Öncelikle gözünüz aydın. Allah hayırlı ömürler nasip etsin. Bu günler de geçer bir de bakmissiniz kiziniz 18 yasina gelmis. Sanslisiniz ki esiniz size yardımcı oluyormus yani 20 gün ekeikligini cekeceksiniz toplamda hiç birseye eline sürmeyen eşiniz olsa ömür boyu yokluğunu cek3cektiniz. Ve varlık içinde yokluk çekmek daha zor.
Ayy geçmişler olsun. Gün yiyorsun zorluklardan. Adım adım kolaylaşacak, biliyorsun. Çocukların yaşları çok yakın, eminim ki çok zordur. Ama önce eşin gelecek rahatlayacaksın. Sonra yavaş yavaş bebek büyüyecek, havalar düzelecek. Yaza daha rahat olacaksın.
Sık sık duşa girmeye çalış. Duş olmazsa en kötü saçını yıkayıver. O güzel saç kokusu bile kendini çok iyi hissettiriyor. Allah yardımcın olsun.
Çocuklarin yaş aralıkları az oldugu icin yipranman cok normal ama esinin gelmesine az kalmis,birlikte üstesinden gelirsiniz.
Cesaretinizden ötürü ayrica tebrik ederim. Allah kolaylik versin. 5 sene sonra her sey tam anlamiyla rayina oturacak ve derin nefesler alabileceksin ama simdilik yorgunluk zorunlu mesai gibi bir sey.
Evlatlarinizla mutlu huzurlu sakin bir ömür diliyorum.
Ben önce cesaretınden dolayı tebrık edıyorum. Cocukların yası cok kucuk malum, zor olmasıda normal. Krese gıdende yok muhtemelen ne desem az
Sadece emınım atlatırsın gececek daha cok yenı hersey esın sag salım gelsın gerıye toparlarsın. Ha allah kavustursun vede
Allah analı babalı büyütsün,esinizle de kavustursun inşallah
Ne mutlu 3 cocuk yetebilmek harika..
Bir de biz cok güzeliz,aynada yorgunluktan öyle görüyorsunuz kaymamistir o göz falan
3 tane çocuk kolay degil ben 1 tane ile bu haldeydim ilk yil
Kolaylık diliyorum sana,eminim cok guzel ustesinden gelirsinşaftını da dert etme o da cok guzel toparliyor zaman icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?