Yok mu Nisanda transferi olanlar

Canim iğnelerle dolayı biraz akinti oluyor endiselenme sonra kesilcek

Hayırlı olsun canim inşallah güzel sonuç alırsın transferden önce iyi dinlen güzel uyu giderken de bol şu iç sıkısik olmak gerekiyor

Günaydın kızlar transferden kaç gün önce progesteron kullanmaya başladınız rahim kaç mm idi başladığınızda

Çok heyecanlıyım bu dördüncü denememiz. Olacağına çok inanıyorum. Eşim de ben de çok ümitliyiz bu defa. Bugün annemlere gidip orda kalacam. Hastane diyarbakırda ben urfada yaşıyorum. Transferden sonra yola çıkmak istemiyorum. Gerçi eşim yanımda olmayacak ama olsun.

Allah yüzünüzü güldürsun canim inşallah ilk 3 4 gun cok önemli dikkat etmelisin

Daha önce kendimi hiç bu kadar hazır ve heya anlı hissetmemiştim. Eminim çok güzel bir duygudur
Bende cok heyecanlı gitmiştim transfere korku da vardı tabi ilk olduğu için ya olmassa diye birdaha deneme şansımız yoktu çünkü maddi açıdan ama çok inandım allah bizimle beraber dedim gittim ve sonuç güzel oldu rabbime şükür inşallah seninde öyle olucak inan ve dua et bol bol ben hemen hemen hergun kuran okuyup dua ettim şükür mesleğine kavuştuk

Yaaaaa çok çok güzel bir duygu. RABBİM bize de nasip eder inşallah. Ben n eşime kızımız olacak deyip duruyorum. Bilmiyorum içimde farklı bir heyecan var sanki. Yarın gidip ikisini de alacağım. Hamilelerin duası kabul olur. Bana da dua et olur mu

Duaların seninle tatlim hayırlı sonuçlar al insallah

Günaydın kızlarrrr
Bugün transfere son 4 gün Şafak sayıyorum resmen Allahım nerde varsa isteyen nerde varsa hasretle bebeklerini bekleyen Hayırlısıyla kavuştur bebişlerine yarebbimmmmm aminnn Bol Bebişli günler diliyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…