- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Evet canım haklısın Allahım yardımcımız olsunCanim morelini bozma bizim bir akrabimiz tek embriyo ile hamile kaldı rabbim nasip ettiyse olur olumlu düşün şimdiden böyle sitrese girer sen olacağı çarşafa olmaz
Herşey nasip morelini yüksek tut pozitif olEvet canım haklısın Allahım yardımcımız olsun
Canim iğnelerle dolayı biraz akinti oluyor endiselenme sonra kesilcekİyi geceler kızlar aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sizinde tedaviniz hayırlı olsun bu nisan bize gerçekten bahar getirsin inşallah emeklerimizin karşılığını alalım. Cuma günü transferim var heyecan dorukta haliyle temizlik ıvır zıvır işleri hallediyorum fazla takılamadım nette bişey soracam size şimdi rahim kalınlaştırma sürecinde yumurta akı gibi akıntı oluyormuydu yumurtlama dönemim şuan ama yumurtlama olmaması gerekmiyormu baskılamıyormu bu kullandığımız ilaçlar benden yoğun bi şekilde bugün gelmeye başladı da merak ettim
Hayırlı olsun canim inşallah güzel sonuç alırsın transferden önce iyi dinlen güzel uyu giderken de bol şu iç sıkısik olmak gerekiyorKizlar beni de alirmisiniz araniza.ben de transfer hazirligindayim.mayisin ilk gunlerine denk gelicek buyuk ihtimalle transferim.23 unde ilk randevum var bakslim o zaman kesinlesir tarih sanirim.sizler ne durumdasiniz?onumuzdeki hafta transferi olanlar var sanirim.
Herşey nasip morelini yüksek tut pozitif ol
Yumurta toplandıktan sonra başladım ben kaç mm idi bilmiyorum ama çok güzel kalıplaşmış demslerdiGünaydın kızlar transferden kaç gün önce progesteron kullanmaya başladınız rahim kaç mm idi başladığınızda
Çok heyecanlıyım bu dördüncü denememiz. Olacağına çok inanıyorum. Eşim de ben de çok ümitliyiz bu defa. Bugün annemlere gidip orda kalacam. Hastane diyarbakırda ben urfada yaşıyorum. Transferden sonra yola çıkmak istemiyorum. Gerçi eşim yanımda olmayacak ama olsun.Çok sıkıntı olacağını sanmam çok ağır işler yapmadığım sürece günlük yaşama devam etmek daha faydalı demişti doktorum ben çalışmadım ama klinik 20 güne kadar rapor yazıyor senin için tavsiye verebileceğim şey ilaçlarını sakın aksatma bol su ve meyve tüket modelini bozan sana sitrese yalan herşeyden uzak dur bide kalben inan allah vakti saatiyse mutlaka yardım edecektir canim
4 gün önce başladım ben. Kalınlık 9,65Günaydın kızlar transferden kaç gün önce progesteron kullanmaya başladınız rahim kaç mm idi başladığınızda
Çok heyecanlıyım bu dördüncü denememiz. Olacağına çok inanıyorum. Eşim de ben de çok ümitliyiz bu defa. Bugün annemlere gidip orda kalacam. Hastane diyarbakırda ben urfada yaşıyorum. Transferden sonra yola çıkmak istemiyorum. Gerçi eşim yanımda olmayacak ama olsun.
Allah yüzünüzü güldürsun canim inşallah ilk 3 4 gun cok önemli dikkat etmelisinÇok heyecanlıyım bu dördüncü denememiz. Olacağına çok inanıyorum. Eşim de ben de çok ümitliyiz bu defa. Bugün annemlere gidip orda kalacam. Hastane diyarbakırda ben urfada yaşıyorum. Transferden sonra yola çıkmak istemiyorum. Gerçi eşim yanımda olmayacak ama olsun.
Daha önce kendimi hiç bu kadar hazır ve heya anlı hissetmemiştim. Eminim çok güzel bir duygudurAllah yüzünüzü güldürsun canim inşallah ilk 3 4 gun cok önemli dikkat etmelisin
Bende cok heyecanlı gitmiştim transfere korku da vardı tabi ilk olduğu için ya olmassa diye birdaha deneme şansımız yoktu çünkü maddi açıdan ama çok inandım allah bizimle beraber dedim gittim ve sonuç güzel oldu rabbime şükür inşallah seninde öyle olucak inan ve dua et bol bol ben hemen hemen hergun kuran okuyup dua ettim şükür mesleğine kavuştukDaha önce kendimi hiç bu kadar hazır ve heya anlı hissetmemiştim. Eminim çok güzel bir duygudur
Yaaaaa çok çok güzel bir duygu. RABBİM bize de nasip eder inşallah. Ben n eşime kızımız olacak deyip duruyorum. Bilmiyorum içimde farklı bir heyecan var sanki. Yarın gidip ikisini de alacağım. Hamilelerin duası kabul olur. Bana da dua et olur muBende cok heyecanlı gitmiştim transfere korku da vardı tabi ilk olduğu için ya olmassa diye birdaha deneme şansımız yoktu çünkü maddi açıdan ama çok inandım allah bizimle beraber dedim gittim ve sonuç güzel oldu rabbime şükür inşallah seninde öyle olucak inan ve dua et bol bol ben hemen hemen hergun kuran okuyup dua ettim şükür mesleğine kavuştuk
Duaların seninle tatlim hayırlı sonuçlar al insallahYaaaaa çok çok güzel bir duygu. RABBİM bize de nasip eder inşallah. Ben n eşime kızımız olacak deyip duruyorum. Bilmiyorum içimde farklı bir heyecan var sanki. Yarın gidip ikisini de alacağım. Hamilelerin duası kabul olur. Bana da dua et olur mu
Arada takıldığım bişeyler olursa sorarım sanaDuaların seninle tatlim hayırlı sonuçlar al insallah
Sor tabiki her zmaanArada takıldığım bişeyler olursa sorarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?