Bu tavsiyeyi gerçekten çok duydum ve kesinlikle uygulayacağım. Hatırlattığınız için teşekkür ederimBir de nacizane abla tavsiyesi veriyim size
Birbirinizden bagimsiz bir hayatiniz olsun
Evlendim diye arkadaslarinizi boslamayin , ayri ayri kendi arkadaslarinizla da vakit gecirin , en saglikli iliski budur
Kapinizi kapatip basbasa kaldiginizda da araniza kimseyi sokmayin , aileler arkadaslar iş sikintilari hepsini kapinin onunde birakip girin iceriye
Ve tum sorunlarinizda konusun , bu kadarbyildir berabersiniz konusarak cozun sorunlarinizi..bunlari becerebilirseniz mutlu olmamaniz icin bir sebep olmaz
Nice 10 senelere Allah bozmasııınBen varım 10 sene oldu çok mutluyum ve iyiki onunla evlenmişim diyorum
Ay harikaa
Gözlerim doldu...
Allahım hepimize nasip etsin inşallah.
Gözlerim doldu.. ne güzel sevmişler birbirlerini.. Allah bize de nasip etsin..
Ben de yazdıktan sonra üzüldüm, birkaç damla gözyaşı düştü açıkçası :)
Umarım kızlar
Hepimizin güzel eşleri, evlilikleri olur hep :)
Ahh hakeden herkese böyle aşklar nasip etsin Allahım
Ahh facebook orasıda ayrı bir psikoloji bozuyor :)))) çok güzel anlatmışsınız. Emek olmadan elde edilen şeyler kıymetsizdir bu her konuda böyle. O yüzden herşeye varım mutsuzluğa da mutluluğa da. Ki hepsini dibine kadar yaşamışımdırda.İnsanlar mutluluklarını pek anlatmazlar, onun için facebook a bakıcaksınız maşallah herkes dört dörtlük hayat yaşıyor gibi
burayı çok okursanız gerçekten ümidinizi kaybedebilirsiniz.
şahsım adına sorduğunuz sorulara yanıtım evet olur.
hayatımda eşim olduğu için çok mutlu ve şanslı hissediyorum. değer veriyor ve değer görüyorum.
ama bu duruma gelebilmek için ikimiz de çok çabaladık, fedakarlık ettik. İnsanlar istiyor ki mükemmel erkek gelsin benim peşimden koşsun, ayaklarıma kapansın, her istediğim gerçekleşsin.
Hayatta mutlu olmak için bunlar şart değil.
Yakışıklılık, zenginlik vs. gerçekten o kadar önemli değil. Birbirini gerçekten seven iki insan varsa her koşulda mutlu olabilirler.
Ben evlenirken hiçbir törenim olmadı, isteme vs. dahil.
İçinde böceklerin cirit attığı, buzdolabının bile olmadığı bir evden şu an bilmemkaç katlı rezidansa kadar gelen bir süreç yaşadık eşimle.
Ama biz o gün de mutluyduk, 2. el çekyatta geceleri birbirimize sarılınca dünyanın en güzel yeriymiş gibiydi, şimdi gayet konforlu yatağımızda ele ele tutuşup uyurken de öyle.
Şuraya bakıyorum yok bileziğim, yok kayınvalidem surat yaptı bilmemne... Gerçekten çok boş şeylerle insanlar birbirini yıpratıyor.
Ben de zamanında çok konu açmışımdır boş yere kendimi üzdüğüm şeyler oldu. Ama nasıl olduysa bir gün bunların hiçbir öneminin olmadığını anladım.
Sağlıklı ve birlikteyiz ya her şeyin üstesinden gelinir. Ama bu da ancak sevgiyle olur.
Benim düşüncem böyle.
Böyle düşünmeye başladığımdan beri de çok huzurlu ve sakinim. Akşamlarını iple çekiyoruz, eve gidelim de birbirimize kavuşalım, huzur, mutluluk içinde olalım diye.
İnsanlar mutlu olmak için evlenmeli, huzurun olmadığı bir evlilik bence sürdürülmemeli.
Taviz kısmını çok başaramadım sanırımBen varım. Bu işin tek kuralı dürüstlüktür. Karşılıklı dürüst olacaksınız her zaman her koşulda. Net olacak kurallarınız, partneriniz taviz vermeyeceğinizi bilmeli. Kavgayla gürültüyle de olmaz bu işler, asla kendinizden ödün vermeyeceksiniz. O zaman saygı da sevgi de geliyor. Ama bazı ataerkil nesil bu dediklerimin dışında olabilir zira o zihniyet değişmiyor. En iyisi böylelerinden uzak durmak, yeniliğe açık, hatasını kabul eden erdemli insanlarla evlenmek.
Doğru adam ve doğru kadın. Demekki siz taşımayı da başarabilmişsiniz. Allah bozmasınOnlar kadar eski değiliz ama ben de eşimden çok memnunum, Rabbim ahiretimi de onunla versin inş.
Kabadayı, alemci, kavgacı, içkici , üstelik iki çocuklu diye herkesin bana yakıştıramadığı bir evlilik yaptım =))
O adamın içinden bir evlilik perisi çıktı, şu an iyi ki evlenmişim diyorum, doğru adamsa korkmayın evlilikten
ne gibi bir sorununuz var?Taviz kısmını çok başaramadım sanırım(ciddi konularda değil) küçük yaşta tanıştık bundan olsa gerek
Ahh facebook orasıda ayrı bir psikoloji bozuyor :)))) çok güzel anlatmışsınız. Emek olmadan elde edilen şeyler kıymetsizdir bu her konuda böyle. O yüzden herşeye varım mutsuzluğa da mutluluğa da. Ki hepsini dibine kadar yaşamışımdırda.
Boş tartışmalarla hangimiz yıpranmadık ki. Hala da yapıyorum biliyorumama bilezikmiş altınmış paraymış muhabbetleri bana da çok terstir. Maddiyat halloluyor. Sevgi karın doyurmaz diyorlarda boşversinler ruhumuz doysun o yeter
Bir önceki konuma bakarsanız görebilirsiniz. Mesela ses yükseltme konusunda bu aralar sıkıntım varne gibi bir sorununuz var?
Tabiki öyle. Mantığımı önemsemesem bu yazılanların etkisinde bu kadar kalmazdımtabi aşık oldum diye mantığı da yok saymamak gerekiyor. aşk ve mantığı aynı potada eritirsen mutlu olmaman için bir sebep yok
O kadarı olsun zaten. Olmazsa problem :) tadı tuzudur o :) Allah bozmasınBen varım eşimle mutluyum Allah a şükür tabi ki her evde olduğu gibi bizde de arada oluyor ama çözülmeyecek şeyler değil.
İnsanlar mutluluklarını pek anlatmazlar, onun için facebook a bakıcaksınız maşallah herkes dört dörtlük hayat yaşıyor gibi
burayı çok okursanız gerçekten ümidinizi kaybedebilirsiniz.
şahsım adına sorduğunuz sorulara yanıtım evet olur.
hayatımda eşim olduğu için çok mutlu ve şanslı hissediyorum. değer veriyor ve değer görüyorum.
ama bu duruma gelebilmek için ikimiz de çok çabaladık, fedakarlık ettik. İnsanlar istiyor ki mükemmel erkek gelsin benim peşimden koşsun, ayaklarıma kapansın, her istediğim gerçekleşsin.
Hayatta mutlu olmak için bunlar şart değil.
Yakışıklılık, zenginlik vs. gerçekten o kadar önemli değil. Birbirini gerçekten seven iki insan varsa her koşulda mutlu olabilirler.
Ben evlenirken hiçbir törenim olmadı, isteme vs. dahil.
İçinde böceklerin cirit attığı, buzdolabının bile olmadığı bir evden şu an bilmemkaç katlı rezidansa kadar gelen bir süreç yaşadık eşimle.
Ama biz o gün de mutluyduk, 2. el çekyatta geceleri birbirimize sarılınca dünyanın en güzel yeriymiş gibiydi, şimdi gayet konforlu yatağımızda ele ele tutuşup uyurken de öyle.
Şuraya bakıyorum yok bileziğim, yok kayınvalidem surat yaptı bilmemne... Gerçekten çok boş şeylerle insanlar birbirini yıpratıyor.
Ben de zamanında çok konu açmışımdır boş yere kendimi üzdüğüm şeyler oldu. Ama nasıl olduysa bir gün bunların hiçbir öneminin olmadığını anladım.
Sağlıklı ve birlikteyiz ya her şeyin üstesinden gelinir. Ama bu da ancak sevgiyle olur.
Benim düşüncem böyle.
Böyle düşünmeye başladığımdan beri de çok huzurlu ve sakinim. Akşamlarını iple çekiyoruz, eve gidelim de birbirimize kavuşalım, huzur, mutluluk içinde olalım diye.
İnsanlar mutlu olmak için evlenmeli, huzurun olmadığı bir evlilik bence sürdürülmemeli.
8 senelik evliyim rabbim bagislarsa 2 tane kiz evladim var Rabbim bu dunyadada cennetindede ayirmasin esimden ins ben cok memnunum su mubarek gunlerde rabbimde razi olsun ins bunlarin hepsinin temelinde iyi merhametli insan olmasi yatiyor bence su mubarek gunlerde Rabbim herkesin evine huzur mutluluk.berekwt versin ins
Ben varım canım.Eylülde 17 yi doldurup 18 yıldan gün almaya başlayacağız.Dünyaya yine gelsem ve seçme şansım olsa yine eşimi seçerdim.
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsinannem-babam
teyzem-eniştem
halam-eniştem
anneannem-dedem
babaannem-dedem
ben eşim :)
açıkcası ne ailemde ne yakın arkadaşlarımda pek kötü evlilik örneği yok (3 tane var aklıma gelen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?