- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.109
- 1.123
- Konu Sahibi Ladycharms
-
Üç tane bebek hiç kolay değilEvde kaldıgımız sure boyunca yıyıp yan gelıp yatma olayına henüz ulasamadım. Kosturma hala devam edıyor, yardımcı yok hersey bana bakıyor, yedıgım nasıl kılo olarak kalacak.
Okul kapanmaya mı girdi,anaokulu ve kreşler açık değil miydi, yardımcı vardı onlara noldu, kız epeydir görüşemedik ya, gelişmelerden haberim yok o yüzdenEvde kaldıgımız sure boyunca yıyıp yan gelıp yatma olayına henüz ulasamadım. Kosturma hala devam edıyor, yardımcı yok hersey bana bakıyor, yedıgım nasıl kılo olarak kalacak.
Gerçi yardımcı bile olsa 3 küçük çocukla koşturmacan yine fazla olur, Allah güç kuvvet versin,Evde kaldıgımız sure boyunca yıyıp yan gelıp yatma olayına henüz ulasamadım. Kosturma hala devam edıyor, yardımcı yok hersey bana bakıyor, yedıgım nasıl kılo olarak kalacak.
Okul da kapalı, yardımcı da gelemedı, hersey bana kaldı, pazartesi 17günlük kapanma sürecinden sonra evden koşarak çıkcamOkul kapanmaya mı girdi,anaokulu ve kreşler açık değil miydi, yardımcı vardı onlara noldu, kız epeydir görüşemedik ya, gelişmelerden haberim yok o yüzden
Stilettolarla di mi evde giydiğini iddia edebilirim ama ispat edememOkul da kapalı, yardımcı da gelemedı, hersey bana kaldı, pazartesi 17günlük kapanma sürecinden sonra evden koşarak çıkcam
Çık bacım ,insan işte yorumluyor bilakis dinleniyor, işyerinde çayımı kahvemi rahatça içiyorum,internette rahatça geziniyorum, eve gelince kül kedisine dönüyorumOkul da kapalı, yardımcı da gelemedı, hersey bana kaldı, pazartesi 17günlük kapanma sürecinden sonra evden koşarak çıkcam
Evde stiletto mu giyinir ayaklar dinlensin bari evdeStilettolarla di mi evde giydiğini iddia edebilirim ama ispat edemem
Evde birkenstock giyiyorum bılemedınızStilettolarla di mi evde giydiğini iddia edebilirim ama ispat edemem
Bende ya, ben ev harıcı heryerde rahatım, kafam dınlenıyormus meger ısteyken, onu anladımÇık bacım ,insan işte yorumluyor bilakis dinleniyor, işyerinde çayımı kahvemi rahatça içiyorum,internette rahatça geziniyorum, eve gelince kül kedisine dönüyorum
O hepimizde aynı maalesef, hele küçük çocuk varken işe gitmek = dinlenmek oluyorÇık bacım ,insan işte yorumluyor bilakis dinleniyor, işyerinde çayımı kahvemi rahatça içiyorum,internette rahatça geziniyorum, eve gelince kül kedisine dönüyorum
tam şu anda sevgilimin evindeyim. Markete yolladım tatlı yapacağız malzeme eksik. Azıcık gerginim dün gece boşalamdım diyeİyidie yavru senden naber, nerelerdesın, nasıl gıdıyo bakalım var mı ılerleme?
Ama belirli bir yıldan önce mazeretsiz ücretsiz izne ayrilamiyorsunkızlar bu arada size bir şey danışayım. Ben memurum. Ekstra iş arıyordum. Mesleğim var ve dışarda da çalışabilirim. Bi teklif geldi ama saatler uyuşmuyor. Genelde 17:00 sonrası olurdu benim meslekte ek iş. Ama bu teklif sabahtan öğleye kadar. Bende ücretsiz izin alsam dedim. Şimdi maaşımın 2,5 katı kadar kazanacağım ama ücretsiz izin almam gerekecek sizce değer mi? Hatta öğleden sonrası için ekstra iş bile bulabilirim böyle devam ederse. Medikal alanda bir mesleğim var. Birde sigortamı kendim yatırmam gerekecek.
Hımmm demek ki performansı düşmüş adamın ağzına zemherinin incir çekirdeği yağını Daha gitsinSelamlar hanımlar.
tam şu anda sevgilimin evindeyim. Markete yolladım tatlı yapacağız malzeme eksik. Azıcık gerginim dün gece boşalamdım diyebirde uyuyamadım retro mudur nedir? Sabaha kadar dön dur. Tatil planları yapıyoruz. Gerildik sıkıldık yıldık bittik vallahi
Canım yılımı doldurdum. Önce bi 3 aylık alayım dedim. Bizim meslekte çoktur böyle ek iş yapan. Kayıt dışı falan dinlemiycem diyorum ama cesaret yokAma belirli bir yıldan önce mazeretsiz ücretsiz izne ayrilamiyorsun
Diyelim ki ayrıldın kayıtdışı çalışabilirsin başka bir işte çalışamıyorsun diye biliyorum kanun değişmediyse
Onun dışında Yarım güne ikibucuk katı maaş iyiymiş bence neden olmasın değişiklik olur
Ya adamda sıkıntı yok ben konsantre olamıyorum. Ter içinde kaldım cıks olmadı.Hımmm demek ki performansı düşmüş adamın ağzına zemherinin incir çekirdeği yağını Daha gitsin
Kafan dolu senin kafan bu gruptaki hatunlar anladığım kadarıyla biraz zekilerYa adamda sıkıntı yok ben konsantre olamıyorum. Ter içinde kaldım cıks olmadı.
Memursan yönetmelikleri incele 5 yılını doldurduysan birer yıl olmak üzete 2 defa ayrılabiliyormuşsun, sigorta yapsalar da sorun olmuyormuş. Ücret çok güzelmiş bence denemeye değer.kızlar bu arada size bir şey danışayım. Ben memurum. Ekstra iş arıyordum. Mesleğim var ve dışarda da çalışabilirim. Bi teklif geldi ama saatler uyuşmuyor. Genelde 17:00 sonrası olurdu benim meslekte ek iş. Ama bu teklif sabahtan öğleye kadar. Bende ücretsiz izin alsam dedim. Şimdi maaşımın 2,5 katı kadar kazanacağım ama ücretsiz izin almam gerekecek sizce değer mi? Hatta öğleden sonrası için ekstra iş bile bulabilirim böyle devam ederse. Medikal alanda bir mesleğim var. Birde sigortamı kendim yatırmam gerekecek.
Yerinde olsam istediğini yapmasına izin veririm, senden maddi destek beklemiyorsa tabi. Madem işsiz ve para kazanma şansı var, gitsin denesin şansını.Yaaa bu arada ilerleme yok Lovem. Adam aynı devam ediyor evde şuan iş yok çalışmıyor. Ciddi konular konuşmuyoruz açıkçası benimde içimden gelmiyor. Şimdi de benim Amerika’ya gitmem lazım dedi. Neden dedim para işi var diyo ne parası ki bu gitmen gerek 1 TL bile yollayabilirsin artık internet bankacılığından dedim boşver dedi. Gidersem 3 5 daha karlı olacak diyo. İyi git öyle bi sipariş listesi hazırlarım valla pişman olursun dedimhep üstü kapalı bişeyler var. Ananas flambe yapacak valla şu an tek derdim o. Yattım malak gibi tv karşısına yeşil kitap diye bi film izliyorum.
Oluyor bazen öyle şeyler, duş başlığıyla dertleşmek iyi gelebilirYa adamda sıkıntı yok ben konsantre olamıyorum. Ter içinde kaldım cıks olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?