- 15 Eylül 2018
- 1.176
- 2.083
- 133
- Konu Sahibi Ladycharms
-
Yok canım para işi dedi. İş yapmaya değil. Benim anlamadığım detayları neden anlatmıyor.Memursan yönetmelikleri incele 5 yılını doldurduysan birer yıl olmak üzete 2 defa ayrılabiliyormuşsun, sigorta yapsalar da sorun olmuyormuş. Ücret çok güzelmiş bence denemeye değer.
Yerinde olsam istediğini yapmasına izin veririm, senden maddi destek beklemiyorsa tabi. Madem işsiz ve para kazanma şansı var, gitsin denesin şansını.
Açıkçası hiç duş başlığı denemedim. Birde su harcıyorum diye gerilirim ben.Oluyor bazen öyle şeyler, duş başlığıyla dertleşmek iyi gelebilir
Çoğu anlatmaz zaten detayları karanlık işler yapmıyordur her halde. İnşallah gittiğine değerYok canım para işi dedi. İş yapmaya değil. Benim anlamadığım detayları neden anlatmıyor.
697 sayılı kanuna bağlı devlet memuru iseniz devlet memurlarının gelir getirici başka bir işle meşgul olmaları yasak. Cezası devlet memurluğundan çıkarılma. Aman dikkat.kızlar bu arada size bir şey danışayım. Ben memurum. Ekstra iş arıyordum. Mesleğim var ve dışarda da çalışabilirim. Bi teklif geldi ama saatler uyuşmuyor. Genelde 17:00 sonrası olurdu benim meslekte ek iş. Ama bu teklif sabahtan öğleye kadar. Bende ücretsiz izin alsam dedim. Şimdi maaşımın 2,5 katı kadar kazanacağım ama ücretsiz izin almam gerekecek sizce değer mi? Hatta öğleden sonrası için ekstra iş bile bulabilirim böyle devam ederse. Medikal alanda bir mesleğim var. Birde sigortamı kendim yatırmam gerekecek.
Takipte kal bakalım, koşarak evlilik planı yapma da adamla, sen düşünce olarak çok yatkındın çünkü en sonYaaa bu arada ilerleme yok Lovem. Adam aynı devam ediyor evde şuan iş yok çalışmıyor. Ciddi konular konuşmuyoruz açıkçası benimde içimden gelmiyor. Şimdi de benim Amerika’ya gitmem lazım dedi. Neden dedim para işi var diyo ne parası ki bu gitmen gerek 1 TL bile yollayabilirsin artık internet bankacılığından dedim boşver dedi. Gidersem 3 5 daha karlı olacak diyo. İyi git öyle bi sipariş listesi hazırlarım valla pişman olursun dedimhep üstü kapalı bişeyler var. Ananas flambe yapacak valla şu an tek derdim o. Yattım malak gibi tv karşısına yeşil kitap diye bi film izliyorum.
Son iki haftadır kuzenim meme kanseri teşhisi ile ilgilendim. Yıkıldık ve aynı yaştayız. Evlenme falan rafa kaldırmıştım ama kuzenimin hastalığı ile çocuk yapma isteği çoştu. Adam ortada işte ne bileyim. Vardır Allah’ın bir bildiği. O istediği zaman olacak diyorumTakipte kal bakalım, koşarak evlilik planı yapma da adamla, sen düşünce olarak çok yatkındın çünkü en son
Çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun inşallah ama onda oldu diye sende de olmak zorunda değil, olumsuz bakmamaya çalış. Evlilik konusunda da bu adam olmak zorunda değil, mutluysan ve olmaya devam edeceksen devam et, uzun vadeli bakmak zorundasınSon iki haftadır kuzenim meme kanseri teşhisi ile ilgilendim. Yıkıldık ve aynı yaştayız. Evlenme falan rafa kaldırmıştım ama kuzenimin hastalığı ile çocuk yapma isteği çoştu. Adam ortada işte ne bileyim. Vardır Allah’ın bir bildiği. O istediği zaman olacak diyorum
Ücret çok iyiymiş, denemeye değer, birikim yapmak için çok güzel bir fırsatkızlar bu arada size bir şey danışayım. Ben memurum. Ekstra iş arıyordum. Mesleğim var ve dışarda da çalışabilirim. Bi teklif geldi ama saatler uyuşmuyor. Genelde 17:00 sonrası olurdu benim meslekte ek iş. Ama bu teklif sabahtan öğleye kadar. Bende ücretsiz izin alsam dedim. Şimdi maaşımın 2,5 katı kadar kazanacağım ama ücretsiz izin almam gerekecek sizce değer mi? Hatta öğleden sonrası için ekstra iş bile bulabilirim böyle devam ederse. Medikal alanda bir mesleğim var. Birde sigortamı kendim yatırmam gerekecek.
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinSon iki haftadır kuzenim meme kanseri teşhisi ile ilgilendim. Yıkıldık ve aynı yaştayız. Evlenme falan rafa kaldırmıştım ama kuzenimin hastalığı ile çocuk yapma isteği çoştu. Adam ortada işte ne bileyim. Vardır Allah’ın bir bildiği. O istediği zaman olacak diyorum
Her ilişkide birden fazla orgazm olan biri olarak seni anlayabilmiremYa adamda sıkıntı yok ben konsantre olamıyorum. Ter içinde kaldım cıks olmadı.
Allah sıfa versın, gecmıs olsun. Son kararı yıne kendın vereceksın, cok ıyı dusunmek zorundasınSon iki haftadır kuzenim meme kanseri teşhisi ile ilgilendim. Yıkıldık ve aynı yaştayız. Evlenme falan rafa kaldırmıştım ama kuzenimin hastalığı ile çocuk yapma isteği çoştu. Adam ortada işte ne bileyim. Vardır Allah’ın bir bildiği. O istediği zaman olacak diyorum
Yine bi giriştik çok ses çıkıyor diye beni gerdi tam boşalırken vır vır konuştu bişey anlamadım. Gerginliğim tırmanışa geçti.Her ilişkide birden fazla orgazm olan biri olarak seni anlayabilmirem
Ter içinde kalıp orgazm olamamak , hiç terlemeden defalarca orgazm olan biri olarak yine seni anlayabilmirem
İyi bir insan. Kolay bir erkek. Seviyorum aşık değilim. Zaman göstersin bakalım. Şu ara düşünmeyi bıraktım. Bakalım ne olacak.Çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun inşallah ama onda oldu diye sende de olmak zorunda değil, olumsuz bakmamaya çalış. Evlilik konusunda da bu adam olmak zorunda değil, mutluysan ve olmaya devam edeceksen devam et, uzun vadeli bakmak zorundasın
Başka şekilde tatmin etsin seni benceYine bi giriştik çok ses çıkıyor diye beni gerdi tam boşalırken vır vır konuştu bişey anlamadım. Gerginliğim tırmanışa geçti.
Sağol inşallah. Biraz düşünmeyi rafa kaldırdım.Allah sıfa versın, gecmıs olsun. Son kararı yıne kendın vereceksın, cok ıyı dusunmek zorundasın
Efferin güçük enişte. Ağzının ortasına vursana bi şunun, rahatlatacağı yerde geriyor.Yine bi giriştik çok ses çıkıyor diye beni gerdi tam boşalırken vır vır konuştu bişey anlamadım. Gerginliğim tırmanışa geçti.
O konuda süper bir adam. Bencil değil ama benim ay terledim kokuyorumdur falan takıntılarım var. Adam ben daha çok seviyorum senin kokun sonuçta diyor öyle daha çok hoşuma gidiyor diyor beni rahatlatmak için ama ben ne dokunduruyorum kendime ne de diğer yöntemi istiyorum. Birde sevişmelerin arası açıldıkça daha geç oluyor. Sık sık sevişmek lazımBaşka şekilde tatmin etsin seni bence
Odada ebeveyn banyosu var ses gidecek diye ağzımı kapatıyor. Ben boşalmaya yakın biraz bağırıp çığıroyorum pazarcı amcalar gibiEfferin güçük enişte. Ağzının ortasına vursana bi şunun, rahatlatacağı yerde geriyor.
Afedersin mecburen benim de ağzımı kapatıyor herif, benim de ayarım yok. Madem kapatıyor bıdırdanmayacak. Ne gerek var gerilmeye?Odada ebeveyn banyosu var ses gidecek diye ağzımı kapatıyor. Ben boşalmaya yakın biraz bağırıp çığıroyorum pazarcı amcalar gibikomşular duyacak diye kapatmış. E madem aklında o olay var şartları sağla.
Banyonun kapısını kontrol edersin artık her sevişme öncesiOdada ebeveyn banyosu var ses gidecek diye ağzımı kapatıyor. Ben boşalmaya yakın biraz bağırıp çığıroyorum pazarcı amcalar gibikomşular duyacak diye kapatmış. E madem aklında o olay var şartları sağla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?