Yok mu Nisanda transferi olanlar

27 yaşındayım ilk deneme iz bende Bi problem yok Eşimde sperm ve hareket azlığı var 9 nisanda taze 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane. 19 Nisan test günüm.
Ayni gun transfer olmusuz ama bana 20 nisan dediler gerci ben carsambadan baslicam bakmaya

Hadi hayırlısı olsun inşallah bebecikler seninledir Nasıl geçiyor özel bişeyler yapıyormusun
Çalışmadığım için sürekli evdeyim canım dikkat ediyorum biraz tabi her gün bir yumurta yiyorum öğle yemeğinde sebze ya da çorba akşam yemeği de protein ağırlıklı yiyorum. 2.5 litre su içiyorum su çok önemliymiş onun dışında ev işi falan yapmıyorum ama sürekli de yatmıyorum ev içinde geziyorum.

Kızlar bugün rahim kalınlığı 11.4 ve doktorum çarşamba günü progesteron başlayıp pazartesi transfer olacak dedi sizce çok geç olmaz mı
Canım benimde 8 mm olmuştu Ama tam 1 hafta sonrasına. İlaç dozlarımı artırarak gün verdi sanırım bir bildikleri var geç olsun güç olmasın için ferah tut olacak hayırlısıyla inşallah

Kızlar bişi sorcam şu kahverengi akıntı oluyormuş ya yerleşme akıntısıymış o illa olmak zorunda mı o olmadan tutuntu sayamaz mıyız bazı kişilerde hep o akıntı olmuş ve pozitif almışlar bende transferin 6. Günü ama öyle bir şey olmadı

Hiç belirtisiNılmadan hamile çok kişi var bence hiç belirti arama herkeste olmuyormuş o yerleşme lekesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…