Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

Kızlar ben kötü birşey yaptım . aldım önüme bir sürü hurma küçük çikolata. . . diyet yapıyor ve veremediğim için motivasyonum düştü. Of birde eve birileri gelince tamamen bitiyor diyet. . .

Bugünkü menum söyle olmalı, yazıyorum ki buna uyayim
Ara öğün limonlu yeşil çay
Öğle çorba ekmek yok
Ara öğün 1 yeşil elma
Aksam Yoğurtlu Semiz otu salatası
Su 3 lt olmalı
Hadi bakalım inşallah olur bu kadar kacamaga bu menu çok bile ben cezaliyim.

Yeme yeme öküz gibi Olcan yine bak yaz bitiyor sen hala o kot eteklere sigmiyorsun
Ayy bayramda geldi bayramlik alacaksın yine kıyafet denemelerin hüsranla sonuçlanacak ve mutsuz olacaksın
Sen bilirsin bunları canlandır kafanda

Bu arada arkadaşlar ben bu ay bi ürün kullanıyorum onu yazmıyorum yanlış yonlendiririm diye bende kabızlık ve adet düzensizliği olduğu için sabah kalkınca bi tatlı kaşığı aspir yağı üstüne bir su bardağı limonlu su içiyorum bunu akşam da yapıyorum yemekten yarım saat önce bide yatmadan limonlu pul biberli yoğurt yiyorum

Selam kizlar. Ben hala bozup duruyorum semizotu ve yogurt aldim kendime. Onlari yiyerek cok guzel vermistim aksami semizotu ve yogurtla kapicam insallah. Bu sabah 1 cikolatali puding ve kahve. Ogle 1 buyuk kase sehriyr corbasi ve 2 dilim ekmek. Su simdilik yarim litre. En azindan 1.5 yapmaya calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…