YİNE YENIDEN BİZ

Yok canım para işi dedi. İş yapmaya değil. Benim anlamadığım detayları neden anlatmıyor.

697 sayılı kanuna bağlı devlet memuru iseniz devlet memurlarının gelir getirici başka bir işle meşgul olmaları yasak. Cezası devlet memurluğundan çıkarılma. Aman dikkat.

Takipte kal bakalım, koşarak evlilik planı yapma da adamla, sen düşünce olarak çok yatkındın çünkü en son

Takipte kal bakalım, koşarak evlilik planı yapma da adamla, sen düşünce olarak çok yatkındın çünkü en son
Son iki haftadır kuzenim meme kanseri teşhisi ile ilgilendim. Yıkıldık ve aynı yaştayız. Evlenme falan rafa kaldırmıştım ama kuzenimin hastalığı ile çocuk yapma isteği çoştu. Adam ortada işte ne bileyim. Vardır Allah’ın bir bildiği. O istediği zaman olacak diyorum

Çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun inşallah ama onda oldu diye sende de olmak zorunda değil, olumsuz bakmamaya çalış. Evlilik konusunda da bu adam olmak zorunda değil, mutluysan ve olmaya devam edeceksen devam et, uzun vadeli bakmak zorundasın

Ücret çok iyiymiş, denemeye değer, birikim yapmak için çok güzel bir fırsat

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

Ya adamda sıkıntı yok ben konsantre olamıyorum. Ter içinde kaldım cıks olmadı.
Her ilişkide birden fazla orgazm olan biri olarak seni anlayabilmirem
Ter içinde kalıp orgazm olamamak , hiç terlemeden defalarca orgazm olan biri olarak yine seni anlayabilmirem

Allah sıfa versın, gecmıs olsun. Son kararı yıne kendın vereceksın, cok ıyı dusunmek zorundasın

Her ilişkide birden fazla orgazm olan biri olarak seni anlayabilmirem
Ter içinde kalıp orgazm olamamak , hiç terlemeden defalarca orgazm olan biri olarak yine seni anlayabilmirem
Yine bi giriştik çok ses çıkıyor diye beni gerdi tam boşalırken vır vır konuştu bişey anlamadım. Gerginliğim tırmanışa geçti.

İyi bir insan. Kolay bir erkek. Seviyorum aşık değilim. Zaman göstersin bakalım. Şu ara düşünmeyi bıraktım. Bakalım ne olacak.

Yine bi giriştik çok ses çıkıyor diye beni gerdi tam boşalırken vır vır konuştu bişey anlamadım. Gerginliğim tırmanışa geçti.
Efferin güçük enişte. Ağzının ortasına vursana bi şunun, rahatlatacağı yerde geriyor.

Başka şekilde tatmin etsin seni bence
O konuda süper bir adam. Bencil değil ama benim ay terledim kokuyorumdur falan takıntılarım var. Adam ben daha çok seviyorum senin kokun sonuçta diyor öyle daha çok hoşuma gidiyor diyor beni rahatlatmak için ama ben ne dokunduruyorum kendime ne de diğer yöntemi istiyorum. Birde sevişmelerin arası açıldıkça daha geç oluyor. Sık sık sevişmek lazım

Efferin güçük enişte. Ağzının ortasına vursana bi şunun, rahatlatacağı yerde geriyor.
Odada ebeveyn banyosu var ses gidecek diye ağzımı kapatıyor. Ben boşalmaya yakın biraz bağırıp çığıroyorum pazarcı amcalar gibi komşular duyacak diye kapatmış. E madem aklında o olay var şartları sağla.

Afedersin mecburen benim de ağzımı kapatıyor herif, benim de ayarım yok. Madem kapatıyor bıdırdanmayacak. Ne gerek var gerilmeye?

Banyonun kapısını kontrol edersin artık her sevişme öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…