- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Sizde anlamamissinizIftar yemegi karsilik bekleyerek verilmez.
Bende eve cagirmanin daha uygun olacagini dusunuyorum oyle de yapiyorum. Baskasinin nasil yaptigi beni ilgilendirmez. Zorunuza gidiyosa siz de disarida verin bundan sonra. Zira iftar yemegi verip arkalarindan salak gibi ugrastim demek hic hos degil.
Bu bakış açısıyla alakalı bir durum...Hayirli akşamlar bütün arkadaşlara hemen yazayım derdimi ramazan mubarek gün iftara elti gorumceler çağırdık geldiler geçen hafta yenildi içildi neyse herkes evine gitti geçen senede cagirmistik yine aynı herkesi ama sorun burda basliyo biz onlara cagrilicamiz zaman nedense hep dışarda iftar yapiliyo bu iftar ben anlamadım bu işten ya şunu soyliym hemen sadece eltim yapiyo bunu geçen sene manğal yaptılar dışarda bize bizi yemek davetine karsilik bugün yine eşim aradı çarşamba abim cagiriyo iftara dedi musaitmiyiz dedi olur dedim bende eve geldi akşam hangi gündü dedim anlamadım telde çarşamba dedi dedim ne alsak giderken tatlı eniyisi galiba diye konuşuyordum gerek yok bişeye dedi olmaz dedim elibos gidilmez dışarda yiycekmisiz ben şok neeeeeeeee demisim ve anladimki ben salagim o sıcakta millet gelecek diye baygınlık geçirdim temizlikdi yemekti deliyim ben valla yok deli degilim delirdim dedimki esime valla bu kadin bizi evinde istemiyo baska bisey gelmiyo aklima niye biz habire disarda yiyoruz iftarı baska zaman olsa tamamda ramazan da bu nedemek bilemedin siz ne dersiniz
Oylemi nesi değerli disarda yemek vermenin anlatın bana belki anlamadığım biyer vardirBizde disarida yemek daveti vermek daha deger vermektir kolay degil onca kisinin masravini karsilamak.
Birde sacma degilmi surekli ramazan gunu topluca birbirinizi gezmek eziyet.
onca insan derken iki kişiyiz canım bide cocukBizde disarida yemek daveti vermek daha deger vermektir kolay degil onca kisinin masravini karsilamak.
Birde sacma degilmi surekli ramazan gunu topluca birbirinizi gezmek eziyet.
Konu yemekse farketmez bizeKeşke bizide dışarı yemeğe götürselerdert ettiğin şeye bak
Kultur sosyal cevre meselesi anlatamayacagim.Oylemi nesi değerli disarda yemek vermenin anlatın bana belki anlamadığım biyer vardir
'verilen emegin aynisi olsaydi keske ' demek karsilik beklemek demektir.Gönülsüz yapmakmi olayı anlamadiniz herhal öyle düşünsem hiç çağırmam ben benim verdiğim gibi değer görmek isterim disarda vermek ne kolay dimi herşey hazır olay bu cagirmasa derdi ki durumu yok önemli degilki yemek karşılık hiç düşünmedim sadece verilen emeğin keşke aynısı olsaydı
Yok canım normaldede cagrilmayiz evineBu bakış açısıyla alakalı bir durum...
Belki de o dışarı da değişiklik olsun hem kendi hem de davete gelenler yorulmasin rahat rahat yiyelim konuşalım gibi düşünmüş olabilir...
Maddi açıdan da dışarı da yemek daha pahalı olmuyor mu?
Normalde evine davet ediyor mu?
Eğer gidiyorsaniz siz yanlış düşünüyorsunuz bence.
Arkadaşım ben beni çağırmadı demiyorum bizi evine cagirmadi'verilen emegin aynisi olsaydi keske ' demek karsilik beklemek demektir.
Bence biz anladikta siz yanlis dusundugunuzun farkinda degilsiniz. Hic cagirmasaydi da ben o kadar ugrastim o beni cagirmadi demeye hakkiniz yok mesela..
Ben okadar uğraştım beni çağırmadı hiç bizaman demezdim konu bu degil'verilen emegin aynisi olsaydi keske ' demek karsilik beklemek demektir.
Bence biz anladikta siz yanlis dusundugunuzun farkinda degilsiniz. Hic cagirmasaydi da ben o kadar ugrastim o beni cagirmadi demeye hakkiniz yok mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?