Yine ... Yeni ... Yeniden :)))

melisim tebrik ediyorum seni iraden bundan sonra daha kuvvetli devam eder çünkü en zorunu başarmışsın.

bocum ben asıl hepinizi geçeceğim ve zayıflayıp gidip en hoşuma giden kıyafetlerden alacağım

Canlarim benim net de sıkıntı var ya...girmiyor bazen...kusura bakmayın...kızmayın da bana...şu eve bağlansaydı hayırlısıyla...rahat olacaktı benim için...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bugün yaptıklarımi özetleyecek olursam...
SABAH
2 bardak şekersiz çay
Peynir
Zeytin
1 haşlanmış yumurta
Tam buğday ekmeği 1 dilim

OGLEN
bulgur pilavı ( içinde yeşil mercimek ve nohut vardi)
Yanında da bir kase yoğurt yedim...
ekmek yemedim hic...

AKSAM
eve geldiğimde

1 kase mercimek çorbası
Yoğurt
Biraz bulgur pilavı

Akşam yemeğini 8 gibi yemek durumunda kalıyorum hep...çünkü trafik yüzünden ancak o saatte eve gelebiliyorum...günde 3 ogün yapıyorum benim hatam o farkındayım...ogün araları uzun olunca saldiriyorum fazla kaçıyor miktarlar biraz...akşamı sadece salata veya yoğurtlu geçirsem Benim için daha iyi olacak gibi...

Sık Sık ve azar azar yemeyi alışkanlık edinmem şart...erik çıksa ya keşke...ben çantamda yazın hep erik taşırım acıktıkça yerim...hem eksi hem taşıması yemesi kolay pratik hem de kalorisi az...ara ogunum erik olacak...

Herşey çok güzel olacak arkadaşlar...Hepimiz adına ben buna inanıyorum...

Tartı günümüz yaklaşıyor bayanlar...heyecan dorukta...herkesin kilosunu kaydedeceğim o gün...düzenli olsun herşeyimiz...

Yarın hedefimize ulaşma yolunda yeni bir gün olsun bizim için...bozmak kaçamak yapmak yok unutmayın tam gaz yola devam...nefsinize kurban olmayın...iyi geceler öpüyorum hepinizi...
😘 😀 😍

Günaydın canlarım...
Yeni yepyeni güne merhaba...enerji doluyuz değil mi...

Meteorolojiye göre hava sıcaklıkları dusecekmiş biraz...neyse neticede bahar geldi sayılır...üzerimizdeki kalın kıyafetler kalkacak...kilolarimizi saklayacak bir yer kalmayacak...hemen harekete geçmeliyiz...durmak yok oturmak yok...hayatımıza hareket katalim...

Günlüğümüz herkese açıktır arkadaşlar...katılmak isteyenler buyursun bizimle yola devam etsinler...

melisim tebrik ediyorum seni iraden bundan sonra daha kuvvetli devam eder çünkü en zorunu başarmışsın.

bocum ben asıl hepinizi geçeceğim ve zayıflayıp gidip en hoşuma giden kıyafetlerden alacağım

Günaydın canlarım...
Yeni yepyeni güne merhaba...enerji doluyuz değil mi...

kızlar size toplu cevap yolluyorum kusura bakmayın

tartı günümüz yaklaşıyor en önemlisi haftasonu abartmadan bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle

önemli olan az ama sağlıklı kilo vermek bunun için evet öncelikle az ve sık yemeği öğrenmeliyiz yoksa kilocukların hepsi geri gelecek

ben akşam yemeklerini yok ettim gün içerisinde sağlam ara öğünler yaptığım için akşam sadece süt yada sade kahve içerek geçiştirebiliyorum şuan şişim ama çarşambaya kadar şişim geçer herhalde die düşünüyorum

daha yolun çok başı önce bir-iki hafta yeme düzenimizi oturtalım sonra sporu yavaş yavaş ekleyelim zaten 3.haftadan sonra verdiğimiz kilolarda belli olmaya başlar buda bizi motive eder

kahvaltımı yazıyorum akşam yemeği yemediğim için bugün dğişiklik yaptım

1 ufak simit yanında 2 dilim yağsız peynir ve şekersiz çay yaşasııınnnnnn gelsin yaz incecik vücutlar açık renk kıyafetlerrrr

eeeeeee hani nerdesiniz siz gelene kadar benim ara öğünüm geldi

ara öğün

1 kupa sade nescafe üç adet limonlu lifli form büsküvi

kızlar ara öğünlerimi düzenli yaptığımdan beri kan şekerimde hiç sıkıntı yaşamıyorum ben normalde sık sık tatlı ve açlık krizlerine girerim
regl olmama rağmen tatlı krizi bile yaşamıyorum

Canım ben de kahvaltımi yaptım...
Omlet yedim annem yapmis...tam buğday ekmeği ile yedim...peynir zeytin...şekersiz çay...
Dayanamadım kahve içtim...
Şimdi de maden suyu içiyorum içine limon sıktım...

Hayat ne kadar stresli yaaa...ben bu stresten nasıl kurtulacağım...hayat hep kaygı stres sıkıntı....kendimi mutlu etmemi sağlayacak birşey bulmam gerekiyor kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…