- Konu Sahibi Ladycharms
-
Aynen dediğin gibi hani çocuk istemiyorum der kaçar ya ben peşine gidiyorum o başka tarafa gidiyor en son çocukların yanına doğru kaçtı. Onların yanında konusmayacağımı biliyor yaDüzgünce soru sormuşsun anlamaya çalışmışsın kazık kadar adam 5 yaşındaki çocuk gibi cevap vermiş. Aslında 5 yaşındaki çocuk bile bu kadar içi boş ve saçma cevap vermezde...
Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun? Nasıl hissediyorsun?
İpini zaten salmışsın, bırak ıstedıgı kadar kuculsun önünde sonunda alacak elıne dılekceyıAynen öyle bence sonuçta çok basit bir hareket gözümde küçüldü iyice
Aynen öyleİpini zaten salmışsın, bırak ıstedıgı kadar kuculsun önünde sonunda alacak elıne dılekceyı
Dikkat et kendine, saldırganlaşma riski var mı, ezilme ihtimalinde saldırganlaşıyorlar genellikle.Pazartesi ya da salı bı daha göreceğim ben onu o zaman diycem ki ya boşanmayı konuşalım ya da. Ben dava açacağım fakat ben açarsam senin için iyi olmayabilir çünkü aldatmadan açmayı düşünüyorum
Bakalım tehditten anlayacak mı
Evet onlar ömür boyu muhattap olacaklar babalarıyla. Daha bosanmadıgın kadını neden oturup baskalarıyla tartısıyorsunAynen öyle
Ben buna sen boşanmak niyetiyle geldin buraya ben de tamam diyorum şimdi ne değişti. Maksadın ben ne istersem tersini söyleyip yormak mı deyince arkadaşlarla biz de senin ne yapmak istediğini anlamıyoruz diyor. Ve ben o adamları tanımıyorum bile. Oturup adamlarla beni konuşuyor düşünsene. Tabi kafasına göre hikaye yazarak. Ben bunun bu kadar yalan soyliyebileceğini küçüleceğini düşünmemiştim.
Hadi ben boşanırım da çocuklarımın karakterli bir babası olmadığı için o kadar üzgünüm ki
İnşallah, adamı karşında bulup konuşmak da kısmet olur inşallah.Umarım en kısa zamanda çok şükür boşandım derim de kutlama yaparız
Benim halletmem gereken başka şeyler vardı. Kızım ilk gittiğinde çok etkilendi. Ona kıyamadım. Madem gitme kararını o aldı boşanma kararını da o alsın dedim. Kızıma çok üzülünce ruhsal olarak çöktüm. Terapi falan aldım. Anca toparlandım her açıdan yaniİnşallah, adamı karşında bulup konuşmak da kısmet olur inşallah.
Sen bu adamı 1.5 yıldır neden bekliyorsun ki, bir sebebin var mıydı, çektiğin üzüntüye yazık. Davan bile yarılanırdı şimdiye kadar.
Kolay değil haklısın, kendi derdine yanamıyor insan evladına yanmaktan, sana ancakmsıra gelmiş. Ne kadar ahlakı bozuklar, gittin madem bitişi de yap bir zahmet değil mi, sen de haklısınBenim halletmem gereken başka şeyler vardı. Kızım ilk gittiğinde çok etkilendi. Ona kıyamadım. Madem gitme kararını o aldı boşanma kararını da o alsın dedim. Kızıma çok üzülünce ruhsal olarak çöktüm. Terapi falan aldım. Anca toparlandım her açıdan yani
GünaydınnnKolay değil haklısın, kendi derdine yanamıyor insan evladına yanmaktan, sana ancakmsıra gelmiş. Ne kadar ahlakı bozuklar, gittin madem bitişi de yap bir zahmet değil mi, sen de haklısın
Biz de sizi seviyoruz ama keşke dini içerik yazmasaydınızGünaydınnn
Zemheri sen banlanmışsın ya bir de nasıl şaşırdım hattaMune bin mesajını okudum okulun çalışkan öğrencisine senden hiç beklemezdim çocuğum der gibiydi
Bu arada Protokolü imzaladık biz memlekete döneyim dilekçeyi de vereceğim
Az kaldı inşallah
Baktım yanaşmıyor konuşmaya herşeyi inkar ediyor. Zarfladım bunu telefon kayıtların geldiğinde anlatırsın işin doğrusunu diyince nasıl ele geçirdin telefon kayıtlarımı, suç duyurusunda bulunurum onlar hakkında falan dedi. Ben de ses etmedim hala telefonuna baktım zannediyor.Biz de sizi seviyoruz ama keşke dini içerik yazmasaydınızNe olacak şimdi, gitti mis gibi KK da takılmalar, yorum yazmalar
Neyse gelince görüşürüz artık
Bu da bana özelden attığı ceza bildirim mesajıne çok seviliyormuşum hayret ettim ve çok mutlu oldum.
Kendim ettim kendim buldumpolemikten yemedim en azından cezayı cinsellik sayfasına hadis yazarsan yersin cezayı aklınızda bulunsun
Protokolün imzalanmasına çok sevindim. İnşallah daha fazla mağdur olmadan biter ilişkiniz. Nasıl oldu da görüşmeye ikna oldu beyefendi
Helal olsun. Ellerine sağlıkBaktım yanaşmıyor konuşmaya herşeyi inkar ediyor. Zarfladım bunu telefon kayıtların geldiğinde anlatırsın işin doğrusunu diyince nasıl ele geçirdin telefon kayıtlarımı, suç duyurusunda bulunurum onlar hakkında falan dedi. Ben de ses etmedim hala telefonuna baktım zannediyor.
Bir de istersen kadının kocasına da söyleyelim o da eşinin telefon kayıtlarını talep etsin ona da bana yaptığın gibi inkar edersin dedim. Çirkinleşme çirkefleşme diye savunmaya geçti
Ondan sonra ikna oldu protokole
Dinsizin hakkından imansız gelir işte böyle
Hayırlı olsun çok sevindim senin adına. İnşallah maddi açıdan da zarar görmeden halletmişsindirHu huu bugün duruşmam vardı benim. Boşandık çok şükür. Şehirdışında yaşadığı için onaylanması bir ayı bulabilirmiş.hayırlısıyla yeni kimliğimi elime alsaydım
Yeni hayatın hayırlı olsun canım. Nasıl bir duygu?Hu huu bugün duruşmam vardı benim. Boşandık çok şükür. Şehirdışında yaşadığı için onaylanması bir ayı bulabilirmiş.hayırlısıyla yeni kimliğimi elime alsaydım
Teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim senin adına. İnşallah maddi açıdan da zarar görmeden halletmişsindir
Sağol canımYeni hayatın hayırlı olsun canım. Nasıl bir duygu?
Teşekkür ederim canım
Bildirim gelmedi hiç yeni görüyorum yaa çok sevindim hayırlı olsun inşallahHu huu bugün duruşmam vardı benim. Boşandık çok şükür. Şehirdışında yaşadığı için onaylanması bir ayı bulabilirmiş.hayırlısıyla yeni kimliğimi elime alsaydım
Kız sen naptın var mı gelişme?Yeni hayatın hayırlı olsun canım. Nasıl bir duygu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?