- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi _-_-_-_-_-_-_-_
-
Kiz biliyordur herhalde babasının kim olduğunu. .bulur onu merak etmeyin..İşin garip kısmı bu insanların ailesi biraz karışık. Ablası adliye de psikolog, ablasının ilk eşi hakim, ikinci eşi çok ünlü bi avukat.
Şimdi büyük bir ihtimalle ellerinden geleni yapacaklar ama çocuğu değiştiremeyeceklerine göre kaçış yok.
Ama varya o istenilen adalet sistemi olsa hapse girmesi lazım yaa. Hayatımızı mahvetti. Hepimiz altüst olduk.
Ben o kuzuya da çok üzülüyorum. Anne var, baba uzak boşanmışlar zaten babasız büyüyordu, şimdi baba bildiği babası değil. Baba kim belli değil.
Offffffff........
İşin garip kısmı bu insanların ailesi biraz karışık. Ablası adliye de psikolog, ablasının ilk eşi hakim, ikinci eşi çok ünlü bi avukat.
Şimdi büyük bir ihtimalle ellerinden geleni yapacaklar ama çocuğu değiştiremeyeceklerine göre kaçış yok.
Ama varya o istenilen adalet sistemi olsa hapse girmesi lazım yaa. Hayatımızı mahvetti. Hepimiz altüst olduk.
Ben o kuzuya da çok üzülüyorum. Anne var, baba uzak boşanmışlar zaten babasız büyüyordu, şimdi baba bildiği babası değil. Baba kim belli değil.
Offffffff........
Kız feleğin çemberinden geçmiş belli de kardeşin çok safmis iyiki şimdi öğrenmiş çocuk büyüyünce ogrense daha büyük travma olurdu.o gelin hanım kendi hayatini da kaybetmiş bence.bu çocuk büyüyüp hesap sormazmi.Bu arada bizimki o zaman araştırmış internetten. Aldım sürdüm ne yaa diye bende delirmiştim. Neden başta anlatmadım diye.... Ee kız da saf değil imkansız olsa böyle bişey uydurmazdı. Çok küçük bi olasılık bile olsa1000de bir gibi yine de döllenme olabiliyormuş o şekilde.
Kimseye güvenmeyeceksin bu dünyada. .Bu arada bizimki o zaman araştırmış internetten. Aldım sürdüm ne yaa diye bende delirmiştim. Neden başta anlatmadım diye.... Ee kız da saf değil imkansız olsa böyle bişey uydurmazdı. Çok küçük bi olasılık bile olsa1000de bir gibi yine de döllenme olabiliyormuş o şekilde.
Alıp sürmeyle nasıl hamile kalınıyor acaba ona takıldım ben şimdi?çok cahilim cok))
Anaaaaa yazık ya kardeşine çok saf ve temizmiş. Kızın anası aliye Rona olarak canlandı gözümde. Kızda biiiiiiip.Burada ne kadar açık yazılır bilmiyorum ama bizim denyo kızla hiç birlikte olmamış. Yani tam anlamıyla olmamış. Kız buna "aldım sürdüm" demiş. Beni bırakma diye çocuğumuz olsun evlen diye yaptım demiş. Yahu ben ablayım erkek kardeşle de konuşulmuyor ki ayrıntılı. Hep aklında varmış ama boşanana kadar duymamıştım ben. Sonrasında birgün anlattı araştıralım dedim baktık bikaç yere rapor vermiyo bunlar abla zaten boşver dedi kapattı konuyu. Devlet kanalıyla DNA istersem ve benim kızım çıkarsa yüzüne nasıl bakarım dedi yine vazgeçti. Sonra kuzenin komşusunun oğlu laborant mı olmuş neyse ona el altından yaptırdılar ve sonuç bu...
AHH izlemedim onu ama belliki kız izlemiş. .vay copy cat vay..)Cameron Diaz'ın Bad teacher filminde mi geçiyordu konuşması yalan olmasın da, çöpe attığı prezervatifi arıyordu zengin adamın. Bebek yapıp hayatını kurtarmak için.
Burda saf olan taraf zaten sevgili ex gelinciğimiz değil, kardeşim başta olmak üzere biziz!!!
O zaman 20olmuşlardır sanırım, şimdi 28e girecek nerdeyse kardeşim. Kız da aynıdır. KardeşimleAilenin böyle iyi meslek sahibi olmaları kötü hepsi de devlette bir yolunu bulurlar gibi bu arada kaç yaşlarındaydı bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?