Yok anladım ben salagim

konu sahibi haklı. ben eve çağırdıysam, karşıdaki de evine çağırmalı. bu kadının zorumu var sabahtan akşama kadar yemek temizlik bulaşıkla uğraşmaya. bence konu sahibi bundan sonra sen de eltini hep dışarı çağır. evine çaya bile çağırma
Yok çağırırım ben yine oisterse hiç cagirmasin benim icim rahat etmez ha kim ole kim kala tabi nasipse

sananeki insanlar nasıl ağırlamak istiyosa öyle ağırlar.. bidaki seneye sende öyle yap. kmsede sna bşe demez.

Sen de bidaha cagirma
Disariya davet et sorun çözülsün

Bosuna dertleniyorsun bence
Herkes misafir agirlayamaz kendine guvenmiyo belki
Daha once de cagirmamis zaten hic

haklisin tatlim tipik kislanc
Yok bacım yuzde yüz haklısın. Sen kalk temizlik yap çeşit cesit yemek yap. Yetmedi bir de akşam boyunca etraflarinda dön hizmet et. Onlar gidene kadar pestilin çıksın, sonra da onlar seni restorana davet etsin..hayır yani davet etmesinler..illa davet etsinler diyen yok ki..etmesinler..
anammmmm sorma kimse beni anlamadi

Ne fark eder ki? Dışarıda ya da evde. Evine çağırmış çağırmamış. Oturup iki muhabbet edemiyorsanız, böyle düşünceler içindeyseniz falan oturmayın, gitmeyin. Arkadaşlarınızla sevdiklerinizle ağız tadıyla iftar varken... :kk77:

Gönülsüz yapmakmi olayı anlamadiniz herhal öyle düşünsem hiç çağırmam ben benim verdiğim gibi değer görmek isterim disarda vermek ne kolay dimi herşey hazır olay bu cagirmasa derdi ki durumu yok önemli degilki yemek karşılık hiç düşünmedim sadece verilen emeğin keşke aynısı olsaydı
Resim size mi ait bu arada öyleyse kaldırın tanıdık cıkabilir.Sizi ablıyorum az cok benim eltimde bizi hep eve davet eder ben çalıltıgım için biz dışarda agırlarız .Durumun acıklamasını da kendisine yaptım hatta yanlış anlama olmasın die .

Resim size mi ait bu arada öyleyse kaldırın tanıdık cıkabilir.Sizi ablıyorum az cok benim eltimde bizi hep eve davet eder ben çalıltıgım için biz dışarda agırlarız .Durumun acıklamasını da kendisine yaptım hatta yanlış anlama olmasın die .
Benim çıksın tanıdık ne olabilir bişey olmaz

Benim çıksın tanıdık ne olabilir bişey olmaz
Resim size mi ait bu arada öyleyse kaldırın tanıdık cıkabilir.Sizi ablıyorum az cok benim eltimde bizi hep eve davet eder ben çalıltıgım için biz dışarda agırlarız .Durumun acıklamasını da kendisine yaptım hatta yanlış anlama olmasın die .[/QUOTEince dusununeninsanları seviyorum neguzel yapmissin

Konu sahibi gerçekten gerilmeye değmeyecek bir konuda gerilip kendinizi dolduruyorsunuz boşu boşuna.

Ayda bir kardeşler toplanırız birimizde. Hepimiz bir araya gelinde 10-12 kişi oluyoruz. E yemekli içkili toplantılar oluyor bunlar, haliyle yoruluyor insan. Ablam ve görümcem kendileri yapar yemeklerini her şeylerini sofraları dört dörtlük olur. Ben tembel bir insan olduğum için yapmam.

Bi önceki gelişlerinde bir iki salata meze yaptık eşimle birlikte, dışardan balık söyledik, gelirken bizim kızlarda beni bildikleri için bişeyler yapıp getirmişler öyle ağırladık. Ondan sonrakinde de dışarda ısmarladık. Ee ne oldu, ben şimdi değer vermiyor mu oldum? İnan alakası yok. Sadece ben buyum, benim kişiliğim bu, iki kişilik yemek yapmaya üşenen insanım 12 kişilik yapmak istemiyorum. Bunun verdiğim değerle bir ilgisi yok.

Bu kadar büyütmeyin mevzuyu. Çok boş kalmışsınız siz bence. Kendinize ilgi alanları yaratın. Kafanız meşgul olursa bu kadar ayrıntıya takılmazsınız.

Hayirli akşamlar bütün arkadaşlara hemen yazayım derdimi ramazan mubarek gün iftara elti gorumceler çağırdık geldiler geçen hafta yenildi içildi neyse herkes evine gitti geçen senede cagirmistik yine aynı herkesi ama sorun burda basliyo biz onlara cagrilicamiz zaman nedense hep dışarda iftar yapiliyo bu iftar ben anlamadım bu işten ya şunu soyliym hemen sadece eltim yapiyo bunu geçen sene manğal yaptılar dışarda bize bizi yemek davetine karsilik bugün yine eşim aradı çarşamba abim cagiriyo iftara dedi musaitmiyiz dedi olur dedim bende eve geldi akşam hangi gündü dedim anlamadım telde çarşamba dedi dedim ne alsak giderken tatlı eniyisi galiba diye konuşuyordum gerek yok bişeye dedi olmaz dedim elibos gidilmez dışarda yiycekmisiz ben şok neeeeeeeee demisim ve anladimki ben salagim o sıcakta millet gelecek diye baygınlık geçirdim temizlikdi yemekti deliyim ben valla yok deli degilim delirdim dedimki esime valla bu kadin bizi evinde istemiyo baska bisey gelmiyo aklima niye biz habire disarda yiyoruz iftarı baska zaman olsa tamamda ramazan da bu nedemek bilemedin siz ne dersiniz

Belkide yemek konusunda sizin kadar becerikli deildir bide boyle dusunun yada size cok deger verdigi icin disarda yediriyor ev sart deil sonucta disardaki masrafta ona ait

Anlamaya calisiyorum deniyorum dediginiz gibi daha genis bakmam lazim yapmaya calisicam insan bilmiyorum dememeli ogrenmeli yazan arkadaslarin sayesinde ya evett oda öyle düşünmüş kasma ile benim gibi mi yaparsa doğrusu bu değil ışte yada benimki bana doğru onunki ona allah bilir sağolsun yazan herkes

Bakış açım hiç iyi değil benim onu fark ettim burda hatta çok kotuyum sanırım nediyim fesatimda aynı zamanda atar yapmışım bide özür herkesten kusura bakmayin

Anlamadim. Ictenlikten bi itirafmiydi bu yoksa tam tersi anlamindami soylediniz?

Yazılanlardan ders almak diyeyim canım tabi kırdım kimse olduysa ozurumde onlara

Ha anladim canim.
Senide anliyorum dogrusu. O kdr cabaliyosun temizlik yapiyosun. Ama demem oki bunu kendi isteginle yapiyosun. Eltide kendi secimini restorandan yana yapiyor. Bana burda " elti bizim davetimizde sizin evde bulusalim diye dretiyor israrla ama kendi davetinde bizi restorana goturuyor' deseydin ozmn derdim ohaa. Sen haklisin derdim.
Ama secim senin irade senin.
Eger o restorana goturuyorsa sende onlari restorana gotur. Kimse bunda art niyet arayamaz. Art niyet arasa zaten ilk once kendinde gormeli kusuru, restoran fikri ondan cikma.
Hayattan keyif almaya bak, bazi seyler ixin kendini yorma.

Back
X