başlayalı 5 gün olmuş ne yaptın merak ettim:) çabuk itiraf et bozdunmu yoksakaydirigubbakcemileklava:
tamam da kızlar yağsız yoğurdu nasıl elde edeceğiz bir fikri önereisi olan var mı
filanca markanın yağsız yoğurdu var diyebilir misiniz?
bende başladım sürekli yoğurt yiyorum hemde ben kendim mayalıyorum yarım yağlı pastörize sütten yapıyorum harika oluyor tam yağlı süt almıyorum bu yüzdende rahat rahat tüketiyorum valla göbeğim inanılmaz farketti deneyin
Bende pazartesi günü başlamayı düşünüyorum ancak anlamadım tam olarak nasıl olduğunu istediğimiz kadar yoğurt ve patates haşlaması mı yiyoruz sadece 1 hafta boyunca?
yoğurdu nasıl mayalıyorsun anlatırmısın bende pastörize sütten deniyorum ama bir türlü tutturamıyorum yoğurda değilde daha çok ayrana benziyor tarif edersen çoksevinirim..:teytey:
Aynı zamanda normal ekmeği de kesinlkle hayatımızdan çıkarmalıyız ben 2 aydır kepek ekmeği yiyorum ve normal ekmeği hiç aramıyorum alıştım.Makarna yerkende kepekli makarna yiyin tadı normal makarnadan daha güzel kızlar kesnlkle hemde daha az kaloriliopuyorumnanaktan
Acaba su mu veriyoruz gözle görülür bi fark oluyo muki tatlm?pazartesi başlim diyorum o zaman..
bilmiyorum canim.tabiyki bu sok diyet ama benim sudan verecegimi sanmiyorum cunku normaldede cok su iciyorum.sudan verirsemde fazla odemi atarim diye dusunuyorum,cunku cay kahve haric kesin gunde 2-3 litre iciyorum su.ve sabahlarida ellerim,ayaklarim biraz sis uyaniyorum.sende diyeti yaparken suyu fazlalastirsan,zaten yogurtta yiyoruz bol bol.yinede sen bilirsin tabi tatlim.
canım yanlış düünüyorsun kepek ekmeği mide ve bağırsak kanseri yapıyormuş hem yazıda okudum hem ikbal gürpınar canlı yayında söyledi fazla su emilimi yapıp kepekler şiştiği için tam buğday ekmeğinden şaşmayın 1dilim olsun sağlıklı olsun bunlar rant elde edilmek için yapılan kazıkla
yoğurda gelince yağsızdı yağlıydı diye takılmayın bulabilirsenin paket değil normal süt alıp kaynatın zaten paket süt süt bile değil bence hadiki yoğurt yağlı yazıyor nekadar yağlıki zaten hazır yoğurtlar hazır süt gibi pastörize diyet yazan herşey rant için bence kadınlar ın zayıflama takıntıları için yapılan gıdalar yoğurt un yağına takılrız alıp çikolata yeriz kaçamak yaparız ekmek aşırrız aynı şeye varır birde kolay yakılan kaloriler vardır bu yoğurtta olan kaloridir en fazla 5-6 kolari oynar yağlı yağsız arası buna takılmak yerine ben gu diyeti bir hafta on gün yapabilitmiyim bozzmadan diye onu düşünelim a.s
Bende su çok az içerim canım aklıma geldikçe içiyorum artık arttırmaya çalışıyorum su miktarını çok önemli çünkü su içmek tabi.Pazartesi başlıycam ben kesin sen ne zaman başlıcaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?