Yok mu Nisanda transferi olanlar

Benim de transfer tarihim belli olacak bugün canım hayırlı haberler ver inşallah

Selam kızlar benim de reglin 21.günü lucrin 3.75 iğnem var ne için verildiğini bilmiyorum 1 dondurulmuşum var o transfer edilecek

Selam kızlar benim de reglin 21.günü lucrin 3.75 iğnem var ne için verildiğini bilmiyorum 1 dondurulmuşum var o transfer edilecek
Hayırlı olsun canım her doktorun ve hastanın tedavi süreci farklı oluyor benimde dondurulmuş transfer adetin ikinci günü estrofem ve bant kullanmaya başladım transfere 3 gün kala Kan sulandırıcı hap vitamin Protestan iğne ve estrofemlere devam edicem sonrasını bilmiyorum

Kızlar bu arada liste yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz biliyorsanız birlikte oluşturalım

Ben baslayayim
Tup bebek sebebim rezerv azligi 0.5 amh
Ve esimin ileri hareket spermi 0 di
9Nisanda 2 embriyo transfer edildi ama cok umutlu degilim hissiyatim o yonde cunku transferden sonra olmamasi gereken hersey oldu 2.gunu kaydim cok kotu yere dustum sonra kabiz oldum cok yatmadim ki bunun zaten gerekli bir sey olmadigini biliyorum etrafin baskisi sadece olmazsa 4tane dondurulmuslar var ordan devam edicem ama biraz ara vercem cunku igneler jeller haplar karin siskinligi gaz kasik agrilari ve hep uykulu gozler toparlanim sonra

Kizlar transferden sonra gun saymaya transfer gününden mi başlıyorsunuz yoksa ertesi günden mi ben 8 nisan da transfer oldum

27 yaşındayım ilk deneme iz bende Bi problem yok Eşimde sperm ve hareket azlığı var 9 nisanda taze 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane. 19 Nisan test günüm.

Kızlar bugün rahim kalınlığı 11.4 ve doktorum çarşamba günü progesteron başlayıp pazartesi transfer olacak dedi sizce çok geç olmaz mı

Ben de kullaniyorum lucrin 5mg/ml.onun yaninda da estrofem bant basladim dondurulmus var benim de.hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…