YİNE YENIDEN BİZ

Gecmis olsun
Bizimkiler kolesterol icin ceviz suyu kullanirlardi o geldi aklima

Ben bdv cinsellik arası takılıyorum hep buralardayım çok komik yorumlar çıkıyor, gülüyorum. İnsanlar bu kafaya nasıl ulaşıyor merak ediyorum, ne yiyip ne içiyorlar acaba

Sen nasılsın neler yapıyorsun

Valla ne yapıyım bebişim öyle atanma umuduyla çalışıyorum. Gün nasıl geçiyor bitiyor zaten anlamıyorum hicbir şey yetişmiyor... boş boş yaşıyoruz korkudan hala biryere çıkmıyorum nasıl olacak böyle bilmem .

İyidir yavruş senden naber, öğlene kadar evdeydim işe yeni geçtim, koronaya yakalanmadan aşı olabılsek bari

30lara inene kadar yakalanmamak için dua edeceğiz

Kızlar ben eşimin olduğu sehirdeyim şuan çocuklar onda ben başka yerde kalıyorum. Bugün çocukları bıraktı bana konuşalım müsait olduğunda dedim. Konuşmak istemiyorum ben diyor. Nedeni yokmuş. Ne alaka sen bir buçuk sene oldu boşanalım diyip gideli diyince şuan fikrim böyle diyor
Kafayı yiycem ya adam defoldu gitti maksadı beni delirtmek gibi konuşmak istemiyormuş

Öteki kadından red mi yedi acaba, kürkçü dükkanına döneyim kafasına girmiş olabilir. Yolsa adamın isteği boşanmakken neden geri vites yapsın

Evi terketti ispatın var, aldattığı konusunda da delilin vardı sanırım, gidip sen dava açsan olmaz mı, bu adam konuşulmayı değil def edilmeyi hakediyor gibi

Düzgünce soru sormuşsun anlamaya çalışmışsın kazık kadar adam 5 yaşındaki çocuk gibi cevap vermiş. Aslında 5 yaşındaki çocuk bile bu kadar içi boş ve saçma cevap vermezde...
Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun? Nasıl hissediyorsun?

Evi terketti ispatın var, aldattığı konusunda da delilin vardı sanırım, gidip sen dava açsan olmaz mı, bu adam konuşulmayı değil def edilmeyi hakediyor gibi
Pazartesi ya da salı bı daha göreceğim ben onu o zaman diycem ki ya boşanmayı konuşalım ya da. Ben dava açacağım fakat ben açarsam senin için iyi olmayabilir çünkü aldatmadan açmayı düşünüyorum
Bakalım tehditten anlayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…