evim ayrı memleketten çıkıp yanıma geldiler . ıkıncı bir masraf olmasn kendilerine diye . kovdum dayanamadm 10 gün gittiler gelmeyin dedim yinede geldilerAyirin evinizi..
okulumun mahallesi terör bölgesi tehdtler vurmalar kırmalar diz boyu...Veliler üzerime yürüdü derken ?
Valla bizim bi öğretmen var olacak , yapılacak , ben bunu beğendim , modun da hep sizde bi tuhaflık olmasın ?
orası eksik olmuş ağlayarak yazdığım için. sevgilim var ailem esnaf diye istemiyor.kim sevıyor kimi sevıyor annenlerı sevıyorsun dıye mı ?
bırını sevmıyorsun degılmı.
bence evlen ve evını ayır normal bekarken ayrılmak zordur tayinını ıste ayrıl veya evlen görucu mörücü efendı bırını bul ayrıl, bosanırsan da ayrı eve cıkarsın
Allah kolaylık versin .. üzüldüm tayin isteseniz ?okulumun mahallesi terör bölgesi tehdtler vurmalar kırmalar diz boyu...
yeni atandım malesef evlenmeden gidemiyorum. sevdiğim adamada vermiyorlarUzak bir yere tayin iste kafani dinle.
yeni atandım malesef evlenmeden gidemiyorum. sevdiğim adamada vermiyorlarUzak bir yere tayin iste kafani dinle.
evet sevgilimi tanımıyorlar ismini dahi sormadılar ne iş yapıyo dediler memur olmadığını öğrenince öldürmekten beter ediyorlar.Onay vermedikleri biri var ve ona kacacagini dusunup baski yapiyolar gibi anladim dogru mu? Dogruysa onlari uzme,gormedigin seyler vardir mutlaka
memur değil diyeNeden ki sevdiğiniz insan da bi sorun mu var ?
Belki kucuk bir yerse birseyler duydular.Yani aileni sen taniyorsun,sirf meslekten dolayi canlarinin parcasini uzecek kadar kotuler mi?evet sevgilimi tanımıyorlar ismini dahi sormadılar ne iş yapıyo dediler memur olmadığını öğrenince öldürmekten beter ediyorlar.
Hmm ne iş yapıyormemur değil diye
üzmezler sanıyordum ama mahvettiler vurdular elbiselerimi attılar ve kim sorduysa sevdiğim insanı kimse kötü bişey duymadı saygın biri. onu koruduğum için değil ailem memur değil diye etmediklerini bırakmadı bana.. ölürsek sebebi sensin sinir hastası eden benim. hasta eden benim . ve nice şeylerBelki kucuk bir yerse birseyler duydular.Yani aileni sen taniyorsun,sirf meslekten dolayi canlarinin parcasini uzecek kadar kotuler mi?
üzmezler sanıyordum ama mahvettiler vurdular elbiselerimi attılar ve kim sorduysa sevdiğim insanı kimse kötü bişey duymadı saygın biri. onu koruduğum için değil ailem memur değil diye etmediklerini bırakmadı bana.. ölürsek sebebi sensin sinir hastası eden benim. hasta eden benim . ve nice şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?