• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yaş bunalımı.

Selam arkadaşlar !şimdi bazılarınız bu Nilüfer nerdedir diye düşünüyorsunuz çoktandır konu falan açmıyorum ya o yüzden.neyse arkadaşlar yakında yaşım 28 oluyor doğum günüm yaklaşıyor kötü hissediyorum yine bunalıma girdim lütfen alay etmeyin.ekşi sözlük sayfasına baktım daha da yıkıldım.kendime doğum günü mumu aldım çok üzüldüm ya 28 nedir Allah aşkına .kendal jennerle yaşıtıZ onun sayfasına baktım doğum gününde ne yazmış diye o da “yirmini yedik”yazmış.bilmiyorum yine girdim şu çukura 😥😥😥
Otuzlu yaşların sonundan sesleniyorum. Buralar çok güzel😁😁😁. İlk bir korkuyorsun ama alışınca çoook seviyorsun. Yaşa takılma olayı zaten otuz yaşında kadar. Aaa otuz oldun bitti, dünya yıkılmadı, sen gene aynı sensin, sayılara takılma.

Otuzlu yaşların sonundan sesleniyorum. Buralar çok güzel😁😁😁. İlk bir korkuyorsun ama alışınca çoook seviyorsun. Yaşa takılma olayı zaten otuz yaşında kadar. Aaa otuz oldun bitti, dünya yıkılmadı, sen gene aynı sensin, sayılara takılma.
Herkes böyle söylüyor da hafi bakalım İnşaAllah,20 Li yaşlarda zaten bir gün görmedim bakalım 30 nasıl olacak.30 un sonlarımdasınız üzülüyor musunuz

Herkes böyle söylüyor da hafi bakalım İnşaAllah,20 Li yaşlarda zaten bir gün görmedim bakalım 30 nasıl olacak.30 un sonlarımdasınız üzülüyor musunuz
Bakın yaş almak güzeldir. Bitmiş yaşın hakkını vererek yaşanmışsa korkacak hiç birşey yok. Önemli olan yaşını yaşamak ve hakkını vermek. Şaka bir yana 30 olduğumda yaşadığım üç beş günlük ben orta yaş mı oldum şimdi kafasını saymazsak yaşıma hiç takılmadım. Hiç de saklamam. Kimse de inanmaz. Genç gösterdiğimi söylüyorlar. Bende onlara diyorum ki ben genç durmuyorum, şimdiki insanlar inanılmaz hızlı yaşıyorlar. Ancak hayatlarında onları mutlu edecek şeyleri hep iteliyor, sorunlarınını belirsiz bir gelecekte çözülmesini kendiliğinden çözülmesini bekliyor ancak bir yandan da yaştan korkuyorlar. Benim yeni yaşıma girerken hem bir kuralım var; yeni yaşımda o dönem hayatımda büyük bir sorun olarak gördüğüm şeyi çözmek gibi bir hedefim var. Bu bazı yaşımda sosyalleşme sorunumu çözmek oldu, bazı seneler sorunlu gördüğüm beni yoran toksik bir arkadaş ilişkisini bitirmek oldu, kimi zaman aile sorunlar oldu. Çözülmüş ise tamamdır. Hiç de üzülmem o yaşın arkasından çünkü bir sorunum daha önümden çekilmiştir. Kendimi severim, kendime mutlu etmeyi severim. Ben mutlu olursa çevremdeki herkese de ancak öyle mutluluk verebilirim. Madem bu yaşa kadar istedikleriniz olmadı. Bu yaşa geldiniz oturun düşünün, sorunlarınız neler ve bu sorunları çözmek için bu yaşa kadar ne yaptınız. Sonra onları çözmek için sizin için önemine göre sıraya koyun ve önümüzdeki seneye kadar sizin için en önemli sorunlardan en az birini çözün. Mükemmel şekilde yapmanıza gerek yok, bir şekilde kafanızdan gitsin yeter. Yıllar içinde aynı şeyler içinde boğuşup, birşey yapmadan giden yıllara üzülmeyin.

Selam arkadaşlar !şimdi bazılarınız bu Nilüfer nerdedir diye düşünüyorsunuz çoktandır konu falan açmıyorum ya o yüzden.neyse arkadaşlar yakında yaşım 28 oluyor doğum günüm yaklaşıyor kötü hissediyorum yine bunalıma girdim lütfen alay etmeyin.ekşi sözlük sayfasına baktım daha da yıkıldım.kendime doğum günü mumu aldım çok üzüldüm ya 28 nedir Allah aşkına .kendal jennerle yaşıtıZ onun sayfasına baktım doğum gününde ne yazmış diye o da “yirmini yedik”yazmış.bilmiyorum yine girdim şu çukura 😥😥😥

Beni konundan engellemeyi unutmussun 🤣 emin ol kimse nilu nerede, neden konu acmiyor diye dusunmuyordur. Kimsenin aklina bile gelmiyorsundur. Konuda pasta aradim bulamadim onu unutmussun 🤣

Beni konundan engellemeyi unutmussun 🤣 emin ol kimse nilu nerede, neden konu acmiyor diye dusunmuyordur. Kimsenin aklina bile gelmiyorsundur. Konuda pasta aradim bulamadim onu unutmussun 🤣
Sen kendini galiba bişey zannediyorsun.yok efendim bunu engellemeyi unutmuşmuşmuşum 😂😂😂

60'a merdiven dayadım sen 27 diyorsun nilu,bie silkelen kendine gel istersen,senin sıkıntın ney ben sana söyleyim evlat.
Aynı evin içinde beraber yaşadığın kabile varya onların hepsi senin böyle diplere girmene sebeb,sorun yaş değil sorun onların hepsi.Şimdi otur düşün bunları istersen.

AMA hatırlattığın için teşekkürler 😘

Siz IQsu iki haneyi gecmeyen kadin dusmani ekşi tayfasini neden ciddiye aliyorsunuz ki? Ergenken ben de onlari ciddiye aliyordum sonra anladim ne buyuk mal olduklarini. Size tavsiyem o mecradan uzak durmaniz. Gerceklik alginiz duzelir.

Ya sen kavga mı arıyorsun?!

1. si benimle düzgün konuşun:)
2. Gerçekleri söyledim, hiç kimse sizin yaşınızı aklında tutmaz umursamaz. İnsanların işini gücünü bırakıp sizin yaşınızı aklında tutmayacağını benden öğrenmiş olmanızı istemezdim ama gerçekler acıdır napalım.

Back
X