Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

Dr bugün sonuçları değerlendirecek ne zaman cevap yazarsa haber veririm size şu ödem olayı biraz can sıkıyor

gunaydinlar

kilo bildirimi;

14.08 - 68.0 * 12.hafta (-200)

kahvaltim
yarim domates yarim salatalik
dort-bes zeytin
bir dilum peynir
bir bardak visne suyu
1/3 gevrek
sade kahve + su bir litre

havuza gidiyorum.. Hepimize kararli ve azimli bir gun dilerim :)

Kızlar ya ben dikkat ediyorum.doğru düzgün birşey yemiyorum. Kaçamak o kurabiye oldu sadece. 3 Litre suyu geçiyorum hergün. Ama yok 78.2 geldim. Akşam birşey yemiyorum ki kilo yapacak. Sirkeli su içiyorum. Limonlu su içiyorum. Ekmeği kestim ne olacak halim. yine de tam gaz devam. bugün mısır puskulu ile kiraz sapı yapacağım.

Kahvaltı. 1 yumurta. 1 Domates. Biraz kasar peynir. yeşil çay. 3 Hurma.

Kabus gibi ya bu ne 61 çıkıyorum 3 kilo almışım ne yapıcam bilemedim bakalım dayanabilirsem 3 gün çok sıkı diyet yapıcam inşallah dayanirim
Çok kaçırdın şeker ondan böyle oldu bence. Ama yinede Ben 61 olsam dünyalar benim olurdu herald

Merhaba arkadaşlar bikaç gün rahatsız olduğum için giremedim ama -700 le 63.5 geldim.Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 domates Biraz maydanoz 7 zeytin Biraz peynir yarım dilim Tam buğday ekmeği
Maşallah haftaya en güzel eksiyle sen başladın sanırım tebrik ederim daha çok eksiler gör inşallah

Öğle yemegim semizotlu Yoğurtlu salata içine sarımsak pulbiber zeytinyağı koydum tuz yok yarım dilim kepek ekmeği
Nescafe 3 u birarada icecegim birazdan başım ağrıyor sıkıldım.
Akşam fırında balık yapacağım

Maşallah haftaya en güzel eksiyle sen başladın sanırım tebrik ederim daha çok eksiler gör inşallah
Insallah canım hepimiz görürüz inşallah bende ödem şişlik çok oluyor o yüzden bu eksiyi gördüm ya bi ay eksi zor görürüm eksiye insem bile adet olduktan sonra vücudum rahatlayinca görebiliyorum ama belli de olmaz

Geç kahvaltım yaptım ben o yüzden şuan yemek yiyorum daha yemem herhalde menum mercimek çorbası bulgur pilavı salata ve ayran bundan sonra bi ara yaparım herhalde sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…