Yok artık...!!! Bu kadarı sadece filmlerde olmalıydı!!!

[QUOTExpreiaZ, post: 45962599, member: 564629"]Ya iyide sen de kansızlık var doğurman lazım kısmında belli imiş işin tezgah olduğu. Başka bir doktorla konuşsaydınız ya o zamandan

Bir de anlattığınız kadarı ile çocuk 2.5 yaşında iken yapılmış dna testi, o zamana kadar göbek bağı saklanmaz ki çürür gider, göbek bağını mı mumyalatmıştınız? Nasıl göbek bağı ile test yaptırdınız?[/QUOTE]
Göbek bağı şuan halen burada ne çürümesi, yıllar da geçse hatta yüzyıllar bile geçse insan dnası göbek bağında kalırmış.
Ayrıca hayır kız şuan 6yaşında.
Başka doktor konusuna gelince biz günahından korkup zaten aldırmaya bakmadık ki hiç. Aldıralım dersek diye düşünülmüş bi tezgahmış belli ki.
Ve kardeşimi bi bilseniz çok uyanık geçinir saftiriğim benim, kız da öyle güzel öyle tatlı bişeydi ki... Ama gittiğinde sağlık karnesini bulduk, sonuna kadar psikiyatri...
Allah belalarını versin lafını hiç kullanmazdım ama gerçekten versin yaa...

Resmen şokeledim
Demek ki kızı hamile bırakan ewlenmeye yanaşmadı oda bekarken doğuramam diye kardeşinizi kandırdı şimdide nasılsa ewlendi çocugu oldu ayrıldı diyecekler ay ne kurnaz kızmış Kardeşinde Nasıl inanmış yahu? Öyle hamilemi kalınır hiç duymadım. Bide yukardaki arkadaşın dediği gibi iyi sığdırmışsınız ben su anki sürecide merak ettim kıza anlattınız mı bildiğinizi

Ne dicegimi bilemedim nutkum tutuldu resmen... Umarım maddi kayıplarınızı telafi edebilirsiniz ama en önemlisi manevi açıdan toparlanabilmeniz... O zavallı küçük çocuğa da üzüldüm şimdi, Ona da çok zor bi durum bu

benzer bir olaya sahit olmuştum bende,
çocuk daha 18-19 yaşında ve bize dügün davetiyesi geldi 1 ay sonra gibi kısa zaman vardı herkes şaşırdı sonra öğrenildi kız hamileymiş,
dügün günüde salona gidildi kapı duvar. megerse kız başkasından hamileymiş, nasıl ortaya cıktı öğrenemedik tam olarak, o yaşta ne işlere karıştıysa bulup bi saftirik hemen evlenmeye kalkmış. neyseki bu kadar büyümeden kapanmıştı.

tüm hayati yarım kaldı tabi senin kardeşininde. gerçektende film falan olmalıydı bu.

biz bi yalan söylesek pembesinden, içimize oturur nasıl yaparım diye uyku girmez gözümüze, bu model kızlar/insanlarda var işte.

Çenesi düşük kardeşim öğrendiği an aramış söylemiş ki ona sonucu alınca sakin ol önce ailemizde karar verelim demiştik.
Kadın yazıklar olsun nafaka yı ödememek için mi böyle bi iftira attın ödeme o zaman nafaka falan istemiyorum diyip kapatmış.
Annem annesini aramış sizin allahtan korkunuz yok mu artık mahkeme de karşılaşırız demiş kadın allah allah o zaman babası kim demiş.
Vallahi de billahi de aynen böyle.
Biri bana çocuğunun babası kim diyecek, eski eşim arayıp babası ben değilim diyecek.... Ben de nafaka bilmem ne diyecem.
Yedi ceddine söver dağıtırım ortalığı sanırım. Ama onlar herşeyin farkında zaten.

Ohaaa bu nasıl bir vebaldir nasıl ödiyicek sizin kardeşinizin ailenizin hakkını.İçimden neler yazmak geçtide yazmıyım Allah ıslah etsin.Günahsız masun bir bebeği alet etmiş pis emellerine.

Allahim nasil insanlar var
Bu nasil bisey ya, yazik degil mi cocuk okulu da birakmis off off saflik yapmis cok fena.
İnsallah iyi bi avukat bulursunuz, en azindan nafaka vermekten kurtulsun cocuk. Vallahi inanilir gibi degil.

Şikayetçi olsun kardeşiniz bence.bakanlıktan reed davası açsın ki babası değil zaten.gelin hanım şok olmuştur nasıl akıl etti diye acaba kardeşi bizden neden boşandı ki eskisiylemi görüşüyor acaba

İşin garip kısmı bu insanların ailesi biraz karışık. Ablası adliye de psikolog, ablasının ilk eşi hakim, ikinci eşi çok ünlü bi avukat.
Şimdi büyük bir ihtimalle ellerinden geleni yapacaklar ama çocuğu değiştiremeyeceklerine göre kaçış yok.
Ama varya o istenilen adalet sistemi olsa hapse girmesi lazım yaa. Hayatımızı mahvetti. Hepimiz altüst olduk.
Ben o kuzuya da çok üzülüyorum. Anne var, baba uzak boşanmışlar zaten babasız büyüyordu, şimdi baba bildiği babası değil. Baba kim belli değil.
Offffffff........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…