Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

Merhaba kızlar
ben de sabah kahvaltıda cübür cemaat bazlama, sıkma pişirdik. Yarım yedim sonra kızımın yarımını de yemek zorunda kaldım artık kalmasın diye
Bir tatlı kaşığı da sahan kaymağı. Tadına baktım.
Öğle bir şeftali
Akşam bir şiş tavuk kebabı
salata , iki su bardağı ayran
su iki litre bile olmadı

Bu hafta gerçekten ceza var bana.

Maşallah canım cumartesiyi güzel kapamissin

Bende öyleyim inan bi 10 gün hiç veremedim ve arti gördüm morqllerimiz bozuldu bizim istediğimiz hedefe ulasamayinca

kızlar eşim beni süpriz doğum günü pastasıyla karşıladı
bir dilim yedim yemeseydim olmazdı
ama sabah güzel bir kahvaltı yapmıştım
Doğum günün kutlu olsun canım, ailenle bir ömür mutluluklar dilerim. Inşallah tez zamanda istediğin kiloda olursun bu da yeni yaşının sana hediyesi olur

Merhaba hanımlar bende doğum sonrası kilolardan kurtulmaya çalıyorum 99 kiloyla basladim su an 83 85 arası gidip geliyorum takılıp kaldım nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum psikolojim alt üst oldu resmen
Hep bu doğum kilolarını vermeye çalışıyoruz. en önemlisi irade ve nefsine hakim olabilmek. Iste İnsanız buda biraz zaman alıyor
Neyse bırakmak yok devam hoşgeldiniz bu arada

Günaydın kızlar
Cumartesi hep disqrdaydik hastane falan derken çıkışta gezdik öğlen hamburger menu yedim akşam bişey yemedim geç geldiğimiz için eve. 4 lt ye yakın şu içtim.
Pazar kahvaltıya disardaydik çok yedim
Öğlen sadece vişne k9mpostosu içtim bir kase. Akşam yemedim ama gece 10 gibi çikolatalı Gofret yedim. Neyse şu psikolojik bunalım durumlarindan kurtulup kendimi toparlamam lazım inşallah dayanabilirsem sıvı ağırlıklı beslenecegim 3 gün. Durumu dengelemem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…