- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
haklısın canımcanim moda mod diyet de olmuyor bunaltiyor bir sure sonra insan daha fena bozuyor. Boyle hic olmazsa kilo veriyoruz yavas da olsa. Obur turlusu nefze eziyet yani..
hırslanalım da şu şeytanın bacağını kıralım canım ya benim de eskisi gibi gitmiyorGunaydin kizlar. Dun yine diyet bozuldu hafif geciremedim aksami ve bu boyle olmayacak. Bu sabah cok kizdim kendime o kadar emek verip zayifladim bosa gidecek hepsi. Bugun kendimi tutucam insallah. Sabah 3-4 dilim karpuz, bir parca beyaz peynir. Kahve icicem birazdan.
afiyet olsun canımgunaydinlar
bugun degisik bir kahvalti oldu disaridayiz sicacik iki gevrek ve bilmiyorum kac dilim peynir yedim.. Yaninda sekersiz cay..Artik baska birsey yemem sanirim.
dikkat ettiğin halde mi gitmiyorMerhaba hanımlar bende doğum sonrası kilolardan kurtulmaya çalıyorum 99 kiloyla basladim su an 83 85 arası gidip geliyorum takılıp kaldım nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum psikolojim alt üst oldu resmen
tam kilo vericem hoop kaçamak
dün akşam 21.00 da bir haşlanmış mısır,3 hurma ve yarım poğaça yedim
zaman sürekli kaçamak yapıp onları telafi etmekle geçiyor
bu iş bir kaçamağı bile götürmüyor
vermek istiyorsan hiç kaçamak yapmayacaksın bende onu artık yapamıyorum
Gunaydin kizlar. Dun yine diyet bozuldu hafif geciremedim aksami ve bu boyle olmayacak. Bu sabah cok kizdim kendime o kadar emek verip zayifladim bosa gidecek hepsi. Bugun kendimi tutucam insallah. Sabah 3-4 dilim karpuz, bir parca beyaz peynir. Kahve icicem birazdan.
canım bu dediklerini geçen sene 3 ay bu sene 3 ay yaptım çokta güzel sonuç aldım ama demekki benimde sabır sürem 3 aymışKızlar ne oldu size böyle hadi toparlanin . böyle olmaz ama. Birşey yiyeceğiniz zaman bir durup düşünün bunu yedikten sonra benim ruh halim nasıl olur diye. Kendinizi mutlu hissedecekseniz yeyin. Ama mutsuz ve pişman hissedecekseniz yemeyin. Bir de tuğçe işinsu yu biliyormusunuz. O diyor ki Birşey yiyeceğiniz zaman kendinize ben tokum deyin diyor. Bir de kendi telefonunuza sesinizi kayıt edin onu dinleyin. Ben tokum fazla yemek yemek beni mutlu etmiyor. Zayıf olmayi seviyorum diye gece yatmadan bunu dinleyin diyor. Kadın 36 kiloyu 4 ayda verdim diyor bu yöntem ile. Ben denemedim ama isterseniz bir deneyin.
afiyet olsun canimmmmm... Dogum gunun kutlu olsun.. Yeni yasini saglikli mutlu ve ideal kilonda gecirirsin insallah :)kızlar eşim beni süpriz doğum günü pastasıyla karşıladı
bir dilim yedim yemeseydim olmazdı
ama sabah güzel bir kahvaltı yapmıştım
amin canım inşallah ne güzel dua ettin öyle :)afiyet olsun canimmmmm... Dogum gunun kutlu olsun.. Yeni yasini saglikli mutlu ve ideal kilonda gecirirsin insallah :)
gel canım biz hep burdayızSelam kızlar,
28 haziranda 84.5 kilo ile başladığım kilo verme macerama 80.5 ile devam ediyorum. Bu kiloda takıldığım için üç gün muzlu süt diyeti yapacağım. Bu hafta beni de yazsanız olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?