yine yine yine ... bıktım

Çalışıyor ama bu durumu ona yansıtmadılar

Sen biraz uyanık olacaksın.. Şimdi bana kızanlar olacak ama o kardeşin olacak insancığa ev alacağına git evlen.. Eşinle birlikte ev al kapat kapıyı otur.. Para isterlerse de ev ödüyorum de.. Canım ben sana çok üzülüyorum ya valla bak.. Diğer konularını da bildiğim için.. Bu kadar pasif kalma..

Sabrediyom ama tastim tasacagim çünkü ya yığılıp kalacam annem babam iyi olsun diye.dua edin kaldı bir ay istemeye gelecekler güzellikle olsun herşey

Sabrediyom ama tastim tasacagim çünkü ya yığılıp kalacam annem babam iyi olsun diye.dua edin kaldı bir ay istemeye gelecekler güzellikle olsun herşey
İstemeye geleceklerinden haberleri var mı ailenin.. Yoksa olaya bak:) veririz dediler mi?

İstemeye geleceklerinden haberleri var mı ailenin.. Yoksa olaya bak:) veririz dediler mi?
Bn gelecekler yazın dedim aslında çıkıp buraya bile glmk istiyorlar bn istemiyom onca yol ve kovulma ihtimalleri var. Annem gelip giderler bikarlar sonunda dedi. Ve hakaret etmelerinden korkuyom

Bn gelecekler yazın dedim aslında çıkıp buraya bile glmk istiyorlar bn istemiyom onca yol ve kovulma ihtimalleri var. Annem gelip giderler bikarlar sonunda dedi. Ve hakaret etmelerinden korkuyom
Adet yerini bulsun.. Gelsinler önce bi.. Bakalım ne olacak..? Allah gönlüne göre versin... İnşallah hayırlı haberlerini alırız

Adet yerini bulsun.. Gelsinler önce bi.. Bakalım ne olacak..? Allah gönlüne göre versin... İnşallah hayırlı haberlerini alırız
İnşallah rabbim herkese gönlüne göre versin sonrada bana .kaldiramiyacagimiz yüklerle imtihan etmesin

sevmek tabikide günah değil ama aileler malesef böyle bir tanede benım basımda boyle bı aıle var her ay eve para verırım gerektıgınde ıstedıklerını alırım faturalarını öderim ama gezmeye tatile gelince izin vermezler bide sevdiğime vermediler üstelik allah dayanma gucu versın ınsallah sevdıgıne kavusursun en kısa zamanda canım...

Hanginiz akıllı ailen mi? Sen mi?
Böyle başkalarının aklıyla yola çıkıp kendini mutsuz edip edip suçu ailene atma.
Başına silah dayamadılar ya? İstediğin neyse onu yaparsın, şu an istediğim bu ki onu yapıyorsun.
Ailenden kop ayrıl demiyorum ama bence ölçüyü ayarlamalısın.

Seni çok iyi anlıyorum. Ailenin olduğu yerden başka yere tayin hakkın varsa işte. Ya da evlen.Beni tanıyorsun zaten .Sagolsunlar buradaki kızlar o kadar destek oldu ki o ara aileme karşı koydum.Bu ay artık ne para yollarım ne de bundan sonra.Yazin bizim yanımızdasin nasıl olsa falan dediler evet dedim ama kurslara ,spora ,lazer epilasyon yazılcam pek bişey kalmicak nasılsa ek ders yok : )

kardeşin tabi istemez senden para geliyor ailede veriyor şimdi ohh keyif ondaki keyfinı kaçırmak istemiyor paşanız

Uzucu bir durum. Anne baba boyle davraniyorsa bir sure gorusme o zaman ? Bakalım ne olacak

hepimizi canım inşallahhh

Tek tarafli dinliyoruz konu sahibinn anlattklarina inanmiyorum o yuzden eminim anne babasini dinlesek onlarda haklidr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…