Bu hafta gerçekten ceza var bana.Geçmiş olsun canım. Bende de d ve b lerin çoğu eksikti gerçekten onun ilacını içince hem daha din oluyorüm hem de kilo vermeye başladım. İnşallah senin de sorunların çözülür3
Bir daha kaçamak yapmazsin ışte. Bende dun birşey yemedim ama makarna yapmıştım canım nasıl istedi. 1 çatal dahi almadım. Ceza olsun bana diye. O yüzden kaçamak yok bundan sonra
Maşallah canım cumartesiyi güzel kapamissinSelamlar arkadaslar
aksam yemegi yemedim bugun..
Saat uc gibi disarida pide yemistim bir tam degil ama esime biraktim birkac dilimini.. Yaninda yesillik ve ayran ile birlikte yedim.
Iki sekersiz cay ve yine iki sade kahve tukettim bugun.. Su az oldu sanirim uc litredir..
Iki uc saat kadar yuzdum.
Gece yatarken elma sirkeli su icerim..
Yarin gorusuruz insallah..
Bende öyleyim inan bi 10 gün hiç veremedim ve arti gördüm morqllerimiz bozuldu bizim istediğimiz hedefe ulasamayincatam kilo vericem hoop kaçamak
dün akşam 21.00 da bir haşlanmış mısır,3 hurma ve yarım poğaça yedim
zaman sürekli kaçamak yapıp onları telafi etmekle geçiyor
bu iş bir kaçamağı bile götürmüyor
vermek istiyorsan hiç kaçamak yapmayacaksın bende onu artık yapamıyorum
Doğum günün kutlu olsun canım, ailenle bir ömür mutluluklar dilerim. Inşallah tez zamanda istediğin kiloda olursun bu da yeni yaşının sana hediyesi olurkızlar eşim beni süpriz doğum günü pastasıyla karşıladı
bir dilim yedim yemeseydim olmazdı
ama sabah güzel bir kahvaltı yapmıştım
Hep bu doğum kilolarını vermeye çalışıyoruz. en önemlisi irade ve nefsine hakim olabilmek. Iste İnsanız buda biraz zaman alıyorMerhaba hanımlar bende doğum sonrası kilolardan kurtulmaya çalıyorum 99 kiloyla basladim su an 83 85 arası gidip geliyorum takılıp kaldım nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum psikolojim alt üst oldu resmen
Inşallah hedefinize ulasirsiniz hoşgeldinizSelam kızlar,
28 haziranda 84.5 kilo ile başladığım kilo verme macerama 80.5 ile devam ediyorum. Bu kiloda takıldığım için üç gün muzlu süt diyeti yapacağım. Bu hafta beni de yazsanız olur mu?
Hep bu doğum kilolarını vermeye çalışıyoruz. en önemlisi irade ve nefsine hakim olabilmek. Iste İnsanız buda biraz zaman alıyor
Neyse bırakmak yok devam hoşgeldiniz bu arada
Bu hafta birbirimize söz verelim kaçamak yapacağımız zaman bu söz aklımıza gelsin
Kaçamak yapan sözünün eri olmamıştır
*biraz ağır oldu ama
Bende bendeeeHosbulduminsallah bugün tekrardan başladım kzlar
Limonlu ılık suyumu içiyorum
canım bugün tartı günümüz tartıldın mıLimonlu ılık suyumu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?