- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Ladycharms
-
Gecmis olsunGittik canım, şeker çıkmadı ama kolstrol çıktı, diyete başlıyoruz. Şeker için de tedbir alacağız, ramazandaki belirtiler büyük ihtimalle açlık süresiyle ilgiliydi ama yavaş yavaş ben geliyorum diyor. Yaşlar ilerliyor tabi adam 43 yaşında tedbirli davranma vakti geldi
Araştırayım. Çok sağ olGecmis olsun
Bizimkiler kolesterol icin ceviz suyu kullanirlardi o geldi aklima
Rica ederimAraştırayım. Çok sağ ol
Aman da aman neler bilirmiş bu yaştaGecmis olsun
Bizimkiler kolesterol icin ceviz suyu kullanirlardi o geldi aklima
Yaaa utandım şimdiAman da aman neler bilirmiş bu yaşta
Valla ne yapıyım bebişim öyle atanma umuduyla çalışıyorum. Gün nasıl geçiyor bitiyor zaten anlamıyorum hicbir şey yetişmiyor... boş boş yaşıyoruzBen bdv cinsellik arası takılıyorum hep buralardayımçok komik yorumlar çıkıyor, gülüyorum. İnsanlar bu kafaya nasıl ulaşıyor merak ediyorum, ne yiyip ne içiyorlar acaba
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Kırk yaşa daha yeni iniyorlar bize sıra ancak eylülde gelirİyidir yavruş senden naber, öğlene kadar evdeydim işe yeni geçtim, koronaya yakalanmadan aşı olabılsek bari
Inşallah inşallah biran önce bizede sıra gelir .İyidir yavruş senden naber, öğlene kadar evdeydim işe yeni geçtim, koronaya yakalanmadan aşı olabılsek bari
Kırk yaşa daha yeni iniyorlar bize sıra ancak eylülde gelir
Ben yakalanıp kurtulmak istiyorum vallahi, aşı olanlar da geçiriyor zaten, hafif falan herkesi bulacak bu30lara inene kadar yakalanmamak için dua edeceğiz
Öteki kadından red mi yedi acaba, kürkçü dükkanına döneyim kafasına girmiş olabilir. Yolsa adamın isteği boşanmakken neden geri vites yapsınKızlar ben eşimin olduğu sehirdeyim şuan çocuklar onda ben başka yerde kalıyorum. Bugün çocukları bıraktı bana konuşalım müsait olduğunda dedim. Konuşmak istemiyorum ben diyor. Nedeni yokmuş. Ne alaka sen bir buçuk sene oldu boşanalım diyip gideli diyince şuan fikrim böyle diyor
Kafayı yiycem ya adam defoldu gitti maksadı beni delirtmek gibi konuşmak istemiyormuş
Evi terketti ispatın var, aldattığı konusunda da delilin vardı sanırım, gidip sen dava açsan olmaz mı, bu adam konuşulmayı değil def edilmeyi hakediyor gibiKızlar ben eşimin olduğu sehirdeyim şuan çocuklar onda ben başka yerde kalıyorum. Bugün çocukları bıraktı bana konuşalım müsait olduğunda dedim. Konuşmak istemiyorum ben diyor. Nedeni yokmuş. Ne alaka sen bir buçuk sene oldu boşanalım diyip gideli diyince şuan fikrim böyle diyor
Kafayı yiycem ya adam defoldu gitti maksadı beni delirtmek gibi konuşmak istemiyormuş
Düzgünce soru sormuşsun anlamaya çalışmışsın kazık kadar adam 5 yaşındaki çocuk gibi cevap vermiş. Aslında 5 yaşındaki çocuk bile bu kadar içi boş ve saçma cevap vermezde...Kızlar ben eşimin olduğu sehirdeyim şuan çocuklar onda ben başka yerde kalıyorum. Bugün çocukları bıraktı bana konuşalım müsait olduğunda dedim. Konuşmak istemiyorum ben diyor. Nedeni yokmuş. Ne alaka sen bir buçuk sene oldu boşanalım diyip gideli diyince şuan fikrim böyle diyor
Aynen öyle bence sonuçta çok basit bir hareket gözümde küçüldü iyiceÖteki kadından red mi yedi acaba, kürkçü dükkanına döneyim kafasına girmiş olabilir. Yolsa adamın isteği boşanmakken neden geri vites yapsın
Pazartesi ya da salı bı daha göreceğim ben onu o zaman diycem ki ya boşanmayı konuşalım ya da. Ben dava açacağım fakat ben açarsam senin için iyi olmayabilir çünkü aldatmadan açmayı düşünüyorumEvi terketti ispatın var, aldattığı konusunda da delilin vardı sanırım, gidip sen dava açsan olmaz mı, bu adam konuşulmayı değil def edilmeyi hakediyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?