- 25 Ocak 2019
- 248
- 268
- 53
Benim de transfer tarihim belli olacak bugün canım hayırlı haberler ver inşallahGünaydın kızlarrrr
Bugün transfere son 4 gün Şafak sayıyorum resmen Allahım nerde varsa isteyen nerde varsa hasretle bebeklerini bekleyen Hayırlısıyla kavuştur bebişlerine yarebbimmmmm aminnnBol Bebişli günler diliyorum hepinize
Allahım hayırlısıyla hepimize o. Güzel haberi vermeyi nasip etsin canım hadi bakalım sende benimkine denk gelsin birlikte gün sayalımBenim de transfer tarihim belli olacak bugün canım hayırlı haberler ver inşallah
Hayırlı olsun canım her doktorun ve hastanın tedavi süreci farklı oluyor benimde dondurulmuş transfer adetin ikinci günü estrofem ve bant kullanmaya başladım transfere 3 gün kala Kan sulandırıcı hap vitamin Protestan iğne ve estrofemlere devam edicem sonrasını bilmiyorumSelam kızlar benim de reglin 21.günü lucrin 3.75 iğnem var ne için verildiğini bilmiyorum 1 dondurulmuşum var o transfer edilecek
Hadi hayırlısı olsun inşallah bebecikler seninledir Nasıl geçiyor özel bişeyler yapıyormusunMrb kızlar benimde 9 Nisan da transferim oldu test günümü bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ne listesi canimKızlar bu arada liste yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz biliyorsanız birlikte oluşturalım
hayırlı olsun canım Sağlıkla gelsin bebeciklerin Transfer tarihimiz tüp bebek yapma sebebimiz ve sonuçlarımızın olduğu liste yapsak ordan takip etsek durumlarımızı diye |
Super fikir
hayırlı olsun canım
Sağlıkla gelsin bebeciklerin
Transfer tarihimiz tüp bebek yapma sebebimiz ve sonuçlarımızın olduğu liste yapsak ordan takip etsek durumlarımızı diye
Evet çok güzel olur ben pek anlamıyorumSuper fikir
Tesekkur ederim canim.dinlenmeye calisirim.bir an once gelse zaman keske:))Hayırlı olsun canim inşallah güzel sonuç alırsın transferden önce iyi dinlen güzel uyu giderken de bol şu iç sıkısik olmak gerekiyor
Bende yeniyim burda canım bilen biri varsa beni de ekleyin pazartesi transferim var inşallahEvet çok güzel olur ben pek anlamıyorum
Ama nasıl yapıcaz
Ben de kullaniyorum lucrin 5mg/ml.onun yaninda da estrofem bant basladim dondurulmus var benim de.hayirlisi olsun insallahSelam kızlar benim de reglin 21.günü lucrin 3.75 iğnem var ne için verildiğini bilmiyorum 1 dondurulmuşum var o transfer edilecek
Az once bende bunu dusunuyodumKizlar transferden sonra gun saymaya transfer gününden mi başlıyorsunuz yoksa ertesi günden mi ben 8 nisan da transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?