- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Günü böyle kapatirsan güzel olur canım baya bi azaltmis oluyorsunSelam kizlar. Ben hala bozup duruyorumsemizotu ve yogurt aldim kendime. Onlari yiyerek cok guzel vermistim aksami semizotu ve yogurtla kapicam insallah. Bu sabah 1 cikolatali puding ve kahve. Ogle 1 buyuk kase sehriyr corbasi ve 2 dilim ekmek. Su simdilik yarim litre. En azindan 1.5 yapmaya calisicam
GünaydınGünaydın kizlar
100 kilodan .... ya nasılda zayıflamışsınız masallah umarım en yakın zamanda hedefinize tam olarak ulaşmış olursunuz tebrik ediyorum darısı basimaSizlere motive olması amacıyla kendi hikayemden bahsedeyim doğum sonrası 100 kiloya geldiğimi görünce artık başlamam gerektiğini anladım geçen sene 3 ay sıkı bir diyet ve sporla 71 e düştüm sonra 6 ay falan ara verdim ve 3 nisan da tekrar başladım( 21 gün memlekette olduğumdan ara verdim ve tatildeyken tamamen bozdum) ve 58 kadar düştüm ama yorulduğumu hissediyorum son kilolar zor gidiyor inşallah burda birbirimize destek olalım yalnız olmadığımızı düşünelim, hırslanalım ve tabi ki yarışalım
inanın hafif olmak ve hedeflerimize ulaşmak kadar güzel bir duygu yok
kaanin annesi
@vera vera
@kakaovanilya
E elvan7
Normal bence.Dün akşam yemegim zeytinyağlı taze fasulye 2 kepçe, mercimek çorbası 2 kepçe. Ekmek yok. Toplam 3 lt su
Sizce yemeğim fazla mi olmuş
Ne yapıcaz böyle bende bilmiyorum 1 2 kaçamak yapıyoruz kilo kilo geri geliyor diyet yapıyoruz gram gram gidiyorKızlar ya ben bugün 79.0 geldim. 2 Gündür kendimi zaptedemiyorum. 800 gram nedir ya. Of neyse bugün yenı diyete başladım. Topiklerden buldum.
Kahvaltı. Yarım yumurta. 1 dilim domates. 1 Kepek ekmek
Yani bütçe ye zarar vericeneşim bile yapma diyordu artık ama nasıl yediğimi görünce bencede sen diyet yap dedi
Ne yapıcaz böyle bilmiyorum.ortam yok kızlar ya dikkat ediyorum ya da ne varsa yiyorum doydum yeterli diyemiyorum
Yani bütçe ye zarar vericen
canım destek olalım birbirimize devam edelim hiç olmadı kilomuzu koruruz kilo almayız böyle hepten gidecekNe yapıcaz böyle bilmiyorum.
Bir daha hamile kalırsam diyetisyen eşliğinde devam edicem dogurana kadar.
kız dur daha bebeğin küçük ikinciyi mi düşünüyorsun ben düşünemiyorumNe yapıcaz böyle bilmiyorum.
Bir daha hamile kalırsam diyetisyen eşliğinde devam edicem dogurana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?