- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.109
- 1.123
- Konu Sahibi Ladycharms
-
Senin çalışman ne alaka peki, ücretsiz izinde falan mıydınAynen öyle bana diyemiyo bunu tabi
baskın basanındır hesabı sürprizzzz ben geldim diyecek herhalde
Buarada aldatma niyetiyle burdan gittiğini bildiğimi bilmiyor sözde iş buldum diye gittiydi
Bı de salak ki sorma
Katyam yok ama olsa derimKatya bana bir sütlü kahve getir az şekerli de diyor musun?
Emekli olmaz ki o öyle deyiveriyor ben tazminatımı alabilirsem başka bir yerde çalışmaya başlayacağımBak ben bunu yazdığını unutmuşum. Madem adam emekli olacak bekle tazminatıyla yapacağı yatırıma da ortak ol mal paylaşımında
Bunlar internet üzerinden görüşüyorlardı muhtemelen kadın yüzyüze bir iki görüşünce bunun ne mal olduğunu anladıSevgilisinin yanında yani şu an işe bak, çok uyanık bu adamlar
İşten çıkmıştım bir kaç aya çalışmaya başlıyacağım terslik olmazsaSenin çalışman ne alaka peki, ücretsiz izinde falan mıydın
Her şey gönlüne göre olsun inşallahEmekli olmaz ki o öyle deyiveriyor ben tazminatımı alabilirsem başka bir yerde çalışmaya başlayacağım
O evde oturup ikeyfine bakacak
İşten çıkmıştım bir kaç aya çalışmaya başlıyacağım terslik olmazsa
Kızın vardi degil mi canim? Tertemiz bir şekilde hallet ve ondan cok uzakta hayatini kur yolcum.Teşekkürler
İki önce arkadaşımın eşiyle görüşmüş yolcu işe başlarsa eve döneceğim emekli olcam demiş
Ne karaktersiz bir adam gözümde küçüldü iyice
On güne onun yaşadığı şehre gideceğim tükürcem ağzına onun (içimden yüzüne mertçe)
Şaka gibi bildiğin adam benim yıllarımı yedi y
Kız hayal et... Inaninca gerçek oluyoKatyam yok ama olsa derim
İnşallahHer şey gönlüne göre olsun inşallah
Oğlum da var 18 yaşında sınava girecek bir ay sonra ayrılın bence dedi. yalnız kızçem küçük ya daha on yaşında o sıkıntı yapar diye sabrettim. Ama o da alışacak artık daha fazla saygısızlık istemiyorum artıkKızın vardi degil mi canim? Tertemiz bir şekilde hallet ve ondan cok uzakta hayatini kur yolcum.
Benim hayaller pek olmuyor ya ama deniycemKız hayal et... Inaninca gerçek oluyo
Bana da büyük oğlum boşan anne diye cok söyledi yolcum. Ne yasadigini oylesine iyi anliyorum ki... Benim en ufagim senin kızdan da küçük. Canini sıkma öyle guzel alisiyorlar ki yolcumİnşallah
Oğlum da var 18 yaşında sınava girecek bir ay sonra ayrılın bence dedi. yalnız kızçem küçük ya daha on yaşında o sıkıntı yapar diye sabrettim. Ama o da alışacak artık daha fazla saygısızlık istemiyorum artık
Seninkiler bile alışmışlar baksana
Canimsin bu okumuyorum ama gizli gizli okuyorum gibi oldu. Hayal kuruyorum ama kimseye söylemiyorum. Niye? Çünkü insanlar guzel şeyleri sevmiyorBenim hayaller pek olmuyor ya ama deniycem
Evet insanlar guzel seyleri sevmiyorCanimsin bu okumuyorum ama gizli gizli okuyorum gibi oldu. Hayal kuruyorum ama kimseye söylemiyorum. Niye? Çünkü insanlar guzel şeyleri sevmiyorLadycharms
Yaa öyle mi ogluna kolay gelsinİnşallah
Oğlum da var 18 yaşında sınava girecek bir ay sonra ayrılın bence dedi. yalnız kızçem küçük ya daha on yaşında o sıkıntı yapar diye sabrettim. Ama o da alışacak artık daha fazla saygısızlık istemiyorum artık
Seninkiler bile alışmışlar baksana
Teşekkür ederimYaa öyle mi ogluna kolay gelsin
Bende giricem sinava biliyor musun
Kızında alisir zamanla
İyi gibi ama stres en üs seviyede suanTeşekkür ederim
Senin nasıl gidiyo hazırlık
Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallahİyi gibi ama stres en üs seviyede suan
Allah zihin açıklığı kalp ferahlığı özgüven azim versin nasip kapılarını açsın gönlünüzden geçenin daha iyisini daha hayırlısını nasip etsin o zaman inşallahİyi gibi ama stres en üs seviyede suan
Amin cok tesekkur ederim oglununda hakkinda en hayirlisi olsunAllah zihin açıklığı kalp ferahlığı özgüven azim versin nasip kapılarını açsın gönlünüzden geçenin daha iyisini daha hayırlısını nasip etsin o zaman inşallah
Kaldı mı başka söylemem gereken
Amin cok tesekkur ederimAllah emeklerinizin karşılığını versin inşallah
Gittik canım, şeker çıkmadı ama kolstrol çıktı, diyete başlıyoruz. Şeker için de tedbir alacağız, ramazandaki belirtiler büyük ihtimalle açlık süresiyle ilgiliydi ama yavaş yavaş ben geliyorum diyor. Yaşlar ilerliyor tabi adam 43 yaşında tedbirli davranma vakti geldiZemheriPoyraz Ne yaptınız hastaneye gittiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?