YİNE YENIDEN BİZ

Aynen öyle bana diyemiyo bunu tabi
baskın basanındır hesabı sürprizzzz ben geldim diyecek herhalde
Buarada aldatma niyetiyle burdan gittiğini bildiğimi bilmiyor sözde iş buldum diye gittiydi
Bı de salak ki sorma
Senin çalışman ne alaka peki, ücretsiz izinde falan mıydın

Bak ben bunu yazdığını unutmuşum. Madem adam emekli olacak bekle tazminatıyla yapacağı yatırıma da ortak ol mal paylaşımında
Emekli olmaz ki o öyle deyiveriyor ben tazminatımı alabilirsem başka bir yerde çalışmaya başlayacağım
O evde oturup ikeyfine bakacak
Sevgilisinin yanında yani şu an işe bak, çok uyanık bu adamlar
Bunlar internet üzerinden görüşüyorlardı muhtemelen kadın yüzyüze bir iki görüşünce bunun ne mal olduğunu anladı
Senin çalışman ne alaka peki, ücretsiz izinde falan mıydın
İşten çıkmıştım bir kaç aya çalışmaya başlıyacağım terslik olmazsa

Her şey gönlüne göre olsun inşallah

Kızın vardi degil mi canim? Tertemiz bir şekilde hallet ve ondan cok uzakta hayatini kur yolcum.

Her şey gönlüne göre olsun inşallah
İnşallah
Kızın vardi degil mi canim? Tertemiz bir şekilde hallet ve ondan cok uzakta hayatini kur yolcum.
Oğlum da var 18 yaşında sınava girecek bir ay sonra ayrılın bence dedi. yalnız kızçem küçük ya daha on yaşında o sıkıntı yapar diye sabrettim. Ama o da alışacak artık daha fazla saygısızlık istemiyorum artık
Seninkiler bile alışmışlar baksana

Bana da büyük oğlum boşan anne diye cok söyledi yolcum. Ne yasadigini oylesine iyi anliyorum ki... Benim en ufagim senin kızdan da küçük. Canini sıkma öyle guzel alisiyorlar ki yolcum

Canimsin bu okumuyorum ama gizli gizli okuyorum gibi oldu. Hayal kuruyorum ama kimseye söylemiyorum. Niye? Çünkü insanlar guzel şeyleri sevmiyor Ladycharms
Evet insanlar guzel seyleri sevmiyor
Ama sizinle paylasirim olursa burayi seviyorum ya sizleri seviyorum tanimasamda sicak insanlarsiniz

Yaa öyle mi ogluna kolay gelsin
Bende giricem sinava biliyor musun
Kızında alisir zamanla

Amin cok tesekkur ederim oglununda hakkinda en hayirlisi olsun

ZemheriPoyraz Ne yaptınız hastaneye gittiniz mi
Gittik canım, şeker çıkmadı ama kolstrol çıktı, diyete başlıyoruz. Şeker için de tedbir alacağız, ramazandaki belirtiler büyük ihtimalle açlık süresiyle ilgiliydi ama yavaş yavaş ben geliyorum diyor. Yaşlar ilerliyor tabi adam 43 yaşında tedbirli davranma vakti geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…