- 27 Nisan 2013
- 1.050
- 374
- 83
Çok doğru aöylüyosun ciddi ciddi düşünüyorum ve eşime söylicemçalış canım.. kendi paranı kazanmak sana iyi gelicek.. birikim yapmak sana güven vericek..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru aöylüyosun ciddi ciddi düşünüyorum ve eşime söylicemçalış canım.. kendi paranı kazanmak sana iyi gelicek.. birikim yapmak sana güven vericek..
Canım çol sağol ilgin mutlu etti beni.yengem uyuzun teki valla.9yaş varvaramızda bide okadar parası olan ama aç bi insan.temizlikçisi vardı kadın evi temizlicek ütüde vermiş kadın diyoki ütü ayrı bir gün istiyo yarım günde hem temizlik yapıp hem ütü yapamamki dedi bana.benim temizlikçimdi normalde.bıraktı oraya gitmedi.banada çocuk baktırır temizlik ütü yaptırır yani bide çocuk bakımı ama annemde orda olucak yardım erer zaten ben olmasam bile yardım amaçlı istiyomuş.bilmiyorumki çalışsammı pişmanmı olurum neolur.oğlum hasta falan olsa izin alaam sorun olmaz gibi geliyo.ayda 1temizlikçi alıcak zaten.bi yandanda temizliğe bile gitmek istemedi temizlikçim benmi gidicem diyorum kararsızımİşte az önce onu anlatmaya çalıştım sana suanda çocuğun küçük ve kocan biliyor senin zayifligini biraz büyüt onu para kazanmaya başla bak nasıl hakkından geliyorsun onun hatta belli bir süre sonra hem ana hem baba olurum ben yavruma diyeceksin inan bana ama ne kadar erken işe baslarsan o kadar iyi
ya bu arada yengenle aran nasil iyice ezmesin seni birde o zaten ozguvenin tam değil ?
Acayip az kalır tatlım ay insanı varya evindeki huzursuzluk mahvediyosizin koca çok acayip![]()
Çok zor hemde of inanın bi arkası bi dayanağı ailesi olmyınca çok zor çokzor bir karar..
Ortada kalmak istemiyorsan calis ve gizli para biriktir. Tecrubeyle sabittir. Inan bana: ))Of ya kimbilir neler çekmişsindir sevmiyomusun peki ben çok seviyorum nnem bAbam ayrı büyüdüm annemde bende çok yıprandık ben oğluma bunu yaşatmak istemiyorum ama ağzına sahip çıkamıyor neyapıcağımı bilmiyorum geldim 29a 40 50yaşlarında ortada kalmaktan korkuyorum
En mantıklısı o doğru diyosun oğlumda öğlenci olmuş zaten o saatlerde bana uygun bakalım hayırlısı neyse o olsun Allah oğlumla beni ortada bırakmasınOrtada kalmak istemiyorsan calis ve gizli para biriktir. Tecrubeyle sabittir. Inan bana: ))
Soğuyorum sonra öyle şeyler yapıyorki kendini sevdiriyor.ama sevgi güven vermiyor işte belkide bütün çabam aile olmak içinküfür,yalanlar...daha ne olsun.sonunuz hayır olsun inşallah.seviyorum diyorsun ama böyle adamdan insan soğur
Ben onun yüzünden çok şey yaşadım belkide dilimide tutamadım suç bendede vardır.ama devamlı ufak çocuk büyütür gibi debeleniyorum.hastanelik bile oldum nefes kesilmeleri yaşıyordum stresten tam geçti diyorum bidaha aynı şeyler yalanlar dolanlar.Yalan soylemek esinin hosuna gidiyor anlasilan , yada baska yere.gidecekti seni oyaladi..
Ama yalanin ortaya cikmasini bile bile neden yalan soyluyoki...
Malesef bir insan bir kere Yalana alismissa birdaha vazgecmez..
Ve birkez aldatan adam afeddilmisse tekrar Yapar.
Ayrica yalandan daha onemli bir konu varki , size hakaret etmesi.
Bu yalandan daha kötü.
Bence abinle konus minnetle alakasi yok emeginin karsiligini alacaksin sonucta.
Çok güzel söylüyorsunuz.gerçekten yazınızı çok beğendim ama ben kavga ettiğmde kocandır otur evinde ne kocalar var diyen kadın benim annem.benim çocuğuma bakmıyo.ben ayrılsam nAsıl ev tutarım kiramı öderim yemekmi alırım neyaparım?ben oğlumla arkamda destekçi olmadan nasıl yaşarım.eşin daha ne istiyo diyo bana herkes ama benim özgüvenim yok dediğiniz gibi tek yaptığım Allaha dua etmek yakında hastanede işe başlıcam ondan sonrası gelir sanırımBen mesajlarınızda bazı şeylere takıldım açıkçası. "Beni gezdirir, istediğimi alır" demişssiniz. Bu bile ne kadar özgüveninizin yerler bir olduğunun bir kanıtı değil mi? Sizinle vakit geçirmesini bile iyi bir özellik olarak görmeye başlamışsınız. "Gezdirmek" nedir Allah aşkına? Eşiniz değil mi, tabi ki sizinle vakit geçirecek. Siz de ondan ayrı vakit geçirebilirsiniz, birinin sizi "gezdirmesi" gerekmiyor ki.
Çocuğunuz okul yaşına gelmiş. Çalışmanız için engel nedir anlayamıyorum. Eğitim seviyeniz ne durumda bilemiyorum ama en kötü bir ofise çaycı olarak girersiniz, yemek yaparsınız biraz da erken çıkıyor bu tür çalışan kadınlar, çocuğunuza bakarsanız. Hem babası değil mi, boşanmanız halinde elbette nafaka da verecek.
Kimse size bakmak zorunda değil bu hayatta. Bir destekçiniz de olmayabilir. Sadece yaşamınız zor olur ama kötü bir hayatınız olacak anlamına gelmez bu.
Bana biraz "ailem destek olmaz"ın arkasına sığınıyormuşsunuz gibi geliyor. Kocanız sizi zamanında aldatmış, bana kalırsa o zaman hatayı yapmışsınız. "Ben onsuz yaşayamam" diyorsunuz ama sizden ayrı pekala yaşayabilen bir kocanız var. Siz ona muhtacım diyorsunuz ama kocanız sizin sevginize belli ki muhtaç değil. "Başkasıyla evlenirse kahrolurum" diyorsunuz ama başka kadınlarla yatıp kalkmasına kahrolmuyorsunuz. Farkında mısınız bilmiyorum ama kocanızın sizi kaybetme korkusu yok.
Siz lütfen öncelikle kendi özgüveninizi geri kazanın. 29 yaşında genç bir kadınsınız. Boşanmış çocuklu onca kadının sizden bir farkı yok. Eliniz ayağınız tuttuğu sürece zor da olsa güzel bir yaşam bence sizi bekliyor.
Bakmıyo haftasonu bile kabul etmediMutlaka çalışmalısın.
Ama bence başka bir iş bulabilirsen önceliğin o olsun.
Madem abin bakıcı bulacak annende senin çocuğuna bakar.