- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Anladik zaten orayi. Ama evine cagirmasa bile laf soylemeye hakkiniz yoktu bence onu belirttim sadece. Kaldi ki verdigi iftarin yerini emegini elestiriyosunuz.Arkadaşım ben beni çağırmadı demiyorum bizi evine cagirmadi
Tabiki doğrudur T emizliktir falan zor tabiZorla sizde yapalım diyemiyeceğinize göre.
Kadın demek ki temizlikti yemekti uğraşmak istemiyor, siz kendinize haksızlık olarak görüyorsanız sizde dışarıda ağırlayın bundan sonra, aynı masraf oluyor zaten.
Buraya her yazan dedikodu yapiyo ozaman sanirimAnladik zaten orayi. Ama evine cagirmasa bile laf soylemeye hakkiniz yoktu bence onu belirttim sadece. Kaldi ki verdigi iftarin yerini emegini elestiriyosunuz.
Madem biliyosunuz huyunu hic cagirmiyomus evine siz de cagirmayin durum zorunuza gidiysa. Milletin arkasindan dedikodusunu yapacak yer ariyosunuz.
Canim yok öyle değil ben yine çağırırım ama artık ben kendim gibi sanmaktan vazgecsem iyi olucakAy bende eve yemeğe alamıyorum çünkü yemeklerim aç kalmamak kadar iyi misafire yeditilmeyecek kadar kötü oluyortakılmayın bence.. Bidaha çağırmayın yada ilk o çağırsın bekleyin sizde KARŞILIĞINI ona göre yaparsınız..
Genelde böyle neyazikSadece ramazanda mı yapıyor yoksa normalde de mi böyle?
Birde sadece sizemi yoksa tüm aileyemi böyle?
Yok canım normaldede cagrilmayiz evine
bdv burasi insanlar sikibtilarini anlatip akil aliyolar. Ortada cok buyuk bi dert goremedim. Dedikodudan farksiz bence.Buraya her yazan dedikodu yapiyo ozaman sanirim
Doğru tabi bana zararya ışte ben saf boyleyimDemek ki siz daha hamaratsınız evde ağırlayabiliyorsunuz, eltinizde sizi ağırlamak istemiş ama sizin kadar hamarat olmadığı için dışarı çağırmış :)
Bence siz boşverin kendi kendinizi dolduruyorsunuz böyle yaparak
Herkes imkanı kadar
Herkes yapabildiği kadar ağırlamaya Çalışır misafirini
İnsanları bu şekilde eleştirmek size zarar verir.
bdv burasi insanlar sikibtilarini anlatip akil aliyolar. Ortada cok buyuk bi dert goremedim. Dedikodudan farksiz bence.[/QUOTnasiya herşeyi gördüm ben burda nevar neyok yazıyorlar benimkide bana dert sen istersen yazma dedikoduya ortak olma
Demek istediğim bu eşiniz ve sizemi, yoksa ailenin tüm bireylerine mi?Genelde böyle neyazik
Anlamayanbiridaha kiskanmakmi çünkü bende rahat rahat disarda verirdimsiz biraz onları kıskanmış olabilir misiniz? kadına bak dışarda verebiliyo, eşi de destekliyo da bizimki hiç demiyo bana diye
Bilmem bize böyleDemek istediğim bu eşiniz ve sizemi, yoksa ailenin tüm bireylerine mi?
Birde tek ramazanlardamı görüşünce oluyor hep mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?