Yok mu Nisanda transferi olanlar

Transferin ertesi gün sayılmaya başlaniyorsa eğer 7. Gun canim
Canım 9. Gün çıkanı çok duydum geç yerleşme olunca çıkmayada bilir eğer üzüleceksen yapma bence ben idrarda bakarım ama 9. Gün en azından hazırlıklı giderim kan tahliline

Canım 9. Gün çıkanı çok duydum geç yerleşme olunca çıkmayada bilir eğer üzüleceksen yapma bence ben idrarda bakarım ama 9. Gün en azından hazırlıklı giderim kan tahliline
Aslinda hepiniz haklisiniz. Gecen sene 8. Gun test yaptim pozitif cikti 9. Gun yaptim negatif cikti. Nitekim kanda da negatifti

Bu arada Embriyonun kaç günlük olduğuda önemliymiş 3 gün embriyosu geç tutunuyormuş Yani embriyo 7 günlükken rahme tutunuyormuş ve hcg salgılıyormuş

Bu arada Embriyonun kaç günlük olduğuda önemliymiş 3 gün embriyosu geç tutunuyormuş Yani embriyo 7 günlükken rahme tutunuyormuş ve hcg salgılıyormuş
Canim heyecanlandım simdi valla. Ama biliomusun ya psikolojik yada tuttu bebek. Transferden 2 3 gun sonra kahvalti sonrası kuru ogurtu oldu bende

Canim heyecanlandım simdi valla. Ama biliomusun ya psikolojik yada tuttu bebek. Transferden 2 3 gun sonra kahvalti sonrası kuru ogurtu oldu bende
Hadi inşallah canım kasık ağrısı filan olurmuş bazılarında adet olacak gibi ağrılar gelir gidermiş ara ara

Ama ne olursa olsun gerileyin hayırlısı kızlar 14 yıldır bekliyorum bende bu Günler çok zor ama çokta güzel günler kıymetini bilelim bu günlerin en azından çok yaklaşıyoruz Bebişlerimize emriyoda olsa onlar canlı ve bize emanet ediliyor 12 gün onlarla olmanın tadını çıkaralım umarım kene gibi yapışırlar bize bırakmazlar yavrucaklarımız biz güçlü olursak onlarda güçlü olup bize yapışır ümitsizliğe yer vermeyelim ki bizi bırakmaya utansınlar sıpalar

Canım benimde 8 mm olmuştu Ama tam 1 hafta sonrasına. İlaç dozlarımı artırarak gün verdi sanırım bir bildikleri var geç olsun güç olmasın için ferah tut olacak hayırlısıyla inşallah
Canım progesteron başladığında rahim kalınlığı ne kadardı senin benim başka embriyom kalmadı biraz tedirginim o yüzden

Canım progesteron başladığında rahim kalınlığı ne kadardı senin benim başka embriyom kalmadı biraz tedirginim o yüzden
Canım ben Protestan iğneye yarın başlıyorum 3 gün önce. Kontrolde 8mm ne kadar kalınlaşırsa o kadar iyi olur sonuç dedi bende güvendim sözüne. Doktorumuza güvenelim zaten başkada Çaremiz yok güvenmekten başka

Olmasi sart degil gonlunu ferah tut canim kimilerinin gebelik belirtileri hic olmuyo ama gebe oluyolar her bunye farkli reaksiyon veriyo yani no panik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…