Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

hırslanalım da şu şeytanın bacağını kıralım canım ya benim de eskisi gibi gitmiyor

Merhaba hanımlar bende doğum sonrası kilolardan kurtulmaya çalıyorum 99 kiloyla basladim su an 83 85 arası gidip geliyorum takılıp kaldım nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum psikolojim alt üst oldu resmen

Merhaba hanımlar bende doğum sonrası kilolardan kurtulmaya çalıyorum 99 kiloyla basladim su an 83 85 arası gidip geliyorum takılıp kaldım nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum psikolojim alt üst oldu resmen

Kızlar ben bebek olduğu için pek giremiyorum. O uyuyunca da eşimin akşam yemeğini. bebeğin yemeklerini yapıyorum. Çamaşırları aşıyorum derken giremiyorum ışte.

Kızlar ne oldu size böyle hadi toparlanin . böyle olmaz ama. Birşey yiyeceğiniz zaman bir durup düşünün bunu yedikten sonra benim ruh halim nasıl olur diye. Kendinizi mutlu hissedecekseniz yeyin. Ama mutsuz ve pişman hissedecekseniz yemeyin. Bir de tuğçe işinsu yu biliyormusunuz. O diyor ki Birşey yiyeceğiniz zaman kendinize ben tokum deyin diyor. Bir de kendi telefonunuza sesinizi kayıt edin onu dinleyin. Ben tokum fazla yemek yemek beni mutlu etmiyor. Zayıf olmayi seviyorum diye gece yatmadan bunu dinleyin diyor. Kadın 36 kiloyu 4 ayda verdim diyor bu yöntem ile. Ben denemedim ama isterseniz bir deneyin.

canım bu dediklerini geçen sene 3 ay bu sene 3 ay yaptım çokta güzel sonuç aldım ama demekki benimde sabır sürem 3 aymış
ama direniyorum sporumu aksatmamaya çalışıyorum elimden geleni de yapıyorum inşallah daha dirençli olurum

Selam kızlar,
28 haziranda 84.5 kilo ile başladığım kilo verme macerama 80.5 ile devam ediyorum. Bu kiloda takıldığım için üç gün muzlu süt diyeti yapacağım. Bu hafta beni de yazsanız olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…