• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yalan yine yalan gitmekmi en kolayı yoksa oturup sabretmekmi

İşte az önce onu anlatmaya çalıştım sana suanda çocuğun küçük ve kocan biliyor senin zayifligini biraz büyüt onu para kazanmaya başla bak nasıl hakkından geliyorsun onun hatta belli bir süre sonra hem ana hem baba olurum ben yavruma diyeceksin inan bana ama ne kadar erken işe baslarsan o kadar iyi

ya bu arada yengenle aran nasil iyice ezmesin seni birde o zaten ozguvenin tam değil ?
Canım çol sağol ilgin mutlu etti beni.yengem uyuzun teki valla.9yaş varvaramızda bide okadar parası olan ama aç bi insan.temizlikçisi vardı kadın evi temizlicek ütüde vermiş kadın diyoki ütü ayrı bir gün istiyo yarım günde hem temizlik yapıp hem ütü yapamamki dedi bana.benim temizlikçimdi normalde.bıraktı oraya gitmedi.banada çocuk baktırır temizlik ütü yaptırır yani bide çocuk bakımı ama annemde orda olucak yardım erer zaten ben olmasam bile yardım amaçlı istiyomuş.bilmiyorumki çalışsammı pişmanmı olurum neolur.oğlum hasta falan olsa izin alaam sorun olmaz gibi geliyo.ayda 1temizlikçi alıcak zaten.bi yandanda temizliğe bile gitmek istemedi temizlikçim benmi gidicem diyorum kararsızım

Yalan soylemek esinin hosuna gidiyor anlasilan , yada baska yere.gidecekti seni oyaladi..
Ama yalanin ortaya cikmasini bile bile neden yalan soyluyoki...
Malesef bir insan bir kere Yalana alismissa birdaha vazgecmez..
Ve birkez aldatan adam afeddilmisse tekrar Y
apar.

Ayrica yalandan daha onemli bir konu varki , size hakaret etmesi.
Bu yalandan daha kötü.

Bence abinle konus minnetle alakasi yok emeginin karsiligini alacaksin sonucta.

küfür,yalanlar...daha ne olsun.sonunuz hayır olsun inşallah.seviyorum diyorsun ama böyle adamdan insan soğur

Of ya kimbilir neler çekmişsindir sevmiyomusun peki ben çok seviyorum nnem bAbam ayrı büyüdüm annemde bende çok yıprandık ben oğluma bunu yaşatmak istemiyorum ama ağzına sahip çıkamıyor neyapıcağımı bilmiyorum geldim 29a 40 50yaşlarında ortada kalmaktan korkuyorum
Ortada kalmak istemiyorsan calis ve gizli para biriktir. Tecrubeyle sabittir. Inan bana: ))

Ortada kalmak istemiyorsan calis ve gizli para biriktir. Tecrubeyle sabittir. Inan bana: ))
En mantıklısı o doğru diyosun oğlumda öğlenci olmuş zaten o saatlerde bana uygun bakalım hayırlısı neyse o olsun Allah oğlumla beni ortada bırakmasın :(

küfür,yalanlar...daha ne olsun.sonunuz hayır olsun inşallah.seviyorum diyorsun ama böyle adamdan insan soğur
Soğuyorum sonra öyle şeyler yapıyorki kendini sevdiriyor.ama sevgi güven vermiyor işte belkide bütün çabam aile olmak için

Yalan soylemek esinin hosuna gidiyor anlasilan , yada baska yere.gidecekti seni oyaladi..
Ama yalanin ortaya cikmasini bile bile neden yalan soyluyoki...
Malesef bir insan bir kere Yalana alismissa birdaha vazgecmez..
Ve birkez aldatan adam afeddilmisse tekrar Y
apar.

Ayrica yalandan daha onemli bir konu varki , size hakaret etmesi.
Bu yalandan daha kötü.

Bence abinle konus minnetle alakasi yok emeginin karsiligini alacaksin sonucta.
Ben onun yüzünden çok şey yaşadım belkide dilimide tutamadım suç bendede vardır.ama devamlı ufak çocuk büyütür gibi debeleniyorum.hastanelik bile oldum nefes kesilmeleri yaşıyordum stresten tam geçti diyorum bidaha aynı şeyler yalanlar dolanlar.

Kocaniz ya baskasini severse diye panik halindesiniz.. Adam resmen yalanci ve hala onu seviyorum diyorsunuz..Sevmek ned? Guvenmek, inanmak, huzur icinde olmak.. Nefes kesilmeleri yasiyorsunuz stresten ve ne sevmesi yazik ya:-(

yalanın bahanesi olmaz, dili alışmış kolayına geliyor.
benim de vardı böyle tanıdıklarım iflah olmazlar.

Gün aşırı buraya konu açıp şikayet ederek hayat mı geçer ? Susmak mı diyorsunuz çaresi ama zaten adamın dayağını da yalanını da orospu demesini de kabullenmek zaten susmak demek değil mi ? Bir kere ses çıkartmayıp kabullenirseniz gerisi gelir. Ki siz de kabullenmişsiniz zaten çoktan.. Biz ne desek boş gelir eşiniz size kendini gene sevdirir affettirir iki gün iyi sonra yine konu açarsınız burada...

Eşinize karşı iradeli ve kararlı duramadıktan sonra biz ne desek boş size :KK14:

"çalışamadım çocuğumla kimse ilgilenmedi neyse 2yıl geçti" demişsin,
annen abinin çocuklarına bakana kadar senin çocuğuna da baksaydı keşke madem durumlar iyi,
onlar bakıcı tutar,annen çocuğuna bakar, sende çalışırdın.neyse geçmişte kalmış zaten,
ben çalışmanı tavsiye ediyorum.bir kenarda paran olsun.
ama abinlerin yanında nasıl olur bilemedim.yengenle anlaşabilecekmisin?
paralı baktırdığı için ilişkinizde farklı olur.zoruna gidebilir bazı şeyler.
hem çocuğum hasta olursa arada izinde sıkıntı olmaz demişsin ama ben
sıkıntı olacağını düşünüyorum.

Mutlaka çalışmalısın.
Ama bence başka bir iş bulabilirsen önceliğin o olsun.
Madem abin bakıcı bulacak annende senin çocuğuna bakar.

Ben mesajlarınızda bazı şeylere takıldım açıkçası. "Beni gezdirir, istediğimi alır" demişssiniz. Bu bile ne kadar özgüveninizin yerler bir olduğunun bir kanıtı değil mi? Sizinle vakit geçirmesini bile iyi bir özellik olarak görmeye başlamışsınız. "Gezdirmek" nedir Allah aşkına? Eşiniz değil mi, tabi ki sizinle vakit geçirecek. Siz de ondan ayrı vakit geçirebilirsiniz, birinin sizi "gezdirmesi" gerekmiyor ki.

Çocuğunuz okul yaşına gelmiş. Çalışmanız için engel nedir anlayamıyorum. Eğitim seviyeniz ne durumda bilemiyorum ama en kötü bir ofise çaycı olarak girersiniz, yemek yaparsınız biraz da erken çıkıyor bu tür çalışan kadınlar, çocuğunuza bakarsanız. Hem babası değil mi, boşanmanız halinde elbette nafaka da verecek.

Kimse size bakmak zorunda değil bu hayatta. Bir destekçiniz de olmayabilir. Sadece yaşamınız zor olur ama kötü bir hayatınız olacak anlamına gelmez bu.

Bana biraz "ailem destek olmaz"ın arkasına sığınıyormuşsunuz gibi geliyor. Kocanız sizi zamanında aldatmış, bana kalırsa o zaman hatayı yapmışsınız. "Ben onsuz yaşayamam" diyorsunuz ama sizden ayrı pekala yaşayabilen bir kocanız var. Siz ona muhtacım diyorsunuz ama kocanız sizin sevginize belli ki muhtaç değil. "Başkasıyla evlenirse kahrolurum" diyorsunuz ama başka kadınlarla yatıp kalkmasına kahrolmuyorsunuz. Farkında mısınız bilmiyorum ama kocanızın sizi kaybetme korkusu yok.

Siz lütfen öncelikle kendi özgüveninizi geri kazanın. 29 yaşında genç bir kadınsınız. Boşanmış çocuklu onca kadının sizden bir farkı yok. Eliniz ayağınız tuttuğu sürece zor da olsa güzel bir yaşam bence sizi bekliyor.

Ben mesajlarınızda bazı şeylere takıldım açıkçası. "Beni gezdirir, istediğimi alır" demişssiniz. Bu bile ne kadar özgüveninizin yerler bir olduğunun bir kanıtı değil mi? Sizinle vakit geçirmesini bile iyi bir özellik olarak görmeye başlamışsınız. "Gezdirmek" nedir Allah aşkına? Eşiniz değil mi, tabi ki sizinle vakit geçirecek. Siz de ondan ayrı vakit geçirebilirsiniz, birinin sizi "gezdirmesi" gerekmiyor ki.

Çocuğunuz okul yaşına gelmiş. Çalışmanız için engel nedir anlayamıyorum. Eğitim seviyeniz ne durumda bilemiyorum ama en kötü bir ofise çaycı olarak girersiniz, yemek yaparsınız biraz da erken çıkıyor bu tür çalışan kadınlar, çocuğunuza bakarsanız. Hem babası değil mi, boşanmanız halinde elbette nafaka da verecek.

Kimse size bakmak zorunda değil bu hayatta. Bir destekçiniz de olmayabilir. Sadece yaşamınız zor olur ama kötü bir hayatınız olacak anlamına gelmez bu.

Bana biraz "ailem destek olmaz"ın arkasına sığınıyormuşsunuz gibi geliyor. Kocanız sizi zamanında aldatmış, bana kalırsa o zaman hatayı yapmışsınız. "Ben onsuz yaşayamam" diyorsunuz ama sizden ayrı pekala yaşayabilen bir kocanız var. Siz ona muhtacım diyorsunuz ama kocanız sizin sevginize belli ki muhtaç değil. "Başkasıyla evlenirse kahrolurum" diyorsunuz ama başka kadınlarla yatıp kalkmasına kahrolmuyorsunuz. Farkında mısınız bilmiyorum ama kocanızın sizi kaybetme korkusu yok.

Siz lütfen öncelikle kendi özgüveninizi geri kazanın. 29 yaşında genç bir kadınsınız. Boşanmış çocuklu onca kadının sizden bir farkı yok. Eliniz ayağınız tuttuğu sürece zor da olsa güzel bir yaşam bence sizi bekliyor.
Çok güzel söylüyorsunuz.gerçekten yazınızı çok beğendim ama ben kavga ettiğmde kocandır otur evinde ne kocalar var diyen kadın benim annem.benim çocuğuma bakmıyo.ben ayrılsam nAsıl ev tutarım kiramı öderim yemekmi alırım neyaparım?ben oğlumla arkamda destekçi olmadan nasıl yaşarım.eşin daha ne istiyo diyo bana herkes ama benim özgüvenim yok dediğiniz gibi tek yaptığım Allaha dua etmek yakında hastanede işe başlıcam ondan sonrası gelir sanırım :(

Back
X