Yok mu hiç ??

iyi ve merhametli olması yetmiyor bence. ailesi de sorunsuz olacak

Allah hepimizi nankör insanlardan korusun. Bu insanın karakteriyle alakalı birşey onuda zamanla anlayıp anlamamak benim becerim veya benim suçumdur zaten. Ama değer verip vermeme durumları, arayış içine giren taraflar vs bunlar geleceğe yönelik şeyler. Zaman göstericek, etkenleri azaltmak önemli sanırım. Vede dediğiniz gibii sevgi saygı daim olsun gerisi kolay sanırım

Arkadaşlar hiç yok mu eşiyle yıllarını devirip iyi ki evlenmişim diyen. Hiç aldatılmayan kadın? Mutlu evlilikler ? Duymaya ihtiyacım var yoksa inancımı kaybedicem sanırım
Ben varım canım.Eylülde 17 yi doldurup 18 yıldan gün almaya başlayacağız.Dünyaya yine gelsem ve seçme şansım olsa yine eşimi seçerdim.

Arkadaşlar hiç yok mu eşiyle yıllarını devirip iyi ki evlenmişim diyen. Hiç aldatılmayan kadın? Mutlu evlilikler ? Duymaya ihtiyacım var yoksa inancımı kaybedicem sanırım
Tabiki mutlu evlilikler vardır. Ama burada sadece dert var. Zaten bir derdim var köşesi değilmi. İnsanlar dertlerini paylaşıyor normal olarak.

Bir çocuk doktoru hep hasta çocuklar görür. Bütün çocuklar hastaymış gibi yanlış bir algıya sahip olabilir mi?

Bende 7 senelik evliğim çok şükür mutluyuz. 4 sene flört + 1 buçuk sene nişanlılık. Nerdeyse hayatımın yarısı onla geçti. Evlenmeden önce onu iyi tanıdığımı düşünüyorum. Hangi huylarını tolere edebilirim diye çook düşündüm. Eşim işkoliktir, biraz sinirli bi yapısı var, fevridir, annecidir. Benimde onun rahatsız olduğu huylarım illaki var. Onu öyle kabul ettim o da beni. Bence bu yüzden mutluyuz. Evet eşimle iyiki evlenmişim diyorum. Zaman ne gösterir bilinmez.

Gözlerim doldu.. ne güzel sevmişler birbirlerini.. Allah bize de nasip etsin..

Sizin gibi düşünen bir arkadaş daha vardı cevabını yazdım okursanız daha iyi anlarsınız neden bu düşünceye vardığımı :)

Amin çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım
Bir de nacizane abla tavsiyesi veriyim size
Birbirinizden bagimsiz bir hayatiniz olsun
Evlendim diye arkadaslarinizi boslamayin , ayri ayri kendi arkadaslarinizla da vakit gecirin , en saglikli iliski budur
Kapinizi kapatip basbasa kaldiginizda da araniza kimseyi sokmayin , aileler arkadaslar iş sikintilari hepsini kapinin onunde birakip girin iceriye
Ve tum sorunlarinizda konusun , bu kadarbyildir berabersiniz konusarak cozun sorunlarinizi..bunlari becerebilirseniz mutlu olmamaniz icin bir sebep olmaz

Ben de iyi tanıdığımı düşünüyorum fakat kendime hiç sormadım tolere edebileceğim veya edemeyeceğim huylarını. Sanırım bunu düşünmeliyim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…