- Konu Sahibi Melek gibiydi
haklisin tatlim tipik kislanc elti allah islah etsinBanlanmaya değmez biz ne dersek diyelim anlamıyor arkadaş
Ne evmiş arkadaş numarası varsa ver arıyalım illa evine gelmek istiyor diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklisin tatlim tipik kislanc elti allah islah etsinBanlanmaya değmez biz ne dersek diyelim anlamıyor arkadaş
Ne evmiş arkadaş numarası varsa ver arıyalım illa evine gelmek istiyor diye![]()
Yok çağırırım ben yine oisterse hiç cagirmasin benim icim rahat etmez ha kim ole kim kala tabi nasipsekonu sahibi haklı. ben eve çağırdıysam, karşıdaki de evine çağırmalı. bu kadının zorumu var sabahtan akşama kadar yemek temizlik bulaşıkla uğraşmaya. bence konu sahibi bundan sonra sen de eltini hep dışarı çağır. evine çaya bile çağırma
haklisin tatlim tipik kislanc
anammmmm sorma kimse beni anlamadiYok bacım yuzde yüz haklısın. Sen kalk temizlik yap çeşit cesit yemek yap. Yetmedi bir de akşam boyunca etraflarinda dön hizmet et. Onlar gidene kadar pestilin çıksın, sonra da onlar seni restorana davet etsin..hayır yani davet etmesinler..illa davet etsinler diyen yok ki..etmesinler..
Ben senin adına çok üzgünüm valla ıslah olacak benmiyim senmi acaba bidonde yazdıklarına bakhaklisin tatlim tipik kislanc elti allah islah etsin
Arkadaşım bu kadar kötü nasıl yazabiliyorsun valla bazı yazdıklarını hiç anlamıyorumBen senin adına çok üzgünüm valla ıslah olacak benmiyim senmi acaba bidonde yazdıklarına bak
Resim size mi ait bu arada öyleyse kaldırın tanıdık cıkabilir.Sizi ablıyorum az cok benim eltimde bizi hep eve davet eder ben çalıltıgım için biz dışarda agırlarız .Durumun acıklamasını da kendisine yaptım hatta yanlış anlama olmasın die .Gönülsüz yapmakmi olayı anlamadiniz herhal öyle düşünsem hiç çağırmam ben benim verdiğim gibi değer görmek isterim disarda vermek ne kolay dimi herşey hazır olay bu cagirmasa derdi ki durumu yok önemli degilki yemek karşılık hiç düşünmedim sadece verilen emeğin keşke aynısı olsaydı
Ilk okul ışte anca bukardar düzgün yazmaya çalışıyorum elimden geldiğinceArkadaşım bu kadar kötü nasıl yazabiliyorsun valla bazı yazdıklarını hiç anlamıyorum![]()
Benim çıksın tanıdık ne olabilir bişey olmazResim size mi ait bu arada öyleyse kaldırın tanıdık cıkabilir.Sizi ablıyorum az cok benim eltimde bizi hep eve davet eder ben çalıltıgım için biz dışarda agırlarız .Durumun acıklamasını da kendisine yaptım hatta yanlış anlama olmasın die .
Benim çıksın tanıdık ne olabilir bişey olmaz
Resim size mi ait bu arada öyleyse kaldırın tanıdık cıkabilir.Sizi ablıyorum az cok benim eltimde bizi hep eve davet eder ben çalıltıgım için biz dışarda agırlarız .Durumun acıklamasını da kendisine yaptım hatta yanlış anlama olmasın die .[/QUOTEince dusununeninsanları seviyorum neguzel yapmissin
Hayirli akşamlar bütün arkadaşlara hemen yazayım derdimi ramazan mubarek gün iftara elti gorumceler çağırdık geldiler geçen hafta yenildi içildi neyse herkes evine gitti geçen senede cagirmistik yine aynı herkesi ama sorun burda basliyo biz onlara cagrilicamiz zaman nedense hep dışarda iftar yapiliyo bu iftar ben anlamadım bu işten ya şunu soyliym hemen sadece eltim yapiyo bunu geçen sene manğal yaptılar dışarda bize bizi yemek davetine karsilik bugün yine eşim aradı çarşamba abim cagiriyo iftara dedi musaitmiyiz dedi olur dedim bende eve geldi akşam hangi gündü dedim anlamadım telde çarşamba dedi dedim ne alsak giderken tatlı eniyisi galiba diye konuşuyordum gerek yok bişeye dedi olmaz dedim elibos gidilmez dışarda yiycekmisiz ben şok neeeeeeeee demisim ve anladimki ben salagim o sıcakta millet gelecek diye baygınlık geçirdim temizlikdi yemekti deliyim ben valla yok deli degilim delirdim dedimki esime valla bu kadin bizi evinde istemiyo baska bisey gelmiyo aklima niye biz habire disarda yiyoruz iftarı baska zaman olsa tamamda ramazan da bu nedemek bilemedin siz ne dersiniz
Bakış açım hiç iyi değil benim onu fark ettim burda hatta çok kotuyum sanırım nediyim fesatimda aynı zamanda atar yapmışım bide özür herkesten kusura bakmayin
Yazılanlardan ders almak diyeyim canım tabi kırdım kimse olduysa ozurumde onlaraAnlamadim. Ictenlikten bi itirafmiydi bu yoksa tam tersi anlamindami soylediniz?
Yazılanlardan ders almak diyeyim canım tabi kırdım kimse olduysa ozurumde onlara