yine yine yine ... bıktım

Bazıları çok yargılıyor amaç kovmak değil bunu anlatamıyorum sadece birazcık kafa dinlemek hergun bir tartışmadan uzak kalmak.evet kendileri dedi ikinci masraf olmasn

Ikıncı masraf ne demek tovbe ya rabbim benim kafam basmıyor. Yani misafirlik tamam, ailedir gelir kızının yanına bir hafta kalır gider. 3 5 ay sonra bi daha gelir bir hafta kalır gider.
Ama evi kapatıp resmen sizin sirtiniza binmisler. Hadi o da neyse, tum hayatiniza mudahale ediyorlar. Koca kizsiniz, akraba gezmesine gitmek zorunda misiniz ananizla? Bence eminseniz direk evlenin. Rizki veren belli zaten, memurmus esnafmis ne fark eder. Allah çalışana verir, önemli olan sorumluluk alabilecek biri olmasi

Yok atanmadan önce konuşmaya başladım sevgilim oldu atandigimdada atanmadan öncede sağolsun hep destekçim di. Evim merkezi bir yerde eşyalı apart o yüzden pahalı. Sırf esnaf diye istemiyorlar kendi memleketimizde
.sevgilin kendk memeleketinizde sen baska bir memlekettesin
Dogru anladim dimi.
Konusmaya basladiniz ve sen ataninca sevgili oldunuz.
Yani gorusemediniz yada kisitli gorustunuz.
Oncelikle sen ne kadar taniyorsun emin misin.
Uzaltan hos gelir bazen dipdibe olup olcup tartabildin mi
Kendin emin olmalisin bence aileni iknadan ziyade.
Sen netlesince nasilsa kabul edecekler.

İki senedir sevgilim ve bu iki sene boyunca tanımaya çalıştım . Herkesin iyi kötü huyları vardır yeni yeni huyları çıkar.. güveniyorum seviyorum hiç incitmedi kirmadi güzelce yaklaştı her sorunda herseyde destek oldu lakin ben aileme söyledikten sonra ailemin tepkileri beni yıktı. İkna etmeye çalışıyorum sadece memur olup gelsin den başka birşey duymuyorum .o memlekette büyüdüğüm doğduğum şehirde ben atanıp doğuya geldim

Kesinlikle rızkı veren Allah parasal yönden Dr benden üstün ama gel gör ki tek eksik görülen ailem tarafından memurluk

Ailen kendi cevresine sorsun.babanin hatrini saydigi tanidiklari orta yol bulsun.hic olmadi baban namaz kiliyorsa gittigi camiye gitsin sevgilin imamla ahbap olsun.
Bir cok yol bulunur.
En kotu evlenecegim ben kararim bu ister yanimda dimdik durun ister kenarda izleyin dersin.
Ama uzak iliski bu ben yinede sen dipdibe tani derim.

Hanfendiciğiiimm sevgilinizin esnaf olmasıyla alakalı bir konu açmıştınız ve ben size basın nikahı demiştim... Sizin aileniz normla değil.. İnanın evlenirseniz kimse size ağzını açıp bir şey daha diyemez.. Anne baba hakkı tamam ama bu kadarı çok fazla.. Mesleğin elinde seviyorsun seviliyorsun.. Tut ki evliliğin yürümedi Allah korusun.. Yine çalışan bir bayan olduğun için açarsın evini oturursun.. Ama ailenden uzaklaş artık.. Evlen bitsin..

Bunlarin hicbiri bahane degil soz konusu anne baba olunca kimse kusura bakmasin akan sular durur ne kdar kotu olursa olsu ne kdar uzulursen uzul bu onlari kovma hakkini vermez sana ilk yorumumun hala arkasindayim ayip o kovma isi beni cileden cikardi kusura bakma .. birgun kaybedersin onlari pisman olursun keske yanimda olsalardi ben uzulseydim dersin ama yanimda olsalardi

Yahu nasil diyebiliyorsunz .. Ama ailenden uzaklaş artık diye... uzaklas dediklerin onun annesi babasi

Yahu nasil diyebiliyorsunz .. Ama ailenden uzaklaş artık diye... uzaklas dediklerin onun annesi babasi
Konu sahibinin diğer konularını okursanız inanın ne demek istediğimi anlarsınız.. Ve bazen uzaklaşmak gerekir.. Boğuyorlar kızı.. Anne baba da evladına azcık saygı göstermeyi bilecek.. Kız eline işini almış meslek sahibi olmuş.. Allah anasından babasından razı olsun elbette ama sırf sevgilisi esnaf diye kızın evlenmesine razı değiller.. Koskoca insna olmuş.. Öğretmen olmuş.. Parasını yönetebilir.. Ailesi çanta gibi her yere taşımasın yanında.. Ben yine sözümün arkasındayım.. Evlensin ve aileisnden biraz uzaklaşsın mesafe olarak..

Hiç birşey bahane değil anlıyorum gerçekten sizi boguyorlar ciddi anlamda . İnsanlar şöyle saniyo bu kız evlenmek istiyo evlilik meraklısı gibi ailesine kötü davranıyorum. Sebep evlenmek değil konu evliliğin dışına taştı siz de biliyorsunuz boğuluyorum ciddi manada yaza artık ipler kopacakda söylenen sözler kırıcı oluyor o evlat ben degilmiyim diye düşünüyorum anne baba hakkı anne babayı kötülemek değil amaç ama maalesef böyle anlasiliyo

Ben sizin ne demek istediğinizi neden böyle söylediğinizi anlayabiliyorum gerçekten.. Kim annesini babasını istemez ki.? Benim uzaklaşım dememden kasıt onları hayatınızdan çıkarın değildi.. Sadece kendinize bir dünya kurmanızdı.. Sizin beni anladığınızı düşünüyorum.. Yoksa kimsenin annesine babasına nasıl davranacağını söylemem haddime değil..

Bazıları çok yargılıyor amaç kovmak değil bunu anlatamıyorum sadece birazcık kafa dinlemek hergun bir tartışmadan uzak kalmak.evet kendileri dedi ikinci masraf olmasn

ikinci masraf değil bildiğin çökmüşler senin üstüne..ellerini hiç ceplerine atmıyorlar birde sana para kalmasın diye güne sokmuşlar..
tekrar söylüyorum sevgilinin esnaf olmasıyla alakası yok..para kapısı kapanmasın diye istemiyorlar evlenmeni..

Öyle sanırım

Ya bi anne baba niye evinin kapısına kilit vurup görevdeki kızının yanına yerleşir? Doğalgazdan, elektrikten kısmak için? Bu kız o kadar emek veriyor, zor şartlarda çalışıyor, geleceği için para biriktirmeye hakkı yok mu? Annesi babası evine yerleşip, akraba gezmesine gelmedi diye bizi hasta ettin desinler diye mi var bu anne baba?

Emek mı onlara göre cebime para koydular gökten zembille üniversite ve isim kucağıma düştü.

kızıyorsun belki ama inan cidden üzüldüm sana. onlar senin annen baban konduramıyorsun belki ama şu anlattıklarından çıkan sonıç bu.
26 yaşında bir insanın komşu oturmasına bile gidip gitmeyeceğine kendisinin karar verememesi aklımın almadığı bir durum..
evlenmek için para biriktireme diye güne sokmuşlar seni resmen, ellerini ceplerine atmamalarının sebebide o. ama oğullarına ev lazım çünkü gelin alacaklar seninde sponsor olman lazım daha ..
bir yerden başla masraf uydur gün parasını verme. hem sana sormadan nasıl seni güne sokuyorlar yahu.. bu bile normal değil.
inşallah kurtarırsın kendini. hayatını heba etmessin anam babam diye..

birde söylemekten çekinmezseniz bu psikolojik şiddetin yanında fiziksel şiddette var mı merak ettim?

birde söylemekten çekinmezseniz bu psikolojik şiddetin yanında fiziksel şiddette var mı merak ettim?
Kardeşim evli altında son model arabası var ama gözü yükseklerde evi yok maalesef işte çok yazikkkk sinirlerim bozuluyor cümle kurarken bile. Seviyorum taniyin araştırin diyince erkek kardeşim vurdu yüzüme etraftaki esyalarimi attı haketmiyosun diye.

Anam babam diye diye mahvoldum kizanlr oluyor ama bazen çekemiyorum bende isterim güzel olsun ama olmuyor alttan aldikca

kardeşinin eşi çalışıyor mu?
yahu evlenmiş barklanmış adama sen niye ev için yardım edesin ki?
birde vurmuş sana terbiyesiz..
sevgiline anlatmadın inşallah vurma olayını.
git evlen sen koy evlilik cüzdanını önlerine işlerine gelirse hayret birşey ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…