yine yine yine ... bıktım

esest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
923
1.105
63
içime sığmıyor artık yaşadıklarım paylaşmak konuşmak istiyorum annemle ama bir türlü beceremiyoruz. burdaki ablalar anneler nerde yanlış yapıyorum ki ? Anne baba iyiliği ister . Peki neden evlatlarının büyüdüğünü kabullenmezler ki¿ onlarında bir hayatı duygusu canı olduğunu... Çok yoruldum artık.. gün geçtikçe yeni yeni problemlerle karşıma geliyorlar. her gittiğim yere gelmek her gittikleri yere götürmek istiyorlar. doğu da görev yapıyorum . Veliler bugun üzerime yürüdü . okulum berbat bir okul . gün boyunca ağladım. eve geldim. bir noldu kızım demediler. mecbursun dediler. Buradaki akrabaya oturmaya gitmek istediler gelmiyorm diye babam açtı ağzını . sinir hastası etmişim ben onu. ya anne baba hakkı ama evlat hakkı da yok mu? Bana hep ana bana hakkı fotoğraflar ilahiler açıp hasta ettiğimi söyleyip iyice psikolojimi bozdular. sevmek günah mı ayıp mı ? seviyorum diye bu kadar şeyin yapılması reva mı ? Ne yapacağım artık ben tükendim bir çıkış yolu bulamıyorum.

Veliler üzerime yürüdü derken ?

Valla bizim bi öğretmen var olacak , yapılacak , ben bunu beğendim , modun da hep sizde bi tuhaflık olmasın ?

kim sevıyor kimi sevıyor annenlerı sevıyorsun dıye mı ?
bırını sevmıyorsun degılmı.
bence evlen ve evını ayır normal bekarken ayrılmak zordur tayinını ıste ayrıl veya evlen görucu mörücü efendı bırını bul ayrıl, bosanırsan da ayrı eve cıkarsın

Veliler üzerime yürüdü derken ?

Valla bizim bi öğretmen var olacak , yapılacak , ben bunu beğendim , modun da hep sizde bi tuhaflık olmasın ?
okulumun mahallesi terör bölgesi tehdtler vurmalar kırmalar diz boyu...

orası eksik olmuş ağlayarak yazdığım için. sevgilim var ailem esnaf diye istemiyor.

Onay vermedikleri biri var ve ona kacacagini dusunup baski yapiyolar gibi anladim dogru mu? Dogruysa onlari uzme,gormedigin seyler vardir mutlaka

Onay vermedikleri biri var ve ona kacacagini dusunup baski yapiyolar gibi anladim dogru mu? Dogruysa onlari uzme,gormedigin seyler vardir mutlaka
evet sevgilimi tanımıyorlar ismini dahi sormadılar ne iş yapıyo dediler memur olmadığını öğrenince öldürmekten beter ediyorlar.

evet sevgilimi tanımıyorlar ismini dahi sormadılar ne iş yapıyo dediler memur olmadığını öğrenince öldürmekten beter ediyorlar.
Belki kucuk bir yerse birseyler duydular.Yani aileni sen taniyorsun,sirf meslekten dolayi canlarinin parcasini uzecek kadar kotuler mi?

ben de bekarken zorla gıttıklerı yere gotururlerdı ayrı gezmeme ızın vermezler göruculerle tanıstırırlardı berbattı, evlenırken de cok taş koydular da baya katikulleye getırdım evlendım
sımdı evlendım sımdı de bosamaya calışıyorlar eşime bıle aşağılıyor benı ki adam fark etsın boşasın oyle adi olabiliyorlar, senınkılerı bılmem de ,bekarken ben calısırdım paramı alırlardı bır guzel, ben annemı guzel yerlere gotururdum gezerdık arkadaslık da ederdım oyleyken benden guzelı yok.
sımdı de ugrasıyor didinıyor bosanayım eve geleyım calısayım yesınler paramı da benı kenarda oturtsunlar işlerını yaptırsınlar dıye... bosver sen onları ya cıkmaya bak cıkınca da gerı gelmeyeye bak
sen de ögretmensın meslegın de vr elınde bırak onları kendı haline, emeklı maasları falan gecınsınler arada para yollarsın cok gerekırse veya aylık bellı mıktar gönder uzak tut

Belki kucuk bir yerse birseyler duydular.Yani aileni sen taniyorsun,sirf meslekten dolayi canlarinin parcasini uzecek kadar kotuler mi?
üzmezler sanıyordum ama mahvettiler vurdular elbiselerimi attılar ve kim sorduysa sevdiğim insanı kimse kötü bişey duymadı saygın biri. onu koruduğum için değil ailem memur değil diye etmediklerini bırakmadı bana.. ölürsek sebebi sensin sinir hastası eden benim. hasta eden benim . ve nice şeyler

memur degılse tayinın de cıkmaz degıl mı ?
yan mahallede ev açarsınız o kötu olmaz mı yıne yakın olursun
ama esnafsa ne kötulugu var kı amma takıntılılar sankı onlar evlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…