Yok artık...!!! Bu kadarı sadece filmlerde olmalıydı!!!

Kardeşim duyar duymaz işten izin aldı gideceğim yüzyüze konuşacağım diye yalvar yakar göndermedik. Allah korusun insan herşeyi yapabilir o an ki sinirle. Katil olmayı bile anlayabiliyorum şuan...

Aklım almıyor gerçekten insanlar Nasıl kalp gözlerinide kaptıp herşeyi unutup bunkadar kötülük yapabiliyorlar Allah yardımcınız olsun davadan hani birşey çıkmasa da üzülmeyin bunun birde diğer tarafı var Rabbim hiç bırakmaz diğer tarafı da beklemiyor gerçi artık

kardeşin neden nafaka ödüyor orası karışık?
yani geçerli sebep olmaksızın evi terkeden kadın kusurludur bildiğime göre.
ikincisi dna testi öyle zor bir test değil neden ha deyince olmasın ki?

o yakışıklı kardeşiniz de öyle her kuşun etinin yenmeyeceğini anlamıştır umarım.

Genişliğe bak arkadaş yaaa eski eş, yeni eş ,baldız yemekte
Bence çocuk yeni enişteden ama kızın suan Ex enistesiyle ilişkisi var. Hayal dünyamı zorluyorum.
Bihter bile adnan beye yeğeninin çocuğunu kakalamadı.

Keske kardesiniz reddi hakim yapsaymis. Tahminen hersey gelinin lehine sonuclanmistir.

Ben gelin hanimdan cok kardesinize sasirdim. Aldim surdum diyen birine inanmasi cidden ilginc olmus. Ayrica kiz hazir duzenini kurmusken neden birakip gitti acaba. Cocugun babasiyla mi gorustu veya olayi bilen biri tehdit mi etti acaba?

Ve DNA testi göbek bagi ile felan olmuyor. Sac teli, hatta en cok kullanilan yöntem ise tükürük ile test ediliyor.

Ben bu konuya pek inanmadim yani, o kadar cok tutarsizliklar var ki. Dedigin gibi, bir bebegi konu sahibin kardesi üzerine yikmak istiyorsa, niye gidip o rahati birakip kaciyor? Eger kardesi sadece sürtünme yolu ile beraber olmussa, niye sesini cikarmamisti? Sonucta okulu, hayati herseyi degisecekti.

Konu sahibi diyor ki, kizin saglik belgelerini bulduk ve hep pskiyatri diyor. Ve yanindada "halbuki kiz cok tatliydi diye ekliyor. Öncelikle kiz agir psikolojik bir vaka olsaydi bunu böyle saklayamazdi. Ikincisi bu kiz kardesinin hayatini mahv ediyor ve tatli kizmi oluyor?

Bu konuyu nereden tutsam elimde kaliyor. Harbiden dizi gibi degil, zaten bir dizi. Gaye en az 20 sayfa gibime geliyor

Bu olay her ülkede adalet temeline karsidir. Türkiye adalet konusunda harika degil fakat bana bi hakimin ex kayin ailesinin davasina bakip, üstelik ex esi ve onun yeni esi ile beraber yemege ciktigina inandiramazsin.

Tut ki böyle birsey oldu. Eliniz armutmu topluyor? Avukatiniz ne güne duruyor?

En sevmedigim sey, fake konu. Mune abla bi gelirmisin?

Kafamı karıştıran nokta şu, kardeşinizin çok yakışıklı 1.90 boyunda kaslı bir erkek olduğunu söylüyorsunuz. O kadar yakışıklı erkekler erken yaşlarda çoğu şeyi tecrübe ediyorlar zaten. O tipte birinin aldım sürdüm e inanıp okulunu bırakması ve evlenmesi.. Bilemedim valla

Bazı kızlar var ki.Sevdiği adama acılamayan.Ya da hafif görünmeden ona nasıl belli ederim diye.
Hatta bunun için KK kadınlarından yardım isteyip adına 240 syf. yazı yazdıran ve buna ragmen minik adımlarla ilerleyen.
Bu kızdada nasıl bir mide varsa artık.
Baktıgında ikiside kadın.
Dedim ya mide meselesi

Cinsel eğitim şart

Hikayede uzulecek cok nokta var ama bana en cok dokunan abinizin egitimini birakmis olmasi. Ailenizin durumu iyiyse keske okul bitene kadar idare etselerdi.

Çocuk varsa, kadının geliri de yoksa, çocuk için ödeniyor elbette nafaka.

Yuh nasıl bir iştir ben boşanıcam sonra evlenicem ee sonra bide eski eşimle yemeğe gidicem yokya bu nasıl iştir arkadaş.Hepsi aynı ildemi.Boşandıysam boşandım bitmiştir yemekte nedir.Bu nasıl bir geniş mide.

İnanamıyorum ya ne kadar hain kötü kalpli insanlarmış
Ne diyebiliriz ki bu mübarek günde Allah onların yalan dolanlarını yanlarında bırakmasın.
Dna sonucu testinde nafakayı falan kesebilir sanırım
Avukatlar ne diyor
Çok canınız yanmış olmalı
Allahim içinize ferahlık versin inşallah((

Aynı şeyleri düşünürken siz yazmışsınız zaten . Konu kesinlikle uydurma .
Büyük Şehirlerde bir Sürü aile mahkemesi var. Ne tesadüfki dava ex hakim enişteye düşmüş . Bu çok zor bir ihtimal . Kaldıki hiç bir hakim evlilik sona ermiş dahi olsa baldızının davasına bakmaz . Bu Hakîmin çekinme sebebidir . Yani davaya bakmaz. Amaç be ben onu anlamadım . Burda konu uydurunca ne oluyor . Eline ne geçiyor insanların . Çokmu eğlenceli .

K kararsiz_2013 arkadasimizin da vurguladigi gibi ben de konunun gercekligine inanmadim. cunku;

1- babaliga dayali dna testi tukuruk ve sac uzerinden yapilir. gobek bagindan dna testi yaplmaz.
2- hicbir mahkeme ablanin eski esini hakim olarak atamaz. velev atadi kardesinizin bosanma avukati hukuk okumamis mi 4 yil, reddi hakem yapamamis mi?
_-_-_-_-_-_-_-_

Mune konu gerçek mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…