Yok artık...!!! Bu kadarı sadece filmlerde olmalıydı!!!

Kiz biliyordur herhalde babasının kim olduğunu. .bulur onu merak etmeyin..

Bu arada bizimki o zaman araştırmış internetten. Aldım sürdüm ne yaa diye bende delirmiştim. Neden başta anlatmadım diye.... Ee kız da saf değil imkansız olsa böyle bişey uydurmazdı. Çok küçük bi olasılık bile olsa1000de bir gibi yine de döllenme olabiliyormuş o şekilde.

belli degil ne demek kız tabii biliyodur kimden oldugunu, sayısız insan girmediyse hayatına tabi.
aldım sürdüm diyebilen biri sanırım cokta saf degil durum ortada,

kürtaj için kan sayımı yapıldığınıda ilk defa duydum..
baştan keklenmişsiniz ailecek.. kızda iyi cesaret varmış..
verin mahkemeye dna testi isteyin.. maddi manevi tazminat davası açın..

Kız feleğin çemberinden geçmiş belli de kardeşin çok safmis iyiki şimdi öğrenmiş çocuk büyüyünce ogrense daha büyük travma olurdu.o gelin hanım kendi hayatini da kaybetmiş bence.bu çocuk büyüyüp hesap sormazmi.

Kimseye güvenmeyeceksin bu dünyada. .

vayy anasını..agzım acık kaldı resmen..kadına bak sen ya..uzuldum ama..kardesın aılen ve senın ıcın..dava açın bence..pesını bırakmayın derim..

Alıp sürmeyle nasıl hamile kalınıyor acaba ona takıldım ben şimdi?çok cahilim cok))

Cameron Diaz'ın Bad teacher filminde mi geçiyordu konuşması yalan olmasın da, çöpe attığı prezervatifi arıyordu zengin adamın. Bebek yapıp hayatını kurtarmak için.

Anaaaaa yazık ya kardeşine çok saf ve temizmiş. Kızın anası aliye Rona olarak canlandı gözümde. Kızda biiiiiiip.
Aldım sürdüm haa töbe töbe. 2 erkek kardeşim var açık açık nasıl hamile kalınır konuşmaya karar verdim.

Yaşamışım gibi üzüldüm, çaresiz hissettim kendimi. İnsanlar boşuna katil olmuyorlar. İnsanın aklına başka birşey gelmiyorki. Tek yapılacak şey var, klişenin bayrak sallayanı olacak ama geçmişe çizgi çekip gelecek için yeni bir sayfa çevirmek. Ama unutulur mu. I ıh. Yazıklar olsun.

Ailenin böyle iyi meslek sahibi olmaları kötü hepsi de devlette bir yolunu bulurlar gibi bu arada kaç yaşlarındaydı bunlar
O zaman 20olmuşlardır sanırım, şimdi 28e girecek nerdeyse kardeşim. Kız da aynıdır. Kardeşimle
Boşanma davalarına avukat olarak ablasının yeni eşi, hakim olarak eski eşi girmişti. Çıkışta birlikte yemeğe gitmişlerdi

Simdi ne denir ki yani okurken bile.ee.sonunda nolcak.diye diye okudum pess yani.,, bence en.guzeli allahindan.bulsun gunah ya bu kaadr emek para maneviyat rabbim bi an.once kolayligini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…