yine üst komşu azizliği:(

siz neden evinizi satıyorsunuz ki! eğer kanun değişmediyse komşunuz sizi rahatsız ediyorsa vs. şikayet ediyorsunuz gerekli görüldüğünde komşunuzun kendi evi bile olsa sattırıyolarmış. insanlar neden bu kadar saygısız olur anlamam

Bence bazı insanlar, fazla abartıyor. Bir apartman adabı dillere dolanmış ki tuhaf.

Evet dikkat edilmesi gerekiyor yururken, sandalye çekerken, temizlik yaparken, tv izlerken, mak.çalıştırırken fakat misal 1 2 3 4 v.s yaşındaki çocugunun yurutecine nasıl engel olacaksın?
Yerlerde surdugu arabasına ? Zıplamasına, bağırmasına ?

Her çocuk yerde araba surdugunde kapıya biri dayansa çekilmez olur o adap ?
Misafir geldiğinde idare edilmezse keza oyle.

...

Çok okuyan komu sahibi radyo açmış son ses misilleme oldun diye ; başka kimseyi rahatsız edeceğini düşünmeden.

Oysa gidilir adaplıca kahvesi içilirken belirli saat dilimleri için sessiz olunmasını rica eder.

Az okuyan komşudan farkı mı oldu?

Eski evimde ust kat komşumdan herkes korkardı kavgacı " aman sakın bulaşma" diye.
Ben kulak ardı ettim soylenilenleri.

Bir iki kapısına gittim ( balkonda çay içerken , tlf.çaldı içeriye gidip geldiğimde tabağım, çayım çekirdek çoplerıyle dolmuştu; birşey silkelemiş sanırım.

Beni kapıdan kovdu. Git taşın o zaman dedi. Bende tekrar çaldım. Kızının böyle bit komşusu olsa uzulmez misin, ben kibarca konuşuyor v.d dedim.

Benden oncekilerde bu yüzden kaçmış.

Bir iki gittim geldim , görünce muhabbet v.s çok uzattım.

Ses çıkacak birşey olduğunda kapımı çalıyordu. Bunu gören diğer komşular çok şaşırmıştı.

İletişim iletişim iletişim.. Sapık, katil ruhlu ol madıktan sonra

Değişmedi ev sahibi bile olsa atılıyor ama bütün apartman sakinlerinin rahatsız olması gerek.İmza toplamaları gerek.

Biraz fazla kibar olduğunuz için öyle cevap vermişler bundan sonra kibar olmayın .Alttan bir sopayla yada kalorifere vuraraktan uyarı yapın.

Benim de aynı dert var 1 yaşında uykusu cok hafif çıt sesine bile uyanan oğlum var ve yan komsudan bangir bangir müzik sesi geliyo kendi yatak odasi seslerini bastırmak icin inanmazsinin dunde 1 de başladi muzik keyifleri sabah 6 di kalktim baktim gene devam ben odamda yatamiyorum onlar yuzunden laf anlamiyolar soZ anlamiyolar edep cok onemli dusunce onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…