Yok mu hiç ??

Bu tavsiyeyi gerçekten çok duydum ve kesinlikle uygulayacağım. Hatırlattığınız için teşekkür ederim

İnsanlar mutluluklarını pek anlatmazlar, onun için facebook a bakıcaksınız maşallah herkes dört dörtlük hayat yaşıyor gibi

burayı çok okursanız gerçekten ümidinizi kaybedebilirsiniz.
şahsım adına sorduğunuz sorulara yanıtım evet olur.
hayatımda eşim olduğu için çok mutlu ve şanslı hissediyorum. değer veriyor ve değer görüyorum.
ama bu duruma gelebilmek için ikimiz de çok çabaladık, fedakarlık ettik. İnsanlar istiyor ki mükemmel erkek gelsin benim peşimden koşsun, ayaklarıma kapansın, her istediğim gerçekleşsin.

Hayatta mutlu olmak için bunlar şart değil.
Yakışıklılık, zenginlik vs. gerçekten o kadar önemli değil. Birbirini gerçekten seven iki insan varsa her koşulda mutlu olabilirler.

Ben evlenirken hiçbir törenim olmadı, isteme vs. dahil.
İçinde böceklerin cirit attığı, buzdolabının bile olmadığı bir evden şu an bilmemkaç katlı rezidansa kadar gelen bir süreç yaşadık eşimle.

Ama biz o gün de mutluyduk, 2. el çekyatta geceleri birbirimize sarılınca dünyanın en güzel yeriymiş gibiydi, şimdi gayet konforlu yatağımızda ele ele tutuşup uyurken de öyle.

Şuraya bakıyorum yok bileziğim, yok kayınvalidem surat yaptı bilmemne... Gerçekten çok boş şeylerle insanlar birbirini yıpratıyor.
Ben de zamanında çok konu açmışımdır boş yere kendimi üzdüğüm şeyler oldu. Ama nasıl olduysa bir gün bunların hiçbir öneminin olmadığını anladım.

Sağlıklı ve birlikteyiz ya her şeyin üstesinden gelinir. Ama bu da ancak sevgiyle olur.

Benim düşüncem böyle.
Böyle düşünmeye başladığımdan beri de çok huzurlu ve sakinim. Akşamlarını iple çekiyoruz, eve gidelim de birbirimize kavuşalım, huzur, mutluluk içinde olalım diye.
İnsanlar mutlu olmak için evlenmeli, huzurun olmadığı bir evlilik bence sürdürülmemeli.

Ben varım. Bu işin tek kuralı dürüstlüktür. Karşılıklı dürüst olacaksınız her zaman her koşulda. Net olacak kurallarınız, partneriniz taviz vermeyeceğinizi bilmeli. Kavgayla gürültüyle de olmaz bu işler, asla kendinizden ödün vermeyeceksiniz. O zaman saygı da sevgi de geliyor. Ama bazı ataerkil nesil bu dediklerimin dışında olabilir zira o zihniyet değişmiyor. En iyisi böylelerinden uzak durmak, yeniliğe açık, hatasını kabul eden erdemli insanlarla evlenmek.

Ahh hakeden herkese böyle aşklar nasip etsin Allahım

Onlar kadar eski değiliz ama ben de eşimden çok memnunum, Rabbim ahiretimi de onunla versin inş.
Kabadayı, alemci, kavgacı, içkici , üstelik iki çocuklu diye herkesin bana yakıştıramadığı bir evlilik yaptım =))
O adamın içinden bir evlilik perisi çıktı, şu an iyi ki evlenmişim diyorum, doğru adamsa korkmayın evlilikten

Ahh facebook orasıda ayrı bir psikoloji bozuyor :)))) çok güzel anlatmışsınız. Emek olmadan elde edilen şeyler kıymetsizdir bu her konuda böyle. O yüzden herşeye varım mutsuzluğa da mutluluğa da. Ki hepsini dibine kadar yaşamışımdırda.
Boş tartışmalarla hangimiz yıpranmadık ki. Hala da yapıyorum biliyorum ama bilezikmiş altınmış paraymış muhabbetleri bana da çok terstir. Maddiyat halloluyor. Sevgi karın doyurmaz diyorlarda boşversinler ruhumuz doysun o yeter

Var canım var. Eş seçerken kafa yapısının uyması ve belirlediğiniz bazı özelliklerin olması şart bence. Yani insan önce kendini tanıyıp ne istediğini bilmeli ve evleneceği insana öyle karar vermeli.

Taviz kısmını çok başaramadım sanırım (ciddi konularda değil) küçük yaşta tanıştık bundan olsa gerek

Doğru adam ve doğru kadın. Demekki siz taşımayı da başarabilmişsiniz. Allah bozmasın

tabi aşık oldum diye mantığı da yok saymamak gerekiyor. aşk ve mantığı aynı potada eritirsen mutlu olmaman için bir sebep yok

Ben varım eşimle mutluyum Allah a şükür tabi ki her evde olduğu gibi bizde de sıkıntı arada oluyor ama çözülmeyecek şeyler değil.

Para , zenginlik önemli değilde ahlak yapısı güvenilir insan önemli ben öyle düşünüyorum.

Ben varım canım.Eylülde 17 yi doldurup 18 yıldan gün almaya başlayacağız.Dünyaya yine gelsem ve seçme şansım olsa yine eşimi seçerdim.

annem-babam
teyzem-eniştem
halam-eniştem
anneannem-dedem
babaannem-dedem
ben eşim :)
açıkcası ne ailemde ne yakın arkadaşlarımda pek kötü evlilik örneği yok (3 tane var aklıma gelen)
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…