşimin o hafta vardiyasını sorar. İletişim olduktan sonra halledilmeyecek bişey yok.

Canım bu komşulukta karşılıklı gürültüleşmeler olunca sorun çözülmez, iş daha çok inada biner

Az önce ne yapabileceğini yazdım
saat önemli 10 da yapılan sese polis ne desin ne yapsın ?
saat 22:00 (Amerikan tarz at p.m)
sabah 6 da işe gideceğim belki ,vardiyalı çalışıyorum belki, üstümde oturan adamı ilgilendirmez deyip çadır mı kurayım balta girmemiş ormanların derinliklerine..apartmanda yaşayanlar ,sosyal ahlakı bilmiyorlarsa apartmanlarda yaşamasınlar..90 ların başında askeri lojmanlarda bağırarak koşamazdık biz çocuk halimizle ,paşanın evi de aynı kolordu sahasının ,içinde diye böyle disiplinize yetiştik,komşumda bi zahmet camıma toprak sıvamasın mok sıvar gibi ,az edep az ahlak yahuu

Polis hic bisey yapmiyor. Bu durumda daha cok dis bileyecek polisinde bisey yapmadigini gorunce. Dinimizde ayni sekilde karsilik vermek var ama tabi en guzeli sabir. Cok kotu bisey anlayabiliyorum sizi. Caniniza tak dediginde siz de yapin rahatsiz olacagi biseyler. Ses yukari gider gurultu asagi. Onlarin sakin oldugu zamanlarda sesli biseyler acarsaniz rahatsizlik duyup empati yapar mi bilemem. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi

Peki sizin komsunuzdan ne farki kaldi apartmandan sizden baska kimse yokmu yada o saatte bundan rahatsiz olabilcek bir komsu
Had bildureyim derken sizde aynisinu yapmis olmuyormusunuz

Dava açıp uğraşacak o zaman çamur atmasına başka ne yapılabilir ki
yada saç saça baş başa kavga

yaa bizim üsteki komsuda böyle boy boy 5 tane kızı var sabahın 6 sında kalkıyolar terlikle yürüyor kadında geceye kadar ses bigün cinnet geçircem taramalıyı alacam elime

Dinimizde aynı şekilde karşılık vermek mi var nerede geçiyor merak ettim

Dava açıp uğraşacak o zaman çamur atmasına başka ne yapılabilir ki
yada saç saça baş başa kavga
bilinçli gayrimenkul sahipleri bence totolarını kaldırıp dava açıp arkasını da takip etmeli..sırf bu tembelliğimizden millet yüz bulup şımarıyor ya..az azim az istikrar haydi konu sahibi
bugün gaz günüm ama boş gaz değil yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…