- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi Ladycharms
-
+1000Efferin güçük enişte. Ağzının ortasına vursana bi şunun, rahatlatacağı yerde geriyor.
Aaaa sen loveın komsuları vardı onlar gibisin o zaman bagir gitsin kiz nolcak kapatirsin banyo penceresiniOdada ebeveyn banyosu var ses gidecek diye ağzımı kapatıyor. Ben boşalmaya yakın biraz bağırıp çığıroyorum pazarcı amcalar gibikomşular duyacak diye kapatmış. E madem aklında o olay var şartları sağla.
Son iki haftadır kuzenim meme kanseri teşhisi ile ilgilendim. Yıkıldık ve aynı yaştayız. Evlenme falan rafa kaldırmıştım ama kuzenimin hastalığı ile çocuk yapma isteği çoştu. Adam ortada işte ne bileyim. Vardır Allah’ın bir bildiği. O istediği zaman olacak diyorum
Geçmis olsunSon iki haftadır kuzenim meme kanseri teşhisi ile ilgilendim. Yıkıldık ve aynı yaştayız. Evlenme falan rafa kaldırmıştım ama kuzenimin hastalığı ile çocuk yapma isteği çoştu. Adam ortada işte ne bileyim. Vardır Allah’ın bir bildiği. O istediği zaman olacak diyorum
Ooo celebrian siz gelir miydiniz buralara ya
Sen celebrian biliyon mu, çok yazmazdı da.Ooo celebrian siz gelir miydiniz buralara ya
Hoşgeldiniz bu arada
Az gelirim tam gelirimOoo celebrian siz gelir miydiniz buralara ya
Hoşgeldiniz bu arada
Tadı damağında kalır diyorsun celebrianım hahaAz gelirim tam gelirim
Hoşbuldum teşekkürler
Aynen Anka’m aklını alırımTadı damağında kalır diyorsun celebrianım haha
Tadı damağında kalır diyorsun celebrianım haha
Kanbersiz düğün olmaz kızlar... Şampıyon belli ikinci kim?Aynen Anka’m aklını alırım
Onun özeli karıştırılmaz derler de ben Bu durumdaYok canım para işi dedi. İş yapmaya değil. Benim anlamadığım detayları neden anlatmıyor.
Aslında arası açıldıkça daha çabuk tahrik olman lazım,O konuda süper bir adam. Bencil değil ama benim ay terledim kokuyorumdur falan takıntılarım var. Adam ben daha çok seviyorum senin kokun sonuçta diyor öyle daha çok hoşuma gidiyor diyor beni rahatlatmak için ama ben ne dokunduruyorum kendime ne de diğer yöntemi istiyorum. Birde sevişmelerin arası açıldıkça daha geç oluyor. Sık sık sevişmek lazım
Çok terleyen kadınlar da varmış ama benim çok nadirdirAslında arası açıldıkça daha çabuk tahrik olman lazım,
Ben ilişkide kadınların da terledigini ilk kez duyuyorum, terledigim belki hiç yoktur varsa da bir iki belki,
Kendini rahat bırak bence, sık sık duş alıyorsan terin kokmaz, hem partnerinde rahatsız olmuyormuş, anın keyfini çıkarmaya bak
Ben de merak ederdim doğrusu ama kendisinin söylemesi daha makbul, sanki hiç söylemeyecekler, nasıl olsa kaçacak ağzındanOnun özeli karıştırılmaz derler de ben Bu durumdaşöyle bir bakardım ya
Kendimde gizli saklı yoktur ya illa karşımdaki de öyle olacak
Sensin tabiki niloşi başka kim olabilirKanbersiz düğün olmaz kızlar... Şampıyon belli ikinci kim?
Sanırım loverde biraz isteksizlik var, ara açılınca iştaha gelme olayı istekli olanlarda oluyor.Aslında arası açıldıkça daha çabuk tahrik olman lazım,
Ben ilişkide kadınların da terledigini ilk kez duyuyorum, terledigim belki hiç yoktur varsa da bir iki belki,
Kendini rahat bırak bence, sık sık duş alıyorsan terin kokmaz, hem partnerinde rahatsız olmuyormuş, anın keyfini çıkarmaya bak
Artık o ağızdan kaçırması loverın becerilerine bağlı ajan Smith gibiBen de merak ederdim doğrusu ama kendisinin söylemesi daha makbul, sanki hiç söylemeyecekler, nasıl olsa kaçacak ağzından
Ben ikinci kısma giriyorum da ilkini pek anlamadımSanırım loverde biraz isteksizlik var, ara açılınca iştaha gelme olayı istekli olanlarda oluyor.
Evet ya hoşgeldin nerelerdeydin senKanbersiz düğün olmaz kızlar... Şampıyon belli ikinci kim?
Anlama zaten, iyi bişey değil.Ben ikinci kısma giriyorum da ilkini pek anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?