Çalışıyor ama bu durumu ona yansıtmadılarkardeşinin eşi çalışıyor mu?
yahu evlenmiş barklanmış adama sen niye ev için yardım edesin ki?
birde vurmuş sana terbiyesiz..
sevgiline anlatmadın inşallah vurma olayını.
git evlen sen koy evlilik cüzdanını önlerine işlerine gelirse hayret birşey ya..
Sabrediyom ama tastim tasacagim çünkü ya yığılıp kalacam annem babam iyi olsun diye.dua edin kaldı bir ay istemeye gelecekler güzellikle olsun herşeySen biraz uyanık olacaksın.. Şimdi bana kızanlar olacak ama o kardeşin olacak insancığa ev alacağına git evlen.. Eşinle birlikte ev al kapat kapıyı otur.. Para isterlerse de ev ödüyorum de.. Canım ben sana çok üzülüyorum ya valla bak.. Diğer konularını da bildiğim için.. Bu kadar pasif kalma..
İstemeye geleceklerinden haberleri var mı ailenin.. Yoksa olaya bak:) veririz dediler mi?Sabrediyom ama tastim tasacagim çünkü ya yığılıp kalacam annem babam iyi olsun diye.dua edin kaldı bir ay istemeye gelecekler güzellikle olsun herşey
Bn gelecekler yazın dedim aslında çıkıp buraya bile glmk istiyorlar bn istemiyom onca yol ve kovulma ihtimalleri var. Annem gelip giderler bikarlar sonunda dedi. Ve hakaret etmelerinden korkuyomİstemeye geleceklerinden haberleri var mı ailenin.. Yoksa olaya bak:) veririz dediler mi?
Adet yerini bulsun.. Gelsinler önce bi.. Bakalım ne olacak..? Allah gönlüne göre versin... İnşallah hayırlı haberlerini alırızBn gelecekler yazın dedim aslında çıkıp buraya bile glmk istiyorlar bn istemiyom onca yol ve kovulma ihtimalleri var. Annem gelip giderler bikarlar sonunda dedi. Ve hakaret etmelerinden korkuyom
İnşallah rabbim herkese gönlüne göre versin sonrada bana .kaldiramiyacagimiz yüklerle imtihan etmesinAdet yerini bulsun.. Gelsinler önce bi.. Bakalım ne olacak..? Allah gönlüne göre versin... İnşallah hayırlı haberlerini alırız
içime sığmıyor artık yaşadıklarım paylaşmak konuşmak istiyorum annemle ama bir türlü beceremiyoruz. burdaki ablalar anneler nerde yanlış yapıyorum ki ? Anne baba iyiliği ister . Peki neden evlatlarının büyüdüğünü kabullenmezler ki¿ onlarında bir hayatı duygusu canı olduğunu... Çok yoruldum artık.. gün geçtikçe yeni yeni problemlerle karşıma geliyorlar. her gittiğim yere gelmek her gittikleri yere götürmek istiyorlar. doğu da görev yapıyorum . Veliler bugun üzerime yürüdü . okulum berbat bir okul . gün boyunca ağladım. eve geldim. bir noldu kızım demediler. mecbursun dediler. Buradaki akrabaya oturmaya gitmek istediler gelmiyorm diye babam açtı ağzını . sinir hastası etmişim ben onu. ya anne baba hakkı ama evlat hakkı da yok mu? Bana hep ana bana hakkı fotoğraflar ilahiler açıp hasta ettiğimi söyleyip iyice psikolojimi bozdular. sevmek günah mı ayıp mı ? seviyorum diye bu kadar şeyin yapılması reva mı ? Ne yapacağım artık ben tükendim bir çıkış yolu bulamıyorum.
Kardeşim evli altında son model arabası var ama gözü yükseklerde evi yok maalesef işte çok yazikkkk sinirlerim bozuluyor cümle kurarken bile. Seviyorum taniyin araştırin diyince erkek kardeşim vurdu yüzüme etraftaki esyalarimi attı haketmiyosun diye.
Uzucu bir durum. Anne baba boyle davraniyorsa bir sure gorusme o zaman ? Bakalım ne olacaktokatta yedim yüzüme elbiselerimide kaldırıp bir kez bağırmadm düzgünce konuştukça olmadı hayatı zindan ettiler sonundada gidin dedim ama gidip kardeşimn ıhtıyclarını yapıp döndüler ve daha sert biçimde döndüler.
İnşallah bu zaman beni bitiriyor sabır az daha sabır inşallah güzel olurHerşey geçecek....
Sadece zaman.
Evi kapatıp yanıma geldilerUzucu bir durum. Anne baba boyle davraniyorsa bir sure gorusme o zaman ? Bakalım ne olacak
hepimizi canım inşallahhhsevmek tabikide günah değil ama aileler malesef böyle bir tanede benım basımda boyle bı aıle var her ay eve para verırım gerektıgınde ıstedıklerını alırım faturalarını öderim ama gezmeye tatile gelince izin vermezler bide sevdiğime vermediler üstelik allah dayanma gucu versın ınsallah sevdıgıne kavusursun en kısa zamanda canım...
ayrı eve cık sen deEvi kapatıp yanıma geldiler
Tek tarafli dinliyoruz konu sahibinn anlattklarina inanmiyorum o yuzden eminim anne babasini dinlesek onlarda haklidrYa bi anne baba niye evinin kapısına kilit vurup görevdeki kızının yanına yerleşir? Doğalgazdan, elektrikten kısmak için? Bu kız o kadar emek veriyor, zor şartlarda çalışıyor, geleceği için para biriktirmeye hakkı yok mu? Annesi babası evine yerleşip, akraba gezmesine gelmedi diye bizi hasta ettin desinler diye mi var bu anne baba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?