Yok artık...!!! Bu kadarı sadece filmlerde olmalıydı!!!

Gıızzzzz konuuu fakeymiiş yaaa bu mubarek günde çarpılırsın insallah konu sahibiiii

Bende öyle. .yazdım yazdım sonradan dur ya bu niye böyle Olsun ki diye düşünürken baktım arkadaşlarda aynı fikirde....

Hoş geldinn canım
Başlık falso diye ben de kesin fake diye açtım bakalım ne çıkacak diye, bir baktım okurken kaptırmışım kendimi neyse ki çok yorum yapmamıştım bu defa uzun uzun, ilk birkaç mesaj dışında da okumamıştım

Mune ve kazen öncelikle teşekkürler konunun tekrar mesajlara açılması ve fake konu olmadığını anlatabildiğim için...
En azından böyle bir zorunluluğum olmasa da açıklama yapmak istiyorum.
-Aaa insanın akrabası avukatı olamaz diyenler, insanın babası annesi bile avukatlığını üstlenebilir.
-hakim akraba olamaz diyenler. Evet olamaz zaten eski eniştesi akraba sayılmıyor. Ayrıca boşanma davasını iki tarafta istediği için red di hakim olayına girmeye gerek duyulmadı. Ve zaten mahkeme egenin küçük bi beldesindeydi, bazı arkadaşlara da yazdım, tek hakim bile olma olasılığı var adliyede.
-Göbek bağından DNA yapılmaz diyenler, en iyi kaynak göbek bağıdır. Saç tırnak ağız içi tükürük sonra gelir. Hatta saç kabul etmediler. Biz göbek bağı ve sonra da tırnaktan yaptırdık.
Yani etmiş, çok da bi bilgin olmayan konularda insanların gazına gelip yaa hakkaten fake konu diyip beddualar etmeyecekmişsiniz!
Yüz felci hemen geçmez diyip ilk konuma da fake damgası vurmaya çalışan arkadaşa da özelden yazdım zaten. Yüz felcinin seyri üç haftadır. Bir ay sonunda izi bile kalmaz. Tabi yaş ve başka etkenler varsa bilemem.
Sonuç itibarıyla bu kadar hayal gücü geniş bi insan değilim, bi yerimden konular uydurup uydurup yazayım!
Yıllardır üyeyim iki konu açtım.
Yaşadıklarım sizlere uzak şeyler olabilir, bu yalan olduğu anlamına gelmez. Bu ülke de neler yaşanıyor!
Ben de böyle konularla değilde ay komşuma ne götürsem, dudağımı neyle şişirsem gibi konularla burada olmak isterdim, ama böyle konularla buradaysam yaşadıklarımın ağırlığını yakın çevremde değil, yabancı insanlarla paylaşıp biraz rahatlamak içindir...
Herneyse durum bundan ibaret!

Son düzenleme:
Bu konuyu merak ediyordum, fake oldugunu dusunmedim acikcasi. Cunku belki aynisi bi sure sonra bizim ailemizin basina gelicek. Bu konuyu okuduktan sonra ben hatta ihtimal vermiyordum olur mu olur dedim. Bi tanidigim da ayni durumda bosanma asamasindalar, kiz hamile ve bi kavga sirasinda cocuk senden degil demis. Haliyle suphe olusmus insanlarin icinde. Sonra seni kizdirmak icin dedim demis ama mideler bulandi bi kere. Bilemiyorum kotu kalpli insan cok. Fakeyse bile ders almak lazim, sonucta bunlar olan seyler.

Konu fake değil, mune ve kazen le de bire bir konuştum ve anlattım ayrıntılarıyla.
Konu sahte olsa mesajlar açılmaz hatta hesabım banlanırdı.
Maalesef bu tür olayları yaşayan tek aile olmadığımızı biliyorum. Belki hiçbir zaman gerçeği öğrenemeden ölecek birçok insan. Kardeşim en başından dna yaptırmaya yanaşmadı, ya bendense nasıl yüzüne bakarım kızımın diye ama çok şükür sonunda gerçeği öğrendik. Allah aynı durumda ki herkese yardım etsin. Namussuz yalancı iki yüzlü kötü çok insan var...

Dedim ya ben fake oldugunu dusunmedim.
Peki o kiza dava actiniz mi, kardesin nufusundan dusurdu mu cocugu? Bu durumda nafaka vermez heralde artik. Bi de bu dna testini mahkeme mi yapiyor?

Burası böyle bi kişi fake desin herkes inanıyor kaç konuyu kapattırdılar öyle
Evet canım yaa farkettim, biri fake dediği an herkes AA evet evet evett tarzında bilen de bilmeyende birşeyler söyleyerek konuyu kapattırıyolar. Ama ben iftiraya asla tahammül edemediğim için gerekirse resmi belgeler sunarak derdimi anlatırım, sağolsunlar konumu da açtılar.

Ailecek geçmiş olsun dolandırmışsınız ... Bardağın dolu tarafından bakın, öyle bir kadından kurtulduğunuza dua edin. Para pul gider ama ila ki yeri dolar. Önemli olan ruh sağlığıdır bence. Belki Allah daha büyük bir felaketi bu olayla önlemiş oldu bilemeyiz. Bize şer gelen hayır, hayır gelen şer olabilir. Bunu da zaman geçtikçe öğrenicez. Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. Maalesef böyle onursuz insanlar aramızda yaşıyor . Sözün bittiği yer.

Dedim ya ben fake oldugunu dusunmedim.
Peki o kiza dava actiniz mi, kardesin nufusundan dusurdu mu cocugu? Bu durumda nafaka vermez heralde artik. Bi de bu dna testini mahkeme mi yapiyor?
Şuan nafaka günü geçti ama ödemedik. Dava açmadık bikaç tane avukat bulduk bu hafta içi konuşulup avukat tutup mahkemeye verilecek.
Malesef nüfustan düşmedi daha. İki aşamalı olur dedi avukat bize.
Önce dna testi istenirmiş mahkeme aracılığıyla, sonra nüfustan düşermiş soyadını alışmışız. Bu 6aya yakın sürebilirmiş.
Bu dava bitince ardından manevi tazminat davası tarzı bişey açılırmış onda da geriye dönük nafakalar falan maddi şeyler talep edilirmiş. Önce el altından yaptırıp öyle dava açmak daha mantıklı. Eğer çocuk sizin çıkarsa karşı bi dava açılır olaylar büyür. Özel laboratuvarlar var yapıyolar ama alınan belge resmi olarak önemsiz.

Gelin ne diyor bu duruma? Hala inkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…