dün gece saat 10' da 2 saat önce uyuyan çocuklarım ağlaya ağlaya yanıma geldiler,geri yattığımızda üst kattan gelen çocuk bağırışlarından uyandıklarını anladım.üst komşumu aradım ve '' canım,sabah teogs sınavında görevliyim uzak bir köyde,6da çıkacağım, çocuklar heralde yatak odasında oynuyorlar,biraz salon tarafına gecirsen...'' dedim.bana ne dese beğenirsiniz? ''valla misafir var, o yüzden yapabileceğim bişey yok'' peki deyip kapattım.2 oğlu var ve gec saate kadar gürültü yapıyorlar.küçük oğlu yatakodası camıma top top çamur yapıp atmış,büyük oğlu yatak odası duvarıma topla pas oynuyor bebek uyurken,1 katta oturuyorum.tamam birbirimizi sevmiyor olabiliriz ama nedendir rahatsızlık vermek.ben ne zaman çalışan ve beni anlayabilecek insanlarla aynı apartmanda oturabileceğim?evvelki evimizi de bu yüzden satmıştık,çok gürültü var deyince ''zengin görgüsüz bir komşu'' e sat ozamann diye cevap vermişti.sizin olduğunuz yerde zaten benim işim ne dercesine evimi satmıştım.ah adıyaman bıktım sendennnnnnn