- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Çok fenayim ben 61.0 çıkıyorum58,2 çok kaldım bu kiloda oturacak bayram dönüşü 60 dım ne kadar zaman geçmiş sadece 2 kilo gitmiş kaçamak yapıp onları toparlamaya çalışmakla geçti vaktim
canım normal değil ödem olabilir reglin yakınsa ondan da olurKabus gibi ya bu ne 61 çıkıyorum 3 kilo almışım ne yapıcam bilemedim bakalım dayanabilirsem 3 gün çok sıkı diyet yapıcam inşallah dayanirim
Tartimda sanırım sorun var komsuda tartildim 59.7 çıktıcanım normal değil ödem olabilir reglin yakınsa ondan da olur
tartıdan tartıya o kadar farkeder canımTartimda sanırım sorun var komsuda tartildim 59.7 çıktı
Çok kaçırdın şeker ondan böyle oldu bence. Ama yinede Ben 61 olsam dünyalar benim olurdu heraldKabus gibi ya bu ne 61 çıkıyorum 3 kilo almışım ne yapıcam bilemedim bakalım dayanabilirsem 3 gün çok sıkı diyet yapıcam inşallah dayanirim
Yine de almadın canım. 2 Kilo da olsa verdin. maşallah.58,2 çok kaldım bu kiloda oturacak bayram dönüşü 60 dım ne kadar zaman geçmiş sadece 2 kilo gitmiş kaçamak yapıp onları toparlamaya çalışmakla geçti vaktim
Maşallah haftaya en güzel eksiyle sen başladın sanırım tebrik ederim daha çok eksiler gör inşallahMerhaba arkadaşlar bikaç gün rahatsız olduğum için giremedim ama -700 le 63.5 geldim.Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 domates Biraz maydanoz 7 zeytin Biraz peynir yarım dilim Tam buğday ekmeği
Tartidanmis benim tartı bozuluyor sanırım.Çok kaçırdın şeker ondan böyle oldu bence. Ama yinede Ben 61 olsam dünyalar benim olurdu herald
Insallah canım hepimiz görürüz inşallah bende ödem şişlik çok oluyor o yüzden bu eksiyi gördüm ya bi ay eksi zor görürüm eksiye insem bile adet olduktan sonra vücudum rahatlayinca görebiliyorum ama belli de olmazMaşallah haftaya en güzel eksiyle sen başladın sanırım tebrik ederim daha çok eksiler gör inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?