yine, yeniden.

Gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütsün.

Benim tavsiyem büyüğü krese vermeyin. Hem taşınma hem yeni kardeş üzerine bir de kreş eklenirse (mizacına göre) ya çok hircinlasir ya da içine kapanabilir. Ayrıca ilk krese başlayınca sürekli hasta olacağı için ve mikrobu eve tasiyacagi icin hasta üç küçük cocukla uğraşmak sizi çok kötü etkiler. Yeni seneye gönderirsiniz. Hem de duzeniniz oturmuş olur.

Öncelikle sağlıkla büyüsün çocuklarınız hayırlı olsun.
2 ay sonra surpriz yumurta olan 3. Çocugumu doğurucam. Bu konuyu okumak bana hiç iyi gelmedi

Eşiniz gelip yükünüz hafifleyince bir daha konu açın noluuurr

Vallaha tükenmişlik hikayesinden çok "bir ayakta kalma başarısı" olarak okudum yazdıklarını maşallah sana 3nity ....ben senin yaşadığın süreci aynı şekilde yaşasam zaman-mekan algimi bile kaybederdim...o denli zor bir dönemi geride birakmissin ki bundan sonra ki günlerin senin için daha güzel olacagini ,kendini daha iyi hissettigin günlerin yakın olduğunu sezebiliyorum.Aileye yeni katılan minik kuşu ve minik abilerini kokla bizim için de

Aslinda anlattıklarınız o kadar güzel samimi ve masumane ki :) gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün saglikli uzun ömür versin. Çoğu gitmiş azı kalmış. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Bence siz gücünüzü kendinize itiraf etmekten korkmuşsunuz. Yazdıklarınızı bir de kendiniz okuyun.

hoşgeldin turuncu.
3 çocukla iyisin bile maşallah. az daha sabır birşey kalmamış eşinin gelmesine.
ağzın yüzün düzelir elbet sen kafanı rahat tut.
bir bakmışsın büyümüşler.

yercekimli karanfil sen hamilemiydin takvim hiç dikkatimi çekmemiş ne göz varmış bende:)
hayırlı olsun. bir avazda inşallah.

gayet iyi idare ediyorsun

o ilk başlarda yorgunluk uykusuzluk ilk çocukta bile olur ki sende 3 tane var

geçecek bu günler

eşin de gelince rahatlarsınız

güle güle büyütünüz

eylül’de ikisi bir mantıklı olan gerçekten. ama ortanca ile az vakit geçirdim gibi hisseder miyim o zamanda şimdiki gibi bilemedim :) neyseki daha var, biraz daha aklım başıma gelir o zamana :))

3. doğum, ilkinde acemilik yordu, ikincide öyle bir ilk bebek bakmıştım ki, çocuk oyuncağı geldi :)) 3. bebek de artık tecrübe var ve daha kolay...
zor olan 3 ünü bir idare etmek.
bir de kış mevsimi olması. çocuklar evde de sıkıldı, dışarı çıkıp bir parka, bahçeye, sahile gitsek enerjilerini atarlar. ama 3 u ile birlikte hele biri daha 20 günlükken bir yere gitmeye cesaret edemedim.
ailelerden de pek destek görmedim, tek istediğim oğlanları ara sıra dışarı çıkarın oldu, ona da hasta olurlar, eve mikrop girerse kim bakacak, bu havada çocuk dışarı çıkmaz, evde onlar iyi sen abartıyorsun :) gibi gibi bahanelerle reddedildim. samimiler mi, yoksa üşendikleri için mi bilmiyorum :)
size dr kolaylıklar dilerim :)

Teşekkürler benim işim size göre daha kolay sanırım. Kızım 8 yaşında oğlum 4 kız okula gidiyo oğlan seneye kreşe gidecek. Sadece önümde uzun bir yaz tatili olması düşündürücü
Kolaylıklar dilerim.

hoşbulduk noop:)
adam kendisini böyle beklediğimi bilse, asıl askerlik burada diye gelmeyecek :)
büyüdükleri görüntüyü hayal etmek iyi geliyor ne yalan söyleyeyim.
8-6-4.5 yaşlarında çocuklarla kampa falan gidiyoruz, diye düşününce bir gülümsüyorum.
ote yandan o zamana kadar yaşlanmış olmam diye umuyorum :)

Takvimi yeni yaptım canım. Daha yeni yeni alıştım da bu duruma tesekkur ederim inşallah

Hayırlısı olsun bebeğiniz, darısı başıma inşallah.

Cesaretinize hayran kaldım, yaşları birbirine yakın 3 çocuk, 4 yıldır kısa aralıklarla sürekli hamilelik yaşamışsınız, her hamilelikle birlikte sorumluluklar da artmış, siz yıpranmayın da kim yıpransın. Allah sabır versin demeye geldim ben. Benim de eşim 3 hafta önce gitti bedelliye, daha yeni yeni iyileşti, çok hastalandı. Umarım sizin eşiniz hastalanmadan gelir.

Merhaba benim kuzenime de aynısı oldu malesef, hem de doğumdan hemen birkaç gün sonra gitti. Onun de küçük bebeği var 1.5 yaşında çok zor geçti onun da o süresi. Kendinizi daha da yıpratmayın iki çocuğunuz daha varmış çok zor anlayabiliyorum. Ama şöyle düşünün 20 gün çabucak geçer eşiniz de hemen gelir sayılı gün çabuk geçer. Hayırlısıyla döner inşallah. Allah sağlıkla büyütsün çok tebrikler

Turuncu isteyerek mi oldu 3. ?
Gunlerdir bunun kavgasi icerindeyiz. 2 yavrum var biri 11 aylik digeri 5 yasinda. Cokta uslular. Ama ben yaslaniyorum sanki. Yıpramdim. Ömrüm hamilelikle dogurmakla ve cocuk emzirmekle gecicek gibi. Esimse cok istiyo ama sadece seven baba. Yardimi yok.
Ve sanki ben cocuk sevmedigimi farkettim.
Seninkiler de cok yakınmis. Neyse ki bakıcin var iyi kötü. Umarim cok yumusak bir sekilde alatırsin bu dönumu.

Allahım evlatlarınla,eşinle ve tüm sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu ömür nasip etsin inşallah.
Kolaylıklar diliyorum.

arası 2 yakın isteyerek, 3 sürpriz oldu.
asla 3. çocuk istemem demiyordum ama en az 5-6 sene sonra düşünürüz diye konuşmuştuk.
ama özellikle baba uzaktayken anladım, eşim yardımcı olmasa 1 bile çok bana :)
ben de başka çocuklara bayılmam. kendi çocuklarıma kadar kucağıma aldığım çocuk da sayılıdır. ama bizi tamamladı enteresan bir şekilde. cok sıradan hep varlarmış gibiydi 3. ye kadar. şu şaşkınlığı artık atlatıp o sıradan hisse donmek istiyorum :)

çocuk için, benim için kriter, iki ebeveyn de çocuk istiyor mu? birbirlerine destek olurlar mı? aynı dili konuşup, çocuk için ortak karar verebilirler mi? çocuklar sevgi ortamında büyür mü? maddi olarak çocukların standartlarını sağlayabilirler mi?
bunlar varsa, neden olmasın?
he yoksa kadının kararıdır. cunku her birinin eksikliğinde kadın yıpranıyor...

çok geçmiş olsun size de, acil şifalar.

biraz hastayım diyor ama hem çok konuşamadık, hem aklım kalmasın diye detay pek vermedi sanırım hem de ben burada koşturmaktan çok sormadım desem :)
sağlık olsun diyelim :)

Tanışıklığımız yok ama okuyordum. Yokluğunuz belliydi:)
Gözünüz aydın bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınız.
Benim de iki küçük çocuğum var insan nasıl tatlı tatlı delirebilir bizzat yaşıyorum bazen:)
Çok büyük şansınız yardımcınız olması, arada ona emanet edip kendinize zaman ayırın. 15 dk bi çay molası bile acayip iyi geliyor. (kahve molası derler ama ben çay severim)
Daha büyük şansınız eşiniz çok yardımcı oluyormuş ve gelmesine az kalmış. Kafanızdaki huniyi çıkarmaya az kaldı yani
Bu zor ama çok güzel zamanları sağlıkla atlatmanız dileklerimle.
Bebiş şimdi nasıl da tatlıdır öpün yerime

Bizimkilerin yaşlarının arası hemen hemen aynı. Sizi iyi anlayan biri olarak diyorum ki çocuk sevmediğiniz için değil de yorgunluk ve eşinizin yardım etmemesinden dolayı gelen bıkkınlıkla öyle düşünüyorsunuz büyük ihtimalle :)
Benim tanıdığım D Deve tabani yardım etmeyen kocanın alnını karışlarhele bi bu çocukları büyütmeye yardımcı ol, performansına göre üçüncü çocuğu düşünürüm bile diyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…