yine, yeniden.

zaten hep öyle olur, bende ufak 13.5 aylık suanda dogum yapsam bakırkoye heykelımı dıkerler. Allah dagına gore kar verır, elbette gececek bunlar. Ayrıca 2 oglandan sonra kızda fena olmamıs hanı

ya en güzel yanı bu sanırım. iki oğlandan sonra kıza baktıkça ferahlıyorum :))
o da abilerinden öğrenip cadının teki olacak biliyorum ama daha naif geliyor.
yapı olarak ben de biraz sertim belki bana da iyi gelir :)

Eminim oyledir,bunun birde büyüme fazı var 'gecen yil daha kolaydi bu cocuk ' düşüncesi

kesınlıkle ıyı gelır :)
teşbıhte hata olmaz benım yakın arkadasımın ıkı oglundan sonra kızı oldu
kızı oldugunda kız babası olmak nasıl duygu dedım
yaa bunca zaman meger evcıl hayvan beslemısım bogusmalı sert mızaclı kurallı karısık yasamdan dırek sutlu kahve moduna gırdık resmen gelıp kendını sevdırıyor cok acayıp farklı bır duygu dedı

benım bır kızım var baska da dusunmuyorum ama dıyebılecegım su kı erkek annesı olabılecek kapasıteye sahıp degılım onu bılıyorum onun arkasında kosmak onun hareketlılıgı o evdekı durmak bıtmek bılmeyen hareket offf
ondan sonra pembe tokalar cok cok kolay gelecek sana

Hayırlı olsun Allah analı babali büyütsün insallah
Bence yaslari bu kadar yakin 2 cocuk ve bir bebekle harika idare ediyorsun. Esinin gelmesine az kalmis zaten yükün bir kismini alir. Yatili bakici isi de oturdu mu bu isi çözersin. Özgüvenini buradan hissettim, aynalar konusunda haksizlik etme eminim hala çok guzelsin. Lohusa gibi yazmamışsın maaşallah 41 kere

Eminim oyledir,bunun birde büyüme fazı var 'gecen yil daha kolaydi bu cocuk ' düşüncesi

:)) evet. ama iki numara gerçekten ilk 5 ay yok gibiydi. ilk çocuk o kadar zorlamıştı ki çok emindim ikincinin sorunsuz olacağına. çocuk b zaman abisini keşfetti zıvanadan çıktı.
şimdi evde 2 velet güreşip yastıkları birbirinin üzerine atıp, üstlerine de kendi çıkıp sırayla boguyorlar... o küçük demir arabalar evin içinde oradan oraya uçuyor. tam bir delilik hali.
ikinciyi düşünmez misin
(ben yandım, herkes yansın, dünya yansın)

yukarıda oğlanların durumu yazdım :))
böyle bir evde büyüyecek kız çocuğunu da merakla bekliyorum.

yok yok ayna konusunda gayet ciddiyim.
elbet gecer, hep mor ve şiş göz altları, sarımtırak bir yüz, kuru dudaklarla kalacak değilim. :)) yani inşallah.
aynadaki ilk görüntü değişikti ama. bence ben değildim :))

Çocuk bakımını anneyle beraber üstlenen babalar candır :) eşiniz gelince daha rahat düzen oturtursunuz inşallah. Sağlıkla büyüsün evlatlarınız.

Cıks ben almayayım...

Lohusa var dediler geldim :))) bebeğinizi sağlıkla büyütün
Valla 3 çocuklu olmak nasıl birşey bilmiyorum, ben tek çocuklu annelik hakkında tecrübeliyim, yaşları birbirine yakın 3 çocukla hayat nasıldır bilgim yok ama bugünler kesinlikle geçecektir, yalnız naçizane tavsiyem tabii çocuk gelişimci, çocuk psikoloji uzmanı arkadaşlarımız ne der bilmiyorum ama ev taşıma vb işlerinizi yoluna koyduktan sonra 2. dönemi de bir şekilde evde atlatmaya çalışıp Eylül'de 2 çocuğu da anaokuluna vermenizi öneririm turuncupijama, çünkü sizin için 3 çocuklu hayat ne kadar zorsa onlar içinde yeni bir kardeş anne babayı paylaşmak, onların sevgisinin azalıp azalmadığını sorgulamak anlamına geliyor ve küçük dünyalarında çok karışık duygular yaşıyorlar, bebek sonrası hemen okula başlamak, evden uzaklaştırılmaya çalışmak gibi görünebilir büyük oğluna, tek başına okula başlarsa 2 kardeşi evde sizle kalacağından okula gitmekte zorluk çıkarıp dışlanmışlık, terk edilmişlik psikolojisine girip kardeşlerine karşı kıskançlığı kamçılanabilir ama kardeşiyle okula giderse bunun normal olduğunu kabullenir, okula adapte zorluğu da yaşamaz, ikisi birbirinden güç alır.

Yorumların hiç hoşuma gitmezdi
Yokluğunu da hissetmedim

Gözün aydın
Yaşı uzun olsun
Sabır dilerim

Oooohooo oyle bi gecer, oyle bi unutursunuz ki ilerde bu gunleri “Kizimin dogumu da ne bicim komik ve olayliydi” diye hatirlarsiniz. :) Kocamla dikkat ettik, en sefil ve en eziyetli zamanlarimiz en cok gulerek hatirladiklarimiz. Insan oralardan canli cikinca hosuna mi gidiyo nooluyo artik bilmiyorum. Cok bol sabir diliyorum son gunlerinizde!

Gule gule buyut bebecigini: ) 3. Cocukta gececegini biliyorsun zaten, adettendir diye mi soruyosun kiz: )

hem kardeş hem arkadaş diye hep yaşları birbirine yakın 2 çocuk hayal ettim.
3 sürpriz oldu :)
herkes büyüdüklerinde rahat edeceksin diyor ama nasıl büyütecekler kimse bir ipucu vermiyor :))
Bende hala buyumelerini bekliyorum : ( buarada yaslaniyoruz heyhat.. yanliz 2 oglandan sonra yeniliklere hazir ol. Kiz kendine asik edecek senide babasinida.. ev hayvanat bahcesiymiste haberim yokmus diyeceksin..

Depresyonun başlangıç noktası bence “duş bile alamıyorum” O yüzden hala iyi durumdasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…