YİNE YENIDEN BİZ

Amin. Hep mi vardı?
Bence orgazm öğrenilen bir şey, ilk olarak kişi inanmalı orgazm olabileceğine, bir kez orgazm olmaya başlayan insan hep olur diye düşünüyorum, konsantre olmak çok önemli, o an kendini olayın havasına sokmak gerekiyor, ilişki yaşadıkça tecrübelenip ne zaman geleceğini ne yapman gerektiğini öğreniyorsun, ben hiç vajinal orgazm olamayan biriydim ve sanki olamam gibi geliyordu, bir kez olunca olabildiğimi gördüm ve üstüne düştüm,kendimi dinledim,bir ara da oldum mu olmadım mi anlamıyordum ama tecrübeyle artık gekmek üzere olduğumu anlıyorum

Tabi ilişki süresi çok kısa değilse, o ayrıntıyı unutmuşum

Teveccühünüz efendim. Bayramı da bitirdik, kapanmayı da hafiflettigimize göre... Yeni hafta başlasın. Pazartesi sendromu mayıs güzelliği ile birleşince ortaya bir "home ofis" modu hakim oluyor bende.. Neden acep? kafamda deli sorular

Son düzenleme:
Ben hep evdeyim hep home ofis

Y yolcu90 konunun birinde gördüm boşanıyormuşsun. Allah yardımcın olsun. Paylaşmak istersen buradayız

Sorma evet de içinizi karartmıyayım. Hayırlısıyla kavgasız gürültüsüz boşanayım da inşallah kutlama yapalım burda
Hakkında hayırlısı, kimlerin ne sorunlarını dinledik ve çözüm üretip destek olmaya çalıştık, sana neden olmasın ki. Kutlamayı bekliypruz o zaman

Hakkında hayırlısı, kimlerin ne sorunlarını dinledik ve çözüm üretip destek olmaya çalıştık, sana neden olmasın ki. Kutlamayı bekliypruz o zaman
Hic canını sıkma Y yolcu90
Sen mutlu ol yeter
Teşekkürler
İki önce arkadaşımın eşiyle görüşmüş yolcu işe başlarsa eve döneceğim emekli olcam demiş
Ne karaktersiz bir adam gözümde küçüldü iyice
On güne onun yaşadığı şehre gideceğim tükürcem ağzına onun (içimden yüzüne mertçe)
Şaka gibi bildiğin adam benim yıllarımı yedi y

Sen çalışmaya başlayınca o yatışa mı geçecekmiş

Sen çalışmaya başlayınca o yatışa mı geçecekmiş
Aynen öyle bana diyemiyo bunu tabi
baskın basanındır hesabı sürprizzzz ben geldim diyecek herhalde
Buarada aldatma niyetiyle burdan gittiğini bildiğimi bilmiyor sözde iş buldum diye gittiydi
Bı de salak ki sorma

Ben eşimin benim şüphelendiğim kadınla görüştüğünü öğrendim biliyormusunuz bakalım en geç bir aya dava açacağım eşimin şehir dışından gelmesini bekliyorum tek celsede olsun diye
Bak ben bunu yazdığını unutmuşum. Madem adam emekli olacak bekle tazminatıyla yapacağı yatırıma da ortak ol mal paylaşımında

Aynen öyle bana diyemiyo bunu tabi
baskın basanındır hesabı sürprizzzz ben geldim diyecek herhalde
Buarada aldatma niyetiyle burdan gittiğini bildiğimi bilmiyor sözde iş buldum diye gittiydi
Bı de salak ki sorma
Sevgilisinin yanında yani şu an işe bak, çok uyanık bu adamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…