Yiyici erkek arkadaş:Herkese ibret olsun

Bence hakaret etmesi en büyük sorun. Çünkü herkes ayni olmuyor. Benim eşim üniversite zamani maddi olarak cok zordaydi. Bulusunca cogu seyi ben ismarlardim. Bazen bakardim üzerindekiler yipranmis hediye alirdim ona. O da part time calisiyordu ama ailesini maddi durumu cok kötüydü eve harciyordu. Yazin biriken paralarimi ona verirdim direk zorla falan. Simdi 2 yildir evliyiz. Ben calismiyorum daha yeni kpssye girdim. Bir dedigimi iki etmez alir. Her yönden çok iyi bana karsi. Ama bana hic hakaretvari bir konusmasi olmadi. İnsanin maddi durumu kötü olabilir. Bu insani kötü yapmaz ama davranislar kötü yapar.

Nolursa olsun hatalı da olsanız insan bazen içinde bulunduğu yanlışı göremiyor o yüzden size üzüldüm. Zamanınızı ve emeğinizi böylesine bir insan için harcadığınız için. Önünüze bakıp iyileşip güçlenmekten başka çareniz yok. Allah yardımcınız olsun. Ama intihar demişsiniz hala değmeyecek bir insan için ya da bu olay için hayatından vazgeçmeyi düşünmeniz çok yanlış. Zerre değmediğini siz kendiniz anlatmışsınız zaten.

Elbette öyle ama buradaki fark bu kişinin sizden parayı açıkça istememesi, bizde öyleydi açık açık para isterdi. Ayrıca bu kişi evde yatarken annesi çocuk bakmaya gidiyordu. Elbette kötü bir şey değil bir bayanın kendi parasını kazanması ama oğluna diyordum ki keşke sen de para kazanıp annene destek olsan bu yaştan sonra gitmese falan diyordum , niye ki çalışsın işte ne olacak falan diyordu.

Onun için değil de böyle bir hatayı nasıl yaptım, bu denli hatalıysam öleyim diye düşündüm çoğu kez.

İlk iş arabanızı satın ve borçları kapatın ne kadarına yeterse... sonra da ailenizin yanına gidip kendinize yeni bir hayat kurun...

Bu öküzleri nasıl buluyorsunuz bala üşüşen sinekler gibi.
Kaçın ardınıza da bakmayın.
Arkadaşlarınıza kızmışsınız ama siz her seferinde geri dönmüşsünüz bende arkadaşıma bir kere söylerim ikinciyi demem uzaklaşırım demek ki yaşaması lazım derim

Sorun şu ki arkadaşlarım olayı bu kadar detayıyla bilmiyordu. Ben gururuma yedirip anlatmamıştım kimseye , geçen gidişimde onların yanına gelmiş doris nerede diye memlekete gitti demişler , o da demiş ki onun Çan’ını fena yakacağım söyleyin. Ve daha bir sürü tehdit savurmuş. Yani zaten bu olayla patlak verdi , kızlar şaşkına dönmüşler ben de olayları tamamen anlattım. Sonrasında da tehditleri mahkemeye vereceğim dediğimde biz yokuz dediler. Hani zaten baştan beri bir uyarma vs olayı olmamıştı.

Zararın neresinden dönerseniz dönün kardır. Geçmiş olsun. Gerekeni yapmayı başarmışsınız en nihayetinde. Daha gençsiniz, çalışır borçlarınızı ödersiniz.
Kişi kendi değerini kendi belirler. Bundan sonra kendinize değer verin, kendinizi sevin öncelikle.

Olan olmuş hatalar insanlara mahsus.
Kaldığınız yerden bu çirkef olmadan devam edin yolunuza.
Herşey farkındalikla başlar ve siz farkındasınız.
Kolaylıklar...

Sattım zaten ama yine de borçlarım var. Umarım hayat normal devam eder benim için. İnsan başına bu tarz şeyler gelince bir daha toparlanamaz sanıyor kendini ama geçicidir sanırım bu duygu.
Geçici elbette canım insanın başına neler geliyor gelip geçiyor yeter ki sağlığımız yerinde olsun gerisi kolay... Sen güçlü ol dişini göster bu asalak seni baya sindirmiş bu şekilde devam edecek sanıyor yine yıldırmaya çalışıyor.

ya ne diye intihar ediyorsun??
kendine gel. sen böyle hırt birini bile idare etmişsin. hayatını çok güzel kurarsın baştan.
öncelikle o arabayı sat borçları öde. sonra ailene sığın. biraz toparlayınca tekrar işe girip hayatını kurarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…