- 25 Ocak 2019
- 248
- 268
- 53
Genelde ertesi günden başlanıyoKizlar transferden sonra gun saymaya transfer gününden mi başlıyorsunuz yoksa ertesi günden mi ben 8 nisan da transfer oldum
Hepimizin ortak sorusu benceAz once bende bunu dusunuyodumbilen varsa yazsin bacilar
Ayni gun transfer olmusuz ama bana 20 nisan dediler gerci ben carsambadan baslicam bakmaya27 yaşındayım ilk deneme iz bende Bi problem yok Eşimde sperm ve hareket azlığı var 9 nisanda taze 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane. 19 Nisan test günüm.
Çalışmadığım için sürekli evdeyim canım dikkat ediyorum biraz tabi her gün bir yumurta yiyorum öğle yemeğinde sebze ya da çorba akşam yemeği de protein ağırlıklı yiyorum. 2.5 litre su içiyorum su çok önemliymiş onun dışında ev işi falan yapmıyorum ama sürekli de yatmıyorum ev içinde geziyorum.Hadi hayırlısı olsun inşallah bebecikler seninledir Nasıl geçiyor özel bişeyler yapıyormusun
Tesekkur ederim canim o zaman daha 7. Gundeyim. Ben yine 8. Gun diye heyecan yaptimGenelde ertesi günden başlanıyo
Aynen bende sana yazacaktım aynı gün olmuşuz diye ya 3. Gün ya bizimkiler erken bakma bence gününde bakcam ama çok zor duruyorumAyni gun transfer olmusuz ama bana 20 nisan dediler gerci ben carsambadan baslicam bakmaya
Canım benimde 8 mm olmuştu Ama tam 1 hafta sonrasına. İlaç dozlarımı artırarak gün verdi sanırım bir bildikleri var geç olsun güç olmasın için ferah tut olacak hayırlısıyla inşallah |
Transfer günü sayılmıyormuş canımKizlar transferden sonra gun saymaya transfer gününden mi başlıyorsunuz yoksa ertesi günden mi ben 8 nisan da transfer oldum
Hiç belirtisiNılmadan hamile çok kişi var bence hiç belirti arama herkeste olmuyormuş o yerleşme lekesiKızlar bişi sorcam şu kahverengi akıntı oluyormuş ya yerleşme akıntısıymış o illa olmak zorunda mı o olmadan tutuntu sayamaz mıyız bazı kişilerde hep o akıntı olmuş ve pozitif almışlar bende transferin 6. Günü ama öyle bir şey olmadı
Kaçıncı gün embriyosu senin canımKizlar test yapsam çıkar mi acaba. Aç veya tok idrar testini etkiler mi
Oh ya çok şükür o olmadan olmuyor sanıyordum her dk bakıyordum oldu mu olmadı mı diye şimdi yeniden umutlandım sağol canım benimHiç belirtisiNılmadan hamile çok kişi var bence hiç belirti arama herkeste olmuyormuş o yerleşme lekesi
Kaçıncı günündesin canımKizlar test yapsam çıkar mi acaba. Aç veya tok idrar testini etkiler mi
5. Gun canimKaçıncı gün embriyosu senin canım
Belki çıkar 8.günündesin galiba illa yapacam diyorsan yap ama Allah korusun çıkmazsa falan da üzülme sakın çünkü daha erken ve idrarda geç çıkıyo5. Gun canim
Transferin ertesi gün sayılmaya başlaniyorsa eğer 7. Gun canimKaçıncı günündesin canım
Umudumuzu kaybetmeden yola devam olacak inşallah hayırlısı ile bebişini kasma annesi belki şuan seninledirOh ya çok şükür o olmadan olmuyor sanıyordum her dk bakıyordum oldu mu olmadı mı diye şimdi yeniden umutlandım sağol canım benim
Amin canım inşallah hepimizin bebişleri sımsıkı tutunur bizlereUmudumuzu kaybetmeden yola devam olacak inşallah hayırlısı ile bebişini kasma annesi belki şuan seninledir
Catlicam meraktanBelki çıkar 8.günündesin galiba illa yapacam diyorsan yap ama Allah korusun çıkmazsa falan da üzülme sakın çünkü daha erken ve idrarda geç çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?