Yoğurt Yağ Yakıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şuan doktorumun verdiği bi diet uyguluyorum yağsız yoğurta başlamayı düşündüm bu yazıdan sonra günde ne kadar tüketmem doğru olur?

ben patates yoğurt diyeti yapmıştım sok diyet tabi ama süper istediğiniz kadar haşlanmış patates yada fırın patates ve yoğurt yiyorsunuz en fazla 10 gün yapılabiliyor fazlası sağlıklı değil ama 10 günde 9-10 kilo verdim ben

bende etki yaratmadı.. kaç kiloydun rapunzeL...olumunekankayizsmile

bende etki yaratmadı.. kaç kiloydun rapunzeL...olumunekankayizsmile

gerçektenmi biyerde bir yanlış olmasın sadece 1 kere değil bir kaç kez yaptım ben bu diyeti daha doğrusu ne zaman acil kilo vermem gerekse bunu yaparım 78 kilodan 69 a indim ama çayı falan şekersiz içerim yani yoğurt ve patates dışında bişey yemedim

ya yoğurt normal yağlı olursa da yenilebilir mi yani yine kilo verdiri mi cevaplarsan çok sevnirim

evet normal yoğurt yedim evde ne varsa özel birşey yapmadım light almadım

arkadaşım harika 10 günde 10 kilo yaptığın diyeti daha detaylı anlatabilirmisin.benim en büyük eksiklerimden biri yoğurt sevmiyorum.ama şimdi sevdiğim bişey buldum yoğurtlu kereviz harika oluyor yoğurtu tek sevmeyenlere alternetif olabilir hem de tok tutuyor.

canım bende yoğurt yiyemiyorum ayranı severim ama gel görki yoğurttan nefret ediyorum diyebilirim yani sana sormak isdediğim yoğurtlu kerevizi nasıl yapıyorsun kısaca tarif edebilirmisin belki bende senin sayende yoğurt yemiş olurum

10 gunde 10 kılo nasıl verilir kii :S verilse ne kadar saglıklı olur. uygulanan diyet bırakıldıgında kiloyu korumakta zorluk çekmezmiiyiz

şuan 71,5 kıloyum 82 idim... hedef ilk olarak 60 ama daha fazla vermem gerek çünkü boyum 161 ve vücudumda çok yağ var özellikle göbek bölgesi. bu vermiş oldugunuz bilgiyi en kısa zamanda degerlendiricem ve uygulamaya geçicem. büyük ilham kaynagı oldunuz teşekkür ederimopuyorumnanaktan

kızlar burada bir yerde sabah 1 kase yoğurda yarım limon sıkıp yemenin yağları yaktığını okumuştum. ama yağsız falan demiyordu. acaba limon yağını almak için mi??

arkadaşlar ender saraçta kendi diyet yogurtunuzu yapabilirsiniz demişti
sütü sulandırarak yapılmasını söylemişti yani kaynatmadan önce bir miktar su katılıyor heralde
katı olmuycaktır ama saglıklı demişti

selam mersa.ben yeni katildim kulube.patates ve yogurt diyetini tam olarak nasil yatin.yani baska hic bir sey yemedinmi.ve patatese tuz falan koydunmu.ben 59 kiloyum ve 50 olmak istiyorum.tabi su bogazimi tutabilirsem

ah ozur mersa rapunzelinmis diyet.dikkatsizlikten sana sordum.kusura bakma

selam mersa.ben yeni katildim kulube.patates ve yogurt diyetini tam olarak nasil yatin.yani baska hic bir sey yemedinmi.ve patatese tuz falan koydunmu.ben 59 kiloyum ve 50 olmak istiyorum.tabi su bogazimi tutabilirsem

tuz karabiber koydum ben. Tuzsuz su içilmiyor çünkü ne diyeti yaparsak yapalım mutlaka bol su içiyoruz herkes bunu biliyor herhaldekaydirigubbakcemile5

tuz karabiber koydum ben. Tuzsuz su içilmiyor çünkü ne diyeti yaparsak yapalım mutlaka bol su içiyoruz herkes bunu biliyor herhaldekaydirigubbakcemile5

sagol rapunzell.insallah veririm ya.bugun baslicam,bakalim.:Saruboceqpuyorumnanaktan

bugun basladım ancak yagsız yogurt satılmıyo. lıght yogurtta da yag var dıyolar evde anneme yaptırdm hazır sutten...sanırım pastorıze oldugu ıcın katılasmadı akıskan bı yogurt oldu yogurta benzemedı yanı lıght alıyım desem olmaz...naapmalıyıııım yardım lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…